ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 11:51:18
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Zbivanja & priključenija
| | |-+  Beer fest i u Novom Sadu
« previous next »
Pages: 1 2 [3] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Beer fest i u Novom Sadu

(Read 4105 times)
panonski
Just naive enough
Global Moderator
putnik dugoprugaš

dare to ask

« Reply #30 on: 09-09-2006, 01:04:26 »

To je bilo tada... Dobro je osmi?ljen taj Fest kad se kod nas ni?ta ne čuje. 
Čak ni dok ide? kroz park nema? utisak da se negde ne?to de?ava.... a kad stigne?...  party

U svakom slučaju, bilo je dobro... dru?tvo je bilo zanimljivije od muzike, Danijela i ja svakako dolazimo i večeras.   

When Rome was built in 750 BC, Aleppo was already 2500 years old.
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #31 on: 09-09-2006, 11:49:39 »

Beer fest je bio mnogo rano za moj ukus, pa smo druzenje nastavili u ponovo otvorenom Hedonistu, gde je jedan "drug chlan" pokazao svoje pevachko/karaoke umece  clap silence party

al da je pivo jeftino na kriogla festu - jeste!  dance

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #32 on: 10-09-2006, 03:54:07 »

bogami i vecheras je beer fest pokazao sve svoje zamke, shta vishe reci osim da je nocas alley otishla sa mojim drugarima direktno sa krigla festa na leskovachku roshtiljadu...neplanirano...
 mad
 party
« Last Edit: 10-09-2006, 09:47:20 by spavac » Logged

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
dixy
putnik-pripravnik
**

« Reply #33 on: 10-09-2006, 17:24:22 »

Po mene je ovaj festival bio bas poguban...stigla sam u NS sa zakasnjenjem...tj...bas pred sam Rambov nastup....i bilo je divno...i skakalo se...i tako....i tek kada se koncert zavrsio....primetih da jakna...koja je bila vezana oko struka...vise nije tamo... banghead...a u jakni....telefon i novcanik...u telefonu svi brojevi telefona....u novcaniku malo parica i sva dokumenta i kartice kreditne....i posto sam bila jaaaako tuzna... cry...posle nocenja u NS-u, prijatelji iz Karlovaca...zbog kojih smo i kasnile u startu mi napravise subotnji rostilj na obali reke...pa se ostalo jos jedno vece....spavalo se u Karlovcima...i tako...tek sada dodjoh kuci....bilo je divno...sve u svemu?

Uf...bas mi je konfuzan ovaj post.. LOL....odoh da spavam
« Last Edit: 10-09-2006, 17:28:57 by dixy » Logged
Pages: 1 2 [3] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube