ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 21-05-2013, 03:04:13
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Prašnjavim drumovima istočne Srbije
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Prašnjavim drumovima istočne Srbije

(Read 1288 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 04-11-2011, 19:42:55 »

Put je vijugao među šumovitim brdima istočne Srbije. Zapravo, možda nije bila toliko šumovita koliko brdovita, niti brdovita koliko nedostupna i tajanstvena. Nisam siguran, nisam bio prisutan. Ustvari jesam, u zadnjem delu prastarog, belog kombija, bez sedišta, bez vazduha, bez pogleda.

Autor: Tibor Miglinci (tibor90)

Pročitajte ceo tekst
Orangutan sa monoklom
Guest
« Reply #1 on: 06-11-2011, 14:03:50 »

Odlicno ! Uvek su zanimljivi tekstovi u kojima je akcenat na licnim percepcijama okoline i dogadjaja, od strane autora.
Maja NS
Guest
« Reply #2 on: 06-11-2011, 18:06:46 »

Lepa pricica Tibore, cekamo nastavak:)
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 06-11-2011, 19:09:45 »

Bravo, Tibore Smiley Fina, relaksirana pričica, a atmosfera autostopa odlično preneta, kao da sam i sam bio tamo.  clap Naravno, sigurno je mnogo prijatnije sedeti i čitati nego zaista sedeti u tom kombiju ili satima čekati pored puta... Pada mi na pamet ideja za potencijalni slogan Kluba putnika:

"Mi putujemo - da vi ne biste morali!  
« Last Edit: 06-11-2011, 19:12:01 by Lazar » Logged

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Evelin
Guest
« Reply #4 on: 06-11-2011, 19:46:02 »

Tibi svaka cast za pricu! Veliki pozdrav za tebe i tvoje! smiley
tibor90
novajlija
*

« Reply #5 on: 07-11-2011, 19:54:53 »

hahaha, hvala vam.
We travel - you sit, and shut the fuck up. Wink
liza
Guest
« Reply #6 on: 12-11-2011, 08:37:15 »

Kao narator si dobar, ali sto bre, ocrni, Istocnu  Srbiju. Ja sam iz tih krajeva, i mogu ti reci, i tebi i svima koji tamo nisu bili, da je taj kraj jedan od najlepsih u Srbiji, "a, i sire", da ima toliko toga da se vidi, cuje i oseti. Manastira i pecina na pretek. Legendi u svakom selu, pod  svakim kamenom. Tajanstvena i malo poznata magija, prelepe devojke, plemeniti i za divno cudo, jos ne iskvareni ljudi. Nazalost, i tu si u pravu, putevi su ocajni, i taj deo Srbije je potpuno zaboravljen.Cak i kada se na raznim TV-ima, prikazuje vremenska prognoza, taj deo Srbije se preskace, zaobilazi. Hajde da uradimo nesto na popularizaciji tog kraja.Iznenadili biste se cega tu sve ima. Elizabeta
tibor90
novajlija
*

« Reply #7 on: 12-11-2011, 17:23:14 »

Ojsa. Totalno se slažem sa tobom da je istočna Srbija fenomenalna, kao i svi ostali krajevi Srbije. Ne slažem se sa tim, da sam je ocrnio. Pokušao sam najiskrenije da opišem sve što sam osetio dok sam bio u tom kombiju, posle 15 sati autostopa, mrtav umoran, i mislim da se zbog toga stiče negativan utisak. Ono malo što sam pisao konkretno o tom kraju, mislim da je skroz ok. I fantastično sam se proveo! Smiley
Pozzz
elica
Guest
« Reply #8 on: 13-11-2011, 16:57:53 »

Super priča, kao da sam sjedala zgužvana kraj tebe u kombiju...i zapravo bih voljela da jesam, pa da vidim te lijepe krajeve...Sad kad si mi ih ovako lijepo opisao, morati ćeš me i voditi  Wink
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube