ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-05-2013, 02:02:38
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Rtanj
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Rtanj

(Read 4856 times)
sparky
putnik-pripravnik
**

« Reply #15 on: 17-09-2010, 16:09:07 »

sad tek videh d sam umesto mapa napisala mama 
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 17-09-2010, 16:27:35 »

sad tek videh d sam umesto mapa napisala mama

Prava putnica! 

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
sparky
putnik-pripravnik
**

« Reply #17 on: 17-09-2010, 20:03:33 »

Grin još kako, zato me ni ne puštaju da idem daleko- da se ne zagubim   
Definitivno nas troje krećemo u nedelju ujutru iz BG.
@ Whistler pridružuješ li se i ti?
d.j.grljanac
novajlija
*

« Reply #18 on: 18-09-2010, 10:12:21 »

Добродошли у Тимочку крајну, лепо се проведите, желим вам и лепо време због ширине и дужине погледа са врха.
stana
putnik kratkoprugaš

« Reply #19 on: 18-09-2010, 22:18:43 »

Srecan put,lepo se provedite,dobar vidik.Krenite sto ranije  Cheesy. Zao mi je sto ne idem i ja crying. Cekamo utiske,a i neku slicicu.
sparky
putnik-pripravnik
**

« Reply #20 on: 19-09-2010, 16:41:37 »

pozdrav od nas četvoro sa samog vrha Rtnja smiley
stana
putnik kratkoprugaš

« Reply #21 on: 19-09-2010, 21:01:44 »

Blago vama,cekate zalazek sunca. Grin
sparky
putnik-pripravnik
**

« Reply #22 on: 20-09-2010, 00:31:11 »

Blago vama,cekate zalazek sunca. Grin

ne baš. To je bilo zbog toga što sam se malo pre toga dograbila vrha.  a s obzirom da sam ispala idiot koji nije jeo a ranac sa hranom i čokoladom završio na vrhu pre mene, možeš zamisliti kako je to grebanje uz vrh izgledalo posle 24h gladovanja  banghead Ali isplatilo se  Grin

Nek se javi ko je rekao da je južna strana blaža???  crying
stana
putnik kratkoprugaš

« Reply #23 on: 20-09-2010, 10:47:04 »

I nije to losa ideja :,znaci sledeci put ne jesti i poslati nekog na vrh sa hranom,bas me intresuje za koliko bih stigao Grin
lithobrowser
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 20-09-2010, 11:14:33 »

Nek se javi ko je rekao da je južna strana blaža???

Ako ne veruješ, ti probaj sa severa sledeći put  . A sa juga se penju ljudi i biciklom Cheesy.
sparky
putnik-pripravnik
**

« Reply #25 on: 20-09-2010, 11:23:16 »

I nije to losa ideja :,znaci sledeci put ne jesti i poslati nekog na vrh sa hranom,bas me intresuje za koliko bih stigao Grin

manuo bi se onih serpentinastih stazica i krenuo u pravoj liniji ka vrhu- to sam ja uradila   a još ako počneš da osećaš posledice pada šećera.  death tako mi i treba kad čokoladice nisam ubacila u moj ranac.

Ako ne veruješ, ti probaj sa severa sledeći put  . A sa juga se penju ljudi i biciklom Cheesy.

Cheesy to sam pročitala pre polaska kada sam čačkala o tome koja je građevina na vrhu.
Za sledeći put plan je ovakav: -prvo dooooobra jagnjetina   a onda prolazak preko grebena  dance
stana
putnik kratkoprugaš

« Reply #26 on: 20-09-2010, 12:44:01 »

Zato ja volim vise nocni uspon na Rtanj,predjes prvu deonicu do mraka,napravis kamp,a u kampu normalno rosstilj,pa preko noci raspalis do vrha sacekas sunce ,pa onako dosta odmorniji,lagano nazad i pozljivo razgledajuci sve oko sebe sabiras utiske,koji su svakim ponovnim osvajanjem vrha drugaciji.
anchyyy
novajlija
*

« Reply #27 on: 21-01-2011, 21:39:34 »

Da li mozda neko ima topogravsku kartu severne strane Rtnja?Zelja mi je da osvojim vrh sa te strane. rolleyes
Bluealek
putnik srednjeprugaš

« Reply #28 on: 21-01-2011, 21:52:10 »

Ovde

http://www.stazeibogaze.info/srbija/istocna-srbija/rtanj/

odnosno ovde

http://www.stazeibogaze.info/category/trekovi/srbija/istok/rtanj/

Možeš da skineš trekove svih varijanti uspona na Rtanj sa severne strane, uključujući i egzotičnu varijantu od Lukova na sam kraj grebena koju smo Goca i ja "patentirali" 2008. (http://www.stazeibogaze.info/2009/11/28/rtanj-super-sever/).

To ti je daleko korisnije od papirnih topo karata, koje inače nije teško naći (samo se ne treba javno raspitivati)  Wink

Imate neutoljivu glad za divljinom i skrivenom geografijom, pešice, četvoronoške, na dva ili četiri točka? Come to
http://www.freebiking.org
anchyyy
novajlija
*

« Reply #29 on: 22-01-2011, 11:59:32 »

Hvala Grin
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube