ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 13:06:15
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Namibija: kamioni, drumovi, kilometri
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Namibija: kamioni, drumovi, kilometri

(Read 5696 times)
bubamara_82
novajlija
*

« Reply #15 on: 08-05-2010, 17:36:20 »

Konacno nastavak!

Sjajna prica, kao i obicno. Mada, sad nekako realnija, sto rece neko, valjda zbog vise vas na fotografijama Smiley
Nekako mi se cini da je ovaj cika Dupi u pravu, jer sticem utisak da u Africi niko nista ne radi... a teta Komi, je vec posebna prica!
Sreca vasa pa iz zbuna ne iskoci jedan lav, narogusen i ljut sav! Zubi ostri, pogled zao, on za milost nebi znao Wink
Relja
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 08-05-2010, 21:26:20 »

Nekako mi se cini da je ovaj cika Dupi u pravu, jer sticem utisak da u Africi niko nista ne radi...

Размишљам некидан о дискусијама на овом форуму о црнцима... и питам се ко су онда они црнци који прелазе Сахару пешице из Еритреје да би се докопали Европе, ко су они који из Сенегала тону нон стоп да би се докопали Канара...
np
Administrator
novajlija

« Reply #17 on: 09-05-2010, 15:14:33 »

Sjajno, ko bi reko da je Nemačka u Africi Smiley Samo napred, još malo snage skupite za pisanije, pa da remek-delo putničke literature bude kompletirano! Uzdravlje!
Indijanac
putnik srednjeprugaš

« Reply #18 on: 09-05-2010, 15:43:14 »

Размишљам некидан о дискусијама на овом форуму о црнцима... и питам се ко су онда они црнци који прелазе Сахару пешице из Еритреје да би се докопали Европе, ко су они који из Сенегала тону нон стоп да би се докопали Канара...

Ochaj, zhelja za zhivotom u uredjenijoj drzhavi ili zhelja za "boljim" zhivotom.
Evo jednog odlichnog filma za razmishljanje na tu temu:

Powered by Sioux!
Behemot
putnik dugoprugaš

kkkkhhhhh

« Reply #19 on: 09-05-2010, 16:16:34 »

Pa ne radi se ništa ni ovde, a kamoli u Africi po onim vrućinčinama.   
Urošu svaka čast. Ja bih dobio srčani udar kada bih doživeo bliski susret sa onolikom bogomoljkom.

Kad umrem, stavite me samo negde gde je toplo.
A onda, kada lepe žene budu išle preko mog groba, ja ću da ih grabim za noge, k'o u onom filmu.
Mario
Guest
« Reply #20 on: 10-05-2010, 15:28:18 »

Duri izgleda kao da ima nekog blizeg crnog pretka, vidi mu nosingera. Smiley Jel ste ga pitali u vezi toga? Bas mi se svidja njegovo lice (not in that way Cheesy), vrlo je karakteristican
Мића Крчадинац
Guest
« Reply #21 on: 11-05-2010, 07:56:20 »

Момци свака вам част на храбрости и "дрскошћу" да пређете толики пут са директним контактима рекао бих са стварношћу Африке.
Још једна похвала не само за текст већ и фотографије које су дочарале оно што се не може описати.  Коментари су вам оригинални и надам се да ћемо једног дана, ускоро ако не и пре, видети барем један документарни филм : Повратак у Африку.
Поздрав из Чикага.
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #22 on: 11-05-2010, 12:35:08 »

Одличан путопис.. а и ужелео сам их се! Grin Свака част Музунги.

rayuela
putnik dugoprugaš

« Reply #23 on: 12-05-2010, 14:08:08 »

postali ste pravi majstori atmosfere. osetila sam i vrucinu i kisicu i dremez i onaj neprepricljiv osecaj kamiona na beskrajnom putu Smiley sjajna stvar, posle ovog citanja, ide mi se negde Smiley a dupi mi deluje kao covek koga definitivno vredi upoznati. sve u svemu, jos jedan zaokruzen i odlican tekst, bravo Smiley

Всем-всем-всем-всем-всем
С нами по пути
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 12-05-2010, 14:20:00 »

Svima hvala na komentarima Smiley Po meni, najveći uspeh za neku priču sa putovanja je da u čitaocu probudi svrab u tabanima. Onako, pročitaš, i odjednom se uzvrpoljiš, brojiš kolko imaš para i počneš da gledaš neke mape, da vidiš gde bi se moglo... 

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #25 on: 12-05-2010, 23:13:21 »

Ja sam se videla kako sedim na onoj travi i cekam kamion  Smiley
Lepo je sto neko rece, sto ste stavili vase slike, to je upotpunilo napisani tekst, koji je sjajan.
radap
Guest
« Reply #26 on: 13-05-2010, 19:39:32 »

Nedostajale su nam ove žive afričke slike. odlično, kao i uvek.
Vasko
Guest
« Reply #27 on: 13-05-2010, 22:32:06 »

Sjajno, jedva sam docekao Namibiju. Eto jos jedan dokaz da valja uciti nemacki:)
Gajan
Guest
« Reply #28 on: 18-05-2010, 18:25:18 »

Hvala za muzičke spotove! Poseban je užitak čitati tekst uz autentičnu afričku muziku u pozadini Smiley
slezena
putnik srednjeprugaš

« Reply #29 on: 18-05-2010, 19:51:20 »

Odličan putopis, kao i svi ostali, koje sam sa uživanjem čitala. 

A good traveler has no fixed plans, and is not intent on arriving.
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube