ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-06-2013, 05:26:16
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  Viza za Mongoliju
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Poll
Question: Viza za Mongoliju
Mongolska viza   -2 (100%)
Kako do vize za Mongoliju   -0 (0%)
Total Voters: 2

Author Topic:

Viza za Mongoliju

(Read 997 times)
kopljas
novajlija
*

« on: 13-04-2010, 21:22:54 »

Poz svima,

Nas trojica planiramo da odradimo jedan put oko sveta motorima koji bi trebao da krene 1. Juna 2010 godine iz Podgorice.

Posto je plan da prodjemo i kroz Mongoliju, interesuje me moze li se jos uvek Mongoska viza zavrsiti u Beogradu ili se mora ici u najblizu amabasadu, a koliko ja znam to je u Becu?

Hvala svima!

Vlada
kostan
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 13-04-2010, 21:42:08 »

Može u MUP-u poslovna još uvek, a možete i bilo gde usput. Ne vidim što biste išli baš u Beč? Ja sam je letos izvadio u Pekingu uz dve sličice, osmeh i 50 EUR
kopljas
novajlija
*

« Reply #2 on: 13-04-2010, 21:44:25 »

Pa iz Podgorice, Peking nam je mao daleko... Smiley A kroz Kinu ne idemo, nazalost... Znas li uslove za tu poslovnu u MUP-u?
kostan
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 13-04-2010, 21:56:35 »

Ja bih na vašem mestu onda vadio u Moskvi. Ili još bolje u Irkutsku, to vam je valjda usput. Pisano je dosta o poslovnoj ruskoj vizi na forumu, za mongolsku je isti princip. Potraži malo. Traže da ti firma napiše da ideš na poslovni put, kako, kada, gde i zašto, dokument mora da ima delovodni broj i pečat. I da priložiš uverenje da stvarno radiš za njih (naravno, sve ovo može da se lažira jer to niko tamo ne proverava). Najbolje ti je da zoveš odeljenje za putne isprave MUP-a u Ljermontovljevoj ulici u Beogradu.
Nikodijevic
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 22-07-2010, 09:56:35 »

Na sajtu Mongolske ambasade u Moskvi sam nasao informaciju da je za vizu potrebno pozivno pismo.

Kakva su vasa iskustva sa vadjenjem vize? Kakav je postupak vadjenja viza u Irkutsku i da li ste to zavrsavali preko neke agencije?
Da li se ta varijanta sa : poslovno u zavrsava u ambasadi ili negde u policiji u Moskvi?

!!PRAVDA ZA MPETROVICA!!
   ::fnlm&nrpzsormpinn::
praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 22-07-2010, 15:18:31 »

Pa varijantu sa poslovno mislim da možeš da završiš u MUPu u Beogradu, ne u Moskvi Wink
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 22-07-2010, 15:56:36 »

Da, ali covek zivi u Moskvi!
Nikodijevic
putnik dugoprugaš

« Reply #7 on: 22-07-2010, 16:27:13 »

Koliko sam saznao, varijanta za "poslovno u" Ukrajinu se zavrsava u nasoj ambasadi - pretpostavljam (nadam se) da je tako i za druge zemlje.

!!PRAVDA ZA MPETROVICA!!
Nikodijevic
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 23-07-2010, 12:46:38 »

U nasoj ambasadi u Moksvi su mi rekli da "Poslovno u Mongoliju " vise ne postoji!

!!PRAVDA ZA MPETROVICA!!
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube