ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 25-05-2013, 19:12:23
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Zbivanja & priključenija
| | |-+  Ocistimo Srbiju 05.jun 2010.
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Ocistimo Srbiju 05.jun 2010.

(Read 1964 times)
travelman
putnik srednjeprugaš

« Reply #15 on: 14-06-2010, 23:04:38 »

A mene samo zanima kako to da su sada svi cistunci i propagiraju ciscenje,a zimi kada padne sneg svi trotoari su zavejani.Niko ne cisti pred svojom kapijom a kamoli tudju ulicu.
Oh, my
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 15-06-2010, 00:09:39 »

Haha, kakve veze ima sad sneg sa prljavštinom Grin ? Šta fali snegu? To je druga tema.

A lično ništa ne propagiram, reagovala sam, javila se, tj, jer mi je stav da nešto nećeš zbog toga i toga pomalo škripav. Zaboravih da dodam, pa ću sada, ako neko ne želi da "čisti Srbiju" jer mu se to ne radi, ne voli da se prlja, mrzi ga da digne dupe ili misli da nije to njegova stvar, to je ok. Ali ako neko kao nešto želi da uradi ili da se ekološki založi, pa neće jer organizuje Toma ili Žika, ili jer to nije dovoljno, ili štagod, to mi je pomalo bezveze. Postavljanje prioriteta, majku mu.
travelman
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 15-06-2010, 17:05:27 »

Haha,pa naravno da ima veze,lopata se koristi u oba slucaja ciscenja.I leti i zimi.Obzirom da si se tako slatko nasmejala verovatno ne cistis ni jedno ni drugo pa ti je zato bilo smesno.
P.S. Slobo,organizuj "onaj" radni rostilj kod tebe pa da vidimo ko je vrednica a ko nije.
Oh, my
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 15-06-2010, 22:53:05 »

Daleko od toga da sam vrednica Tongue, ali umem da nateram sebe da radim kad odlučim da je nešto bitno (ili zabavno). Smeće mi smeta, sneg mi ne smeta. Šta da se radi  Wink.
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #19 on: 16-06-2010, 16:13:47 »

Opet ponavljam i izlazim iz rasprave Smiley
Lepo je sto se taj dan cistilo ali je ruzno sto je to organizovano zbog reklame i sto se od tada nista vise nije ocistilo nego se nastavilo po starom...
Ja sam inace, od tada bio na tri velike akcije ciscenja i uredjivanja Wink
mileagainst
putnik srednjeprugaš

« Reply #20 on: 17-06-2010, 01:38:47 »

Opet ponavljam i izlazim iz rasprave Smiley
Lepo je sto se taj dan cistilo ali je ruzno sto je to organizovano zbog reklame i sto se od tada nista vise nije ocistilo nego se nastavilo po starom...
Ja sam inace, od tada bio na tri velike akcije ciscenja i uredjivanja Wink

E, a sto se mi ne bi organizovali sa nekim akcijama ciscenja? Nevezano za ovu raspravu gore, koja je stvarno glupa, moram da vam kazem, pa se ljutite koliko ocete Smiley

Mislim, stvarno, mozemo da imamo recimo mesecno okupljanje u razlicitim gradovima, mestima i slicno, pa ko kad moze, pokrenemo malo i lokalnu sredinu da nam pomogne i jos svasta nesto bi mogli da smislimo.
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #21 on: 23-06-2010, 15:18:49 »

Podržavam ideju u potpunosti! Smiley
umetnik89
putnik-pripravnik
**

« Reply #22 on: 24-06-2010, 12:57:25 »

I ja takodje... ...Meni se to vec neko vreme vrzma po glavi,da u svojoj sredini pokrenem tu akciju,hteo sam cak i sam da krenem da cistim ali sam cekao raspust...Uradio sam i plakat koji sam imao u planu da saljem na e-mail adrese potpuno nepoznatim ljudima,kako bih im skrenuo paznju da je dovoljno da samo bace upravo taj fiskalni isecak,kesicu,tetrapak ili sta vec,da bi koliko toliko doprineli cistijem okruzenju...Ukratko:da nauce da koriste kantu!Tako da mi je gore navedena ideja dobar povod za druzenje! Smiley
umetnik89
putnik-pripravnik
**

« Reply #23 on: 24-06-2010, 13:12:54 »

Opet ja,ali sta cu kada me ova tema bas pogadja... :)Na pitanje sa prethodne stranice "Da li je Srbija ociscena posle velike akcije" moj odgovor je primer koji sam video juce na potezu od Lazarevca do Ljiga gde po poplavljenim poljima kukuruza i deteline reka kotrlja tone flasa i plasticnih kesa,koje su inace u vecini slucajeva razlog zapusenog korita i izlavanja doticnih po poljoprivrednim dobrima... angry
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube