ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 09:27:25
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Povratak u Afriku: kraj?
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Povratak u Afriku: kraj?

(Read 3956 times)
uros.krcadinac
novajlija
*

« Reply #15 on: 08-12-2010, 00:40:02 »

puttnik
Guest
« Reply #16 on: 08-12-2010, 00:54:17 »

Ovaj sajt je nesto najpozitivnije sto se moze sresti na internetu, a ljudi koji ucestvuju u njegovom nastajanju su svakako vanserijske osobe. Bravo ljudi!
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #17 on: 08-12-2010, 00:56:06 »

Браво (Чи: "Дај чоколадице!")  Grin

Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #18 on: 08-12-2010, 10:42:20 »

Ja sam odusevljen celim tekstom. Od keza do usiju, do da se najezis.

Urosev crtez me je oborio s nogu!
chaba
putnik dugoprugaš

« Reply #19 on: 10-12-2010, 11:49:55 »

Bravo za ceo blog, ubedljivo jedan od najboljih na ovom sajtu! Najzanimljivije mi je da se ovo sto je ovde opisano zaista i dogodilo, a u isto vreme imam osecaj kao da citam neku knjigu, fikciju. Jednom sam na Couchsurfingu proverio onog coveka iz Konga, kog koga su Uros i Rita bili par dana, i cudno je bilo kad sam ga nasao, kao da neki lik iz romana izadje u stvarnost Smiley
kompe
putnik dugoprugaš

« Reply #20 on: 10-12-2010, 18:32:46 »

Bravo momci ! 
panonski
Just naive enough
Global Moderator
putnik dugoprugaš

dare to ask

« Reply #21 on: 12-12-2010, 01:09:56 »

Bravo!!! Sve što mislim o ovom blogu sam rekao u prethodnim komentarima, a i dalje ne mogu dovoljno da ga nahvalim. Sigurno ću mu se vraćati u budućnosti. U Africi ste posejali seme paprike, ali mislim da ste posejali seme i kod nas: "Stvoriti uslove za jedan dijalog između ljudi koji se nikada neće sresti.". Svi imamo refleks da procenjujemo i prosuđujemo svakoga koga sretnemo i, kao što je Lazar primetio, potrebno je učiniti svestan napor da taj zaustavimo taj refleks da bismo mogli da se otvorimo prema drugima i pustimo ih da ispričaju svoju priču bez našeg "učitavanja smisla" u nju. Vi ste to uspeli i uspeli ste da podelite tu priču s nama. To je ogroman uspeh, ravan samom putovanju i razdaljini koju ste prevalili.

When Rome was built in 750 BC, Aleppo was already 2500 years old.
radap
Guest
« Reply #22 on: 13-12-2010, 20:21:55 »

Delim utisak sa vuk_kg: glas razuma - Marko, glas uma - Lazar, glas zlatnog dečačkog srca pretočenog u vijugave linije crteža - Uroš. U saglasju ovog bloga oglasiše nam Afriku, ovu sadašnju i mi je čusmo tako jasno i živopisno da ni sami više nismo isti, kakvi smo bili pre ovog putovanja.
Svaka čast, momci!
boca-ica
novajlija
*

« Reply #23 on: 16-12-2010, 17:02:39 »

Dugoooo niko neće moći da zaseni sjaj bisera koj je stvoren ovim putovanjem
umesto zasluženog bravo, hvala Vam
Бах
Guest
« Reply #24 on: 25-12-2010, 23:34:56 »

Честитам!
Надам се новим текстовима.
Aco
Guest
« Reply #25 on: 14-01-2011, 13:31:29 »

Ovo je nesto novo sto mi se desilo u listanju neta!
Hvala za sve...drago mi je da ste se citavi vratili.  
Zivi bili
Dusko/New Caleonia/
Guest
« Reply #26 on: 15-01-2011, 05:57:51 »

sve je napisano na vrat na nos nemogu sve skontati o cemu se radi,cas je pisano,gore cas dole,zbrda zdola,nemoses sve povezati mozda treba citaiti vise puta,ali ne razumem nista,nepovexzano
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #27 on: 15-01-2011, 08:51:06 »

sve je napisano na vrat na nos nemogu sve skontati o cemu se radi,cas je pisano,gore cas dole,zbrda zdola,nemoses sve povezati mozda treba citaiti vise puta,ali ne razumem nista,nepovexzano

Ja glasam da je ovo najzabavniji komentar na forumu, nemoj neko ovo da je obrisao Smiley

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
spidi
Guest
« Reply #28 on: 01-07-2012, 14:47:55 »

ovo je jedan od najbolje napisanih blogova,svaka cast na putovanju i dozivljajima
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube