ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-05-2013, 14:31:17
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Trice i kučine
| | |-+  Amway?
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] 5 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Amway?

(Read 9693 times)
freethe
putnik srednjeprugaš

« Reply #45 on: 03-05-2011, 07:58:50 »

Godisnja clanarina iznosi cca 18 eura u koju je ukljuceno: internet stranica, mesecni poslovni casopis, besplatna dostava proizvoda, mesecna obrada zarade (platni listici), razni materijali...
travelman
putnik srednjeprugaš

« Reply #46 on: 03-05-2011, 09:54:10 »

@ freethe
Hvala za info
TvrdaGlava
novajlija
*

« Reply #47 on: 04-05-2011, 07:07:25 »

Godisnja clanarina iznosi cca 18 eura u koju je ukljuceno: internet stranica, mesecni poslovni casopis, besplatna dostava proizvoda, mesecna obrada zarade (platni listici), razni materijali...

Znaci direktna kupovina je ipak sarena laza... Nikolar91, respect!
freethe
putnik srednjeprugaš

« Reply #48 on: 04-05-2011, 08:51:31 »

Znaci direktna kupovina je ipak sarena laza... Nikolar91, respect!
[/quote]

U klasicnim trgovinama 18 eura se da vlasniku trgovine za jedan malo jaci racun!
Laza GNR
putnik dugoprugaš

Drink beer be free

« Reply #49 on: 05-05-2011, 02:56:35 »

Citam i dalje diskusiju...

....A ovo oko zarade je smesno!
Smesno (tebi) ili ne,ali gledajuci iz ugla onog ko se razume u to - nije nerealno (a ponajmanje smesno).

Kazem,citam i dalje postove ovde i rekao bih razumem i jednu i drugu stranu (tj. mogu da gledam i iz ugla jednih i iz ugla drugih),vidim sa dosta emocija se ovde raspravlja,smirite se malo ljudi... Cheesy

@freethe:mislim da ne vredi da im objasnjavas ovako "preko tastature" o cemu je rec,najbolje bi bilo da sednete negde i uz pice objasnis o cemu se radi.Ovako,dobijaju samo tu i tamo poneku informaciju i onda svako sebi u glavi stvori ko zna kakvu sliku o tome...a ti samo trosis energiju uzaludno pokusavajuci da objasnis Smiley Najbolje je,ako vec odgovaras ovde,da im odgovaras u kratkim odgovorima,bez nesto mnogo detaljisanja,to ih samo jos vise zbunjuje.Vidis da malo-malo,pa se neko nadoveze sa nekim pitanjem iz teksta kojem si krenuo nekom drugom da objasnjavas...

People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
freethe
putnik srednjeprugaš

« Reply #50 on: 05-05-2011, 17:38:10 »

@ Laza GNR, pri pocetku teme sam napisao da ovome nema kraja. Za pice sjajan predlog, ja sam uvek za, a tebi za taj predlog dupla tura Smiley
NatasaZ
putnik srednjeprugaš

« Reply #51 on: 05-05-2011, 18:23:19 »

Smatram da je citav Amway sistem jedna velika sarena laza, tj. prevara. Laka i dobra zarada zasigurno ne postoji, bar ne u jednoj takvoj sektaskoj prici. I svako vrbovanje novih poklonika donosi dobit, pa se neki "mudraci" upinju ovde ne bi li nam pojasnili fenomen "zlatnih brda i dolina"!

@Laza GNR
S obzirom da si dobro potkovan i da se razumes u stvar, objasni nam princip zarade, kako funkcionise, sta je realno, sta je nerealno, sta mozemo da ocekujemo, koliko treba da ulozimo itd? Ili ces da nam uz picence sve potanko objasnis?
freethe
putnik srednjeprugaš

« Reply #52 on: 05-05-2011, 21:03:15 »

Smatram da je citav Amway sistem jedna velika sarena laza, tj. prevara. Laka i dobra zarada zasigurno ne postoji, bar ne u jednoj takvoj sektaskoj prici. I svako vrbovanje novih poklonika donosi dobit, pa se neki "mudraci" upinju ovde ne bi li nam pojasnili fenomen "zlatnih brda i dolina"!

A gde si ti to procitala da je neko spomenuo brzu zaradu?
A ko je rekao da neko moze da ima i 1 euro zarade od necijeg uclanjenja?
Laza GNR
putnik dugoprugaš

Drink beer be free

« Reply #53 on: 06-05-2011, 03:50:04 »

@Laza GNR
S obzirom da si dobro potkovan i da se razumes u stvar, objasni nam princip zarade, kako funkcionise, sta je realno, sta je nerealno, sta mozemo da ocekujemo, koliko treba da ulozimo itd? Ili ces da nam uz picence sve potanko objasnis?
Ja ti sa moje strane mogu objasniti sve to u fragmentima,nije to problem (doduse,ne konkretno za Amway,posto nisam upoznat sa njima,vec generalno o tome),ali pitanje je kakvu ces ti sliku na kraju dobiti o tome.Verovatno ce te sve zbuniti,kao sto zbunjuje i sve druge koji nisu bas upuceni u tu pricu (a citaju sve ovo).Zato je najbolje da odes na neku od tih prezentacija,veruj mi tamo ce ti SVE objasniti (sta god da pitas),tako je najzgodnije.A ovako preko tastature - ne vredi (i to mi veruj Wink ) Smiley

EDIT:
Zato i kazem freethe-u da batali objasnjavanje ovde,samo trosi energiju,a tesko ce uspeti bilo kome sta da objasni...
« Last Edit: 06-05-2011, 03:54:21 by Laza GNR » Logged

NatasaZ
putnik srednjeprugaš

« Reply #54 on: 06-05-2011, 12:21:39 »

Jasno je druze! Wink Te "prezentacije" i "reprezentacije" su kao stvorene za tebe!
Laza GNR
putnik dugoprugaš

Drink beer be free

« Reply #55 on: 06-05-2011, 13:50:57 »

Sto za mene?
Ti si ta koja je pitala kako to ide.

freethe
putnik srednjeprugaš

« Reply #56 on: 06-05-2011, 18:05:30 »

Ovde ocigledno o ovoj temi najvise znaju oni koji su samo nesto culi, od onih koji su nesto culi od onih koji se secaju da je neko nesto od nekoga cuo o tome!
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #57 on: 06-05-2011, 18:26:07 »

E ajde stvarno, ja bi da vidim tu prezentaciju. Al` da bude okuljanje u nekoj kafani ili sličnom mestu, nismo se odavno okuli tugeder negde.
freethe
putnik srednjeprugaš

« Reply #58 on: 06-05-2011, 20:46:09 »

E ajde stvarno, ja bi da vidim tu prezentaciju. Al` da bude okuljanje u nekoj kafani ili sličnom mestu, nismo se odavno okuli tugeder negde.

Prezentacija moze da se vidi ali u kafani tesko! A posle prezentacije mozemo od kafane do kafane!
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #59 on: 07-05-2011, 20:46:51 »

Prezentacija moze da se vidi ali u kafani tesko! A posle prezentacije mozemo od kafane do kafane!

Ma ja sam mislio da mi direkt u kafanu, a da ti to nama uz prvo pivo prepričaš. Da te ne cimamo previše.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube