ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 07:29:35
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Između Pazova
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Između Pazova

(Read 3802 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 04-07-2011, 17:45:18 »

Kada me ljudi pitaju odakle sam i ja odgovorim iz Nove Pazove, jedna trećina klimne glavom naglas izgovarajući: ‘aha, Novi Pazar’, druga trećina koja živi u radijusu od 30km najčešće pita gde je to, a ostali samo potvrdno klimnu glavom i odmah me pitaju da li znam možda Peru Perića, jer zaboga on je odatle i nemoguće je da ga ne poznajem.

Autor: Jelena R.

Pročitajte ceo tekst
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 04-07-2011, 20:40:51 »

Slušao sam o jednom pabu u Novoj Pazovi skoro dve godine, tek sam pre neki dan konačno shvatio čemu tolika buka Tongue

Zanimljivo mi je poređenje u mentalitetu između Stare i Nove Pazove, kao i opaska da komšija mora da zna šta se kuva prekoputa

Едет трамвай, мы без билетов...
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #2 on: 04-07-2011, 21:03:57 »

banana

Одличан текст, о пабовима сам чуо од тебе ко да си из Лондона Cheesy

Додуше, добро је што си из Пазове а не из Пазуха, јер би било проблема да објасниш људима неке ствари  Grin

sofersajbna
Guest
« Reply #3 on: 05-07-2011, 08:53:12 »

Ja imam rodjake u Novoj i u Staroj Pazovi ( koji se bave proizvodnjom stvari od plastike ) i cale mi je uvek govorio da je nekad kad je on bio mlad u Staru mogao opusteno da izadje bez nekih prevelikih problema, dok je kad je izlazio  u Novoj uvek uvek bilo problema  sa lokalnim djilkosima. Smiley
kika the great
Guest
« Reply #4 on: 05-07-2011, 13:07:03 »

Ja sam jednom doso u Novu Pazovu i pitao za Jelenu i oni su mi rekli gde zivis! smiley
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 05-07-2011, 15:00:10 »

Te Pazove stvarno znaju da zbune. Drago mi je da sam konacno siguran da je autorka iz Stare Pazove  Wink

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #6 on: 05-07-2011, 17:57:43 »

@ Chi i Bjuti, ima da tražim od vlasnika procenat za ovu reklamu  Smiley
@ Kika i Sunrise, naravno  Cheesy
@ Sofersajbna, jeste bilo tako, naročito u 90-im kada je ovde bilo opasnih momaka, sada smo finiji  Smiley
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #7 on: 06-07-2011, 01:10:39 »

A i u tekstu ima greška. Ne treba pitati za Jelenu na centru, tu možda i omaše, ali ako pitaju za Jelenu u pabu, nema greške Tongue

Едет трамвай, мы без билетов...
sofersajbna
Guest
« Reply #8 on: 06-07-2011, 09:02:04 »

Mislim da je ovo vise bilo 70-ih Smiley
maradicanin
Guest
« Reply #9 on: 07-07-2011, 14:53:19 »

A je znas ti kako Pazovcani zovu onaj drugi nadvoznjak kada ides od Indjije?
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #10 on: 08-07-2011, 11:57:34 »

Ja sam jela super krempite u poslasticarfi preko puta Jelene u Novoj Pazovi. Ili je to, ipak, bila Stara? Wink

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #11 on: 08-07-2011, 12:04:51 »

Ja i dalje ne razlikujem Pazove. Jednostavno nema šanse  Smiley Trebalo bi da promene ime jednoj, i rešen problem.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
marko.petrovic
putnik dugoprugaš

a jedem spal bi a se dignem jel bi

« Reply #12 on: 08-07-2011, 14:15:12 »

ja sam ih zapamtio tako sto je Nova Pazova bliza Novom Beogradu a Stara Pazova ima slovo S na pocetku prve reci kao i Sremski Karlovci pa je ona onda na tu stranu
Реља_
Guest
« Reply #13 on: 09-07-2011, 09:24:14 »

Пазове врло лако разликујем.
У Старој често скренем са старог пута на аутопут и обратно, јер се од Старе Пазове до Београда не плаћа путарина. А у Нову скоро никад не идем Smiley
Сем тога, у Старој је и ФСС Smiley
Hiljaduputa
novajlija
*

« Reply #14 on: 26-07-2011, 11:21:23 »

Jelena, bravo za zanimljiv tekst!
A najvažnije si tekla: "Najbolje je mesto za šankom!" Smiley))
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube