ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-05-2013, 11:19:00
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Topli izvori i divlja kupalista
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Topli izvori i divlja kupalista

(Read 5000 times)
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 19-03-2011, 20:41:41 »

E Asterixe, citam tvoj post i taman mislim pitas za neko zabaceno mesto gde mozes da dovedes neku devojku da se brckate, a ti pitas za dzukce... Grin

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
Asterix
putnik srednjeprugaš

« Reply #16 on: 20-03-2011, 03:34:08 »

ma bogatic za tim place posle 3 u zoru  LOL LOL ekstra al bre kud cu dzukce covece pa imaju i oni dusu 
Sana
putnik-pripravnik
**

« Reply #17 on: 08-04-2011, 14:49:07 »

Jel zna neko gde u blizini `ruc Zdrelo` moze da se prenoci za manje pare nego u samom Zdrelu?
Neki seoski turizam ili vec...dal postoji?
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #18 on: 24-04-2011, 18:48:29 »

Postoji u selu ždrelo kuća sa velikim dvorištem koja pripada izviđačima. Kuća je u prilično lošem stanju ali uvek može da se kampuje Smiley
ozzy80
putnik kratkoprugaš

« Reply #19 on: 28-12-2011, 14:14:27 »

Jel moze neko meni da preporuci neki zabaceni izvor tople vode gde bas i nema ljudi da odem sad u februaru, martu jedno subota popodne pa u nedelju da se vratim. Isao bi sa devojkom sad kad se vrati iz daleke Slovenije. Znaci neko intimno mesto da se malo banjamo a posto smo studenti nemamo love da nekom placamo neke smestaje pa bi sator a i nemamo ni za banje pare tako da nesto free.  Al od svega ovog najbitnije neka intima da mi ne dolazi neka budala da me tera niti da pored mene leze jos pet baba e da posto bi isli kad je jos hladno nebi lose legao neki topliji izvor al poato je za dj moze bilo koji preko 25° :-D.
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #20 on: 03-01-2012, 18:44:27 »

Najbolje da napunis kadu toplom vodom, temperatura po slobodnom izboru i u zavisnosti od kapaciteta bojlera, a kevu i caleta oteras od kuce  Wink Nema troskova, nema baba, a intima zagarantovana. Kupis flasu vina, dekorises kupatilo, pustis muzikicu i eto ti! Gde ces devojku u sator zimi, si lud, ima da te ostavi momentalno Grin
ozzy80
putnik kratkoprugaš

« Reply #21 on: 04-01-2012, 21:48:07 »

Ma de bre da me ostavi samo gadno sto ce se ubundati pa cu ja opet na kamen u ugao satora. Ovo sa kevom i caletom bi proslo da imam gde da ih posaljem al oni matori pa nece da mrdnu buljom.
wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #22 on: 23-01-2012, 23:47:10 »

kupi im karte za 590dindzi do Memingena i uzivaj u produzenom vikendu u kadi a ucinio si human gest i za 2 crvene poslao roditelje da setaju Bavarskom... Jeftinije nego rucak u nekoj banji..

"Svrha ovog foruma je pomoć drugima i saznanje za sebe i druge."
Lošmiloš
putnik-pripravnik
**

« Reply #23 on: 25-01-2012, 20:07:48 »

Letos sam imao priliku da istražim Đokin vir (lol)  Cheesy
Nalazi se kod Vučja, gde je izgrađena prva ili među prvim hidrocentralama u Srbiji.
Što se više penjete uz stene i vodopad, avantura je sve izazovnija i opasnija, a priroda neverovatna. Postoje savršeno glatka udubljenja u stenama, puna vode, mestimično osunčana, sa malo vetra - oličenje hedonizma.
Silaženje je najteži deo posla, al' valja izginuti za takav merak Smiley
draganaooo
novajlija
*

« Reply #24 on: 27-01-2012, 13:58:31 »

zdrelo je preskupo. leti je guzva, kao na vasaru, sa sve bikom na raznju, pevacem i pevaljko, al to valjda vole gastarbajteri. gore nego budva u junu. odvratno sam se provela i nikada vise ne bih isla tamo. moj drugar je bio skoro i rekao je da je voda prljava, valjda je nisu menjali. isla sam pre redovno, dok je bio mali bazen napolju, bez ovog hotela, kupali smo se i po mecavi napolju. nezaboravno. na zalost, sada trazimo nove destinacije, posto je zdrelo postalo pretrpano i poseljaceno.
urkirena
novajlija
*

« Reply #25 on: 07-07-2012, 18:12:59 »

ruc zdrelo u sirokom luku zaobilazite.bio sam porodicno na kupanju i dete mi zavrsilo u hitnoj pomoci kao i kos 4 dece koja su na zalost zavrsila u bolnici dok je moj klinac dobro prosao. U vreme kada pustaju tobogane 12 h su pustili i hlorisanje vode koje ocigledno nije uradjeno po pravilu pa su potrovali kupace u zatvorenom delu.dosta dece je imalo gusenje pa cak i neki stariji ljudi nisu bolje prosli.podneta je prijava i bili su iz policije na kupalistu.  tako da vam preporucujem da u sirokom luku zaobilazite to kupaliste. nemaju spasioca nema doktora parking je ne obelezen i tek posle zucne svadje sa nesavesnim vozacem koji mi je zagradio izlazak sa parkinga iako je znao da dete vozim u hitnu pomoc sam uspeo da posle 15 minuta isteram auto i odvedem dete kod lekara.Najverovatnije cu da podnesem krivicnu prijavu zajedno sa roditeljima druge dece . NIKAKO NE ODLAZITE U RUC ZDRELO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube