ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 18:52:19
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Po belom svetu
| | |-+  Put oko sveta
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Put oko sveta

(Read 5023 times)
RaxCherrych
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 19-09-2011, 01:00:57 »

Samo, gde misliš da napraviš most  LOL
Snezana011
putnik-pripravnik
**

« Reply #16 on: 02-05-2012, 06:29:22 »

Izvinjavam se sto ovu temu izvlacim iz naftalina.

Ja sam na putu vec deset meseci, pokusavam da obidjem svet biciklom Smiley Planiram par godina za ovaj poduhvat -- tri, pet, deset... Mesecno trosim oko 200-250 evra, cak i u Grckoj mi je to bio prosek. Sve vreme kampujem ili nalazim smestaj preko CS, HC i WS.

I da, trazim drustvo  Smiley

Imam i blog: www.gea-tour.com

Od jula 2011. putujem oko sveta biciklom i o tome pišem na mom blogu: www.gea-tour.com
pedjalon
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 02-05-2012, 11:29:58 »

Samo napred!
Pratim Vas i na blogu B92.
Koja su Vam naredne rute (okvirno)?

Ahimša paramo dharma
Snezana011
putnik-pripravnik
**

« Reply #18 on: 06-05-2012, 09:55:55 »

Mislim da cu preko Kazbegija u usiju, pa onda Kazahstan pa kroz Kinu mozda vozom ako me uhvati zima.
Druga opcija je Jermen, Iran, Pakistan, Indija, ali tu imam troskove viz, sto nemam u prvom sluaju, a i malo je napeto oko Pakistana i vize.

Uskoro cu morati da odlucim!

Od jula 2011. putujem oko sveta biciklom i o tome pišem na mom blogu: www.gea-tour.com
Pengembara
novajlija
*

« Reply #19 on: 11-06-2012, 04:13:01 »

Mislim da cu preko Kazbegija u usiju, pa onda Kazahstan pa kroz Kinu mozda vozom ako me uhvati zima.
Druga opcija je Jermen, Iran, Pakistan, Indija, ali tu imam troskove viz, sto nemam u prvom sluaju, a i malo je napeto oko Pakistana i vize.

Uskoro cu morati da odlucim!
Ako se odlucis za Kinu, javi se, ja zivim ovde, pa ako mogu nesto pomoci... Pozdrav!

Smiley
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube