ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 26-05-2013, 04:06:53
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Fruška Gora - kampovanje
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Fruška Gora - kampovanje

(Read 4221 times)
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #15 on: 09-06-2009, 21:42:44 »

Na Popovičkom će da te izjedu komarci, a nećeš se okupati jer će ti biti gadno da uđeš u njega.
Navodno su ga čistili, ali... ja tamo ne bih ulazio + Popovičko jezero ima stotinak metara s kraja na kraj, a ona koja sam ti nabrojao nisu manja od 500 metara (Moharač nešto manje od 3 km dužine).

afro
« Last Edit: 09-06-2009, 21:47:05 by Acketa » Logged

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #16 on: 15-06-2009, 22:33:43 »

Ja ne mogu da verujem kako neko moze da kupi jezero? I da onda jos hoce da ga ispumpa i napravi kamenolom ili ne znam sta vec. Ipak ma u meni malo komuniste Embarrassed
Secam se da je na proslom fruskogorskom maratonu bila pokrenuta akcija, i da se potpisivala peticija. Secam se da sam potpisao, ali ne znam koliko je vredelo jer sam tad bio maloletan (izgleda da uopste nije uspelo).

I sta ce taj cuvar da uradi sa puskom? Da me ubije jer sam usao na ,,njegovu teritoriju'' kao u kaubojskim folmovima? Ma daj... Namerno bih sad tamo isao!
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 16-06-2009, 14:22:58 »

Popovičko jezero nije pravo jezero... više je kao velika rupa puna mutne vode i žabokrečine. Kupanje tamo može biti zanimljivo kao neka vrsta ekstremizma, al' što se uživanja tiče, slabo Smiley Meni je Bešenovačko jezero bilo sasvim OK, ne znam kakvo je sada stanje tamo.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
lithobrowser
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 16-06-2009, 21:34:00 »

Ja ne mogu da verujem kako neko moze da kupi jezero?
Mislim da nije baš tako. Nego je prvo postojao kamenolom, pa je ispod kamena pronađena voda. Tako da jezero kao jezero praktično jeste njihovo. I stekao sam utisak kada su pre godinu-dve pričali o rekultivaciji da stvarno jeste u pitanju proces koji se po zakonu radi kad se završi sa vađenjem kamena. Međutim nisam uspeo da saznam više o tome.
S druge strane, nije mi jasno otkud kamenolom usred naci parka. Da li je i od njega starij ?
gosn.shofershajbna
putnik dugoprugaš

« Reply #19 on: 18-06-2009, 19:49:50 »

Dok je tu postoja kamenolom taj kamenolom je  bio drzavno vlasnistvo. Meni ne idu u glavu neke stvari. Prodavanje kamenoloma na Fruskoj Gori mi zvuci kao prodavanje planine, bukvalno je rastavljaju na delove (kamenje) i voze za Austriju. Oni su kupili pravo (za neke sitne pare verovatno) da buse i rgaju o FRuskoj Gori. Sve to treba motkom znate vec kojom

''Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.''
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #20 on: 21-06-2009, 01:00:08 »

mislis ovako madGrin

da li je po zakonu ili ne meni se to ne svidja.
FilipBgd
novajlija
*

« Reply #21 on: 09-04-2012, 15:04:45 »

Pozdrav ljudi, valjda mogu ovde da pitam da ne otvaram novu temu...
Uskoro idem sa drustvom do Novog Sada pa nam je palo na pamet da kampujemo ako se ne snadjemo na licu mesta za neki planinarski dom (zbog nemogucnosti da ih pozovemo telefonom)
E sad posto nikada ranije nismo  zanima me koje mesto je u blizini najbolje i do kog se moze doci u kombinaciji GSP i peske  Smiley (kolko sam ukapirao najbolje je S. Karlovci- Strazilovo i S. Kamenica-Popovica i nesto u blizini Beocina, a i ta tri mesta cemo sigurno posetiti)
Moze li se kampovati na nekom izletistu  Embarrassed itd.... Svi predlozi su dobrodosli  Cheesy
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube