ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 25-05-2013, 03:59:26
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Trice i kučine
| | |-+  Sta slusate ovih dana
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 14 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Sta slusate ovih dana

(Read 17300 times)
wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 09-09-2010, 23:53:23 »

auuu gosn shoferka... banghead banghead banghead
ne prilazi, mozda je zarazno

mad mad mad

"Svrha ovog foruma je pomoć drugima i saznanje za sebe i druge."
nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #16 on: 10-09-2010, 00:23:35 »

Iskljucivo za usamljene putnike namernike, koji prelaze km i km svojim kolima (ali bez famozne Mileve Cheesy)

Vulnerant omnes, ultima necat.
wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 10-09-2010, 00:45:47 »

@nepoznata

nikad nisam cuo ovo...extra je...bas za gustiranje bez Mileve....

i kao sto najcesce biva, iz brutalno glupog filma....brutalno dobra stvar.

Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #18 on: 10-09-2010, 12:24:33 »

Do sad nisam imala prilike da čujem Timi... hvala Slobo na otkrovenju! Potpuno sam oduševljena Grin
I ja bas to htedoh da kazem Smiley
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #19 on: 10-09-2010, 18:27:11 »

Do sad nisam imala prilike da čujem Timi... hvala Slobo na otkrovenju! Potpuno sam oduševljena Grin
I ja bas to htedoh da kazem Smiley

Nema na cemu, ja u poslednje dve nedelje slusam ovo non stop Smiley

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
ela
putnik dugoprugaš

« Reply #20 on: 10-09-2010, 20:03:43 »

Evo jos jedne, ova je redovna na poslu:

Poiskah štit dobri da štiti me
Bacih ga potom dobrog jer
Tišti me
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #21 on: 10-09-2010, 21:51:05 »

Oduvek sam imao drugaciji odnos prema muzici. Evo kako ide: cujem neku dobru pesmu, zainteresujem se, skinem celu diskografiji sa torenta i krenem da slusam redom pesme od prvog albuma. Skoro nikada ne pravim sarene plej liste nego uvek ubacim ceo album neke grupe. Obicno kada skinem diskografiju i dodjem do toga da preslusam prvi album jako se nalozim na bend i  onda ga stalno slusam par nedelja (u zavisnosti koliko ima albuma). Onda se zasitim, a u medjuvremenu nadjem nesto drugo. Nije da nikad ne mesam izvodjace, ali to redje radim. Naravno uvek se i vracam bendovima koje sam ranije slusao.

Trenutno sam navucen na KKN, a pogotovo na ovu pesmu. Prosto ulazi u tebe i terate da zatvoris oci i lagaaano mrdas glavu...
Cika Sima
putnik srednjeprugaš

« Reply #22 on: 10-09-2010, 22:31:19 »

Grin
gosn.shofershajbna
putnik dugoprugaš

« Reply #23 on: 11-09-2010, 08:33:11 »

Ima tu jos....

Za mamurna jutra...

Obratiti paznju na klavijaturistu.

sve sa liste.

Najbolji spot ikada snimljen

''Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.''
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #24 on: 11-09-2010, 09:15:45 »

Oduvek sam imao drugaciji odnos prema muzici. Evo kako ide: cujem neku dobru pesmu, zainteresujem se, skinem celu diskografiji sa torenta i krenem da slusam redom pesme od prvog albuma. Skoro nikada ne pravim sarene plej liste nego uvek ubacim ceo album neke grupe. Obicno kada skinem diskografiju i dodjem do toga da preslusam prvi album jako se nalozim na bend i  onda ga stalno slusam par nedelja (u zavisnosti koliko ima albuma). Onda se zasitim, a u medjuvremenu nadjem nesto drugo. Nije da nikad ne mesam izvodjace, ali to redje radim. Naravno uvek se i vracam bendovima koje sam ranije slusao.

http://i.imgur.com/UxShq.png

« Last Edit: 11-09-2010, 10:05:19 by spavac » Logged

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
ilegalac
putnik dugoprugaš

« Reply #25 on: 11-09-2010, 11:39:17 »

Evo nesto i za nas "izbeglice" po belom svetu Smiley

Oh, my
putnik dugoprugaš

« Reply #26 on: 11-09-2010, 11:57:12 »

Oduvek sam imao drugaciji odnos prema muzici. Evo kako ide: cujem neku dobru pesmu, zainteresujem se, skinem celu diskografiji sa torenta i krenem da slusam redom pesme od prvog albuma. Skoro nikada ne pravim sarene plej liste nego uvek ubacim ceo album neke grupe.

Hm, a šta je tu drugačije? Ljudi koji ne slušaju muziku po albumima, ne slušaju je zaista. Sad će me neko ubediti da je slušanje radija slušanje muzike, ili slušanje dobre stare plejliste od 53 pesme koje se ne menjaju 3 godine to takođe.

Ok, možda je kod tvoje generacije to drugačije, ipak je tebi internet bio dostupan od 11, 12. godine, kad se i kreće ozbiljno sa bilo kojim interesovanjima, ali ja sam odrasla na kasetama. A to znači, slušaš od početka do kraja. I srećan si ako nedeljno nabaviš dva ili tri nova eksperimenta. Pa posle tamo nekog 10, 15, 20. slušanja, odvažiš se da napraviš nekome kompilaciju, da bi mu pokazao bend, pa provodiš sate pažljivo to planirajući. A i pored sve te divne tehnologije, za koju sam pre desetak godina mislila da je s neba poslata, jer je to značilo da više ne moram da ne jedem užinu na velikom odmoru da bih skupila za pomenute kasete ili diskove, nego da mogu da čujem toooliko stvari, sada mi se čini da bi mi bilo bolje da sam je sačekala još 5 ili 10 godina. Imala bih mnogo bogatiji i sadržajniji odnos prema gomili bendova koji su, ovako, samo protrčali kroz moj život, jer, dođavola, ima toliko toga da se čuje.

Dakle, da skratim bs, slušanje mjuze po albumima je prava stvar. Naravno, slušati i one-hit wonders, slušati i četiri pesme od izvođača kojeg se stidiš, ako ti se dopadaju, niko ne bi trebalo ni na šta da te tera ili da ti uskraćuje. Ali, kad ti se nešto zaista dopadne, valjda ide prirodno da se zainteresuješ i za ostale projekte, eventualno pratiš koncenpcije albuma, ako ih ima, evoluciju muzičara i ideja itd..

Ovih dana slušam martial industrial (military pop), bwahha, tj, testiram da li mi se dopada (jer mi je, naravno, privukao pažnju, ne zato što idem redom po novoizmišljenim žanrovima). To znači upravo to što si i sam rekao, pronaći nekoliko vodećih bendova, skinuti im po nekoliko albuma (ranije sam i ja skidala celu diskografiju, ali čemu to ako je neću preslušati, skinem jedan, dva albuma po bendu, pa onda zaključim vredi li skinuti išta više, kriterijum je slab, doduše, ako mi se dopadne više od tri pesme, obično odmah stavim i ostalo da se skine), i onda slušam. Nažalost, uglavnom to nisu preterano kvalitetne stvari, ili im, opet, ne posvetim dovoljno vremena jer me svrbi da nađem nešto što će me stvarno oduševiti, kao što je nekad moglo (ok, ok, kontam da nemam više 15 godina), pa ih onda i brzo batalim (ostane najbolji bend sa najboljim albumom itd, naravno, s vremena na vreme naletiš na nešto super, što uđe u trajnu listu all time bendova).

Izvinjam se na ovolikom postu, samo me je trigirala upotreba reči "drugačije" Smiley.

Evo i linka, da ne bude da sam džaba krečila.

Soma
putnik srednjeprugaš

« Reply #27 on: 11-09-2010, 12:13:34 »

U novembru u Zagrebu.  clap
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #28 on: 11-09-2010, 12:21:26 »

Oduvek sam imao drugaciji odnos prema muzici. Evo kako ide: cujem neku dobru pesmu, zainteresujem se, skinem celu diskografiji sa torenta i krenem da slusam redom pesme od prvog albuma. Skoro nikada ne pravim sarene plej liste nego uvek ubacim ceo album neke grupe. Obicno kada skinem diskografiju i dodjem do toga da preslusam prvi album jako se nalozim na bend i  onda ga stalno slusam par nedelja (u zavisnosti koliko ima albuma). Onda se zasitim, a u medjuvremenu nadjem nesto drugo. Nije da nikad ne mesam izvodjace, ali to redje radim. Naravno uvek se i vracam bendovima koje sam ranije slusao.

http://i.imgur.com/UxShq.png

AHahahahhaahaa! U prvih pet sam se totalno pronasao, ali stvarno bez zezanja ide istim redosledom.  Grin Samo sto posle ilegalnog skidanja muzike ja preslusam sve, nalozim se i slusam konstantno dok se ne smorim.

Inace sad sam prolistao malo moje favorite sa youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=t3_GhCTH0aw (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=2p6abpqC0-s (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=v-0F256zLxI (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=NINOxRxze9k (Embedding disabled, limit reached)

wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #29 on: 11-09-2010, 13:28:44 »

Evo nesto i za nas "izbeglice" po belom svetu Smiley

http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4

kakav umJetnik. Kako samo srice dok "peva"....ili ima glasovnu manu ili je nadmasio Pavarotija.

jos jedna...nema 5 miliona pregleda ali preti da dostigne "kuca-poso"....koreografija, text, produkcija....i najjaci komentari na youtube-tu..

http://www.youtube.com/watch?v=zp5tPchK2xc&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Pages: 1 [2] 3 4 ... 14 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube