ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-05-2013, 15:31:58
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Između Pazova
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Između Pazova

(Read 3763 times)
killa
Guest
« Reply #15 on: 03-08-2011, 17:32:48 »

mozda su pre postojale razlike, ali ne i danas... u celoj opstini ces sresti raznorazne dripce i `djilkose` tako da je vise glupo govoriti o tome. zatim novopazovchani kada idu u beograd ne bi trebalo da govore da idu u grad posto su u vojvodini itd. i mnogo drugih stvari, kome ne odgovara ravnica, nek se vrati odakle je dosao, a svi smo mi odnekud dosli..
djuroidoskop
Guest
« Reply #16 on: 19-09-2011, 08:28:57 »

Bravo. Davno mi nije tako legla neka priča. Prosto i odlično.
vasco-putnik
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 11-12-2011, 11:11:17 »

Jelena, baš si lepo opisala svoje mesto, Staru Pazovu Smiley
Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #18 on: 11-12-2011, 14:59:52 »

Jelena, baš si lepo opisala svoje mesto, Staru Pazovu Smiley

Grin
Stara Pazova
Guest
« Reply #19 on: 28-02-2012, 18:55:50 »

''Slovaci su sami po sebi mnogo mirnijeg temperamenta od Srba ili recimo Hrvata, tako da sam grad odiše nekom mirnijom, usporenijom atmosferom, dok je Nova Pazova usled gore navedenih rasa, mnogo življa, bučnija i šta sve često ide uz to.'' ...Dakle, nije istina da su Slovaci vecina u Staroj Pazovi, niti su mirniji od Srba i Hrvata... Neupucena si u tu situaciju i dala si pogresnu informaciju. ...A zivlje i bucnije rase? Pa... Smiley Osim ovih zamerki, tekst je dobar.
Anatolij
novajlija
*

« Reply #20 on: 10-10-2012, 14:18:59 »

Hehe Jelena gde je ta Stara Pazova?E jel znaš Peru Perića?Elem svaka čast devojče.Dobrodošla u Zaječar.
elefteross
Guest
« Reply #21 on: 14-12-2012, 19:19:47 »

He he, čitao sam već ranije Wink
Čak sam i ubeđen da sam napisao ovo što ću sad da napišem:

Fenomen Pere Perića je zaista interesantna stvar. Behemotu i meni se dogodilo nešto slično - negde na lokalnom putu prema Kopu, jedna kafana. Svratili da kupimo vodu, a uleteli u svadbu. Prisutna ekipa oduševljena našom pojavom.

"Odakle ste"
"Beograd, Voždovac"
"Jaoooo, da ne znaš možda Jocu" ili tako neko ime Smiley

"Isto tako bi red bio da se svima koje ne poznajete ili nikad nećete upoznati, a žive u vašoj ili dve ulice dalje, javite u prolazu, jer iako vi njih ne poznajete, oni znaju ko ste i šta, i ne bilo bilo lepo da misle kako su vas roditelji ružno vaspitali. Ili sam ja samo suviše lična."

Kao mali, osnovac, možda čak i prvi razred, naučio sam da treba biti fin prema starijima. Tako sam se na putu od stana prema pijaci, non stop javljao prolaznicima, iako ih nisam znao. Mama me je čudno gledala, nekad i pitala da li znam te ljude. Koji flešbek

Super tekst! Jelena, jedva čekam da nešto novo napišeš!
Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #22 on: 14-12-2012, 20:50:15 »

He he, čitao sam već ranije Wink
Čak sam i ubeđen da sam napisao ovo što ću sad da napišem:

Fenomen Pere Perića je zaista interesantna stvar. Behemotu i meni se dogodilo nešto slično - negde na lokalnom putu prema Kopu, jedna kafana. Svratili da kupimo vodu, a uleteli u svadbu. Prisutna ekipa oduševljena našom pojavom.

"Odakle ste"
"Beograd, Voždovac"
"Jaoooo, da ne znaš možda Jocu" ili tako neko ime Smiley

"Isto tako bi red bio da se svima koje ne poznajete ili nikad nećete upoznati, a žive u vašoj ili dve ulice dalje, javite u prolazu, jer iako vi njih ne poznajete, oni znaju ko ste i šta, i ne bilo bilo lepo da misle kako su vas roditelji ružno vaspitali. Ili sam ja samo suviše lična."

Kao mali, osnovac, možda čak i prvi razred, naučio sam da treba biti fin prema starijima. Tako sam se na putu od stana prema pijaci, non stop javljao prolaznicima, iako ih nisam znao. Mama me je čudno gledala, nekad i pitala da li znam te ljude. Koji flešbek

Super tekst! Jelena, jedva čekam da nešto novo napišeš!

hahaha, ovo za mamu je bilo dobro, to mi se još nije desilo  Cheesy
hvala  Wink
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #23 on: 14-12-2012, 22:22:12 »

A kako smo mi onomad pronašli Jelenu u Pazovi? Pitali okolo, razume se. Znaju svi.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #24 on: 15-12-2012, 01:17:42 »

A kako smo mi onomad pronašli Jelenu u Pazovi? Pitali okolo, razume se. Znaju svi.

Naravno, s tim da bi vi našli i Peru Perića  Cheesy
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube