ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 19:34:03
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Akcije i okupljanja
| | |-+  Aktivno leto u Beogradu – sport je moja navika
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Aktivno leto u Beogradu – sport je moja navika

(Read 1130 times)
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« on: 22-07-2010, 13:16:38 »

Другарица ме је замолила да пренесем ово овди, што овом приликом и чиним.  Grin

Trcanje.rs organizuje projekat "Aktivno leto u Beogradu – sport je moja navika” sa ciljem da pokrene sto vise ljudi da se bave sportom i da razvijaju nove navike Smiley Projekat se odvija tokom narednih 5 vikenda na Adi, a svaki vikend je prica za sebe, tako da ljudi mogu da dodju da isprobaju, nisu obavezni da stalno budu tu, a sve je besplatno Smiley

Bice radionica o ishrani, upravljanju vremenom, sticanju novih navika, bice malo sporta i rekreacije - sve u svemu jedan zanimljiv miks ucenja, druzenja i sporta. Prava prilika za sve one koji vec dugo planiraju da "pocnu" sa sportom i da se pokrenu, a nikako to da urade. Verujem da medju tvojim drustvom, medju ljudima u Klubu putnika i u slicnim grupama u kojima se kreces ima puno takvih i mi bismo voleli da ih motivisemo da pocnu da se aktivnije bave sobom Smiley Potrudicemo se da ih naucimo kako da uvedu trajnu promenu i ne odustaju lako od sporta Smiley

Prva aktivnost odvija se u nedelju, 25. jula na Adi, od 9 ujutru, nadam se da cemo se videti tamo, a molim te i da prosledis ovaj mejl ljudima kojima bi projekat koristio Smiley

Hvala ti puno sto nam pomazes da stignemo do sto vide ljudi!

Информације овди.

Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube