ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 12:19:13
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Azija, Australija & Okeanija
| | |-+  Konkretno pitanje u vezi Tajlandske vize
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Konkretno pitanje u vezi Tajlandske vize

(Read 1159 times)
nixylive
putnik srednjeprugaš

« on: 01-12-2011, 19:57:49 »

Pozdrav.

Imam Tajlandsku vizu sa dva ulaska. Pise "must be utilized before 5th of december". Jednom sam vec usao i izasao iz Tajlanda. Planiram da 5.decembra ponovo udjem. Razmisljam ono "before" da li znaci pre 5. ili i 5. decembra. U svakom slucaju, spremam 10-20$ za granicare ako prave problem Smiley

Hvala unapred.

noskich
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 01-12-2011, 23:46:26 »

Pozdrav.

Imam Tajlandsku vizu sa dva ulaska. Pise "must be utilized before 5th of december". Jednom sam vec usao i izasao iz Tajlanda. Planiram da 5.decembra ponovo udjem. Razmisljam ono "before" da li znaci pre 5. ili i 5. decembra. U svakom slucaju, spremam 10-20$ za granicare ako prave problem Smiley

Hvala unapred.

Ne bih ti mogao garantovati, ali mislim da moras da izvadis novu vizu posto ne samo da moras da udjes pre odredjenog datuma, vec i ne mozes da boravis u zemlji nakon tog krajnjeg datuma. U svakom slucaju ne bi bilo zgoreg da pozoves ambasadu i proveris.
bam-bam
putnik dugoprugaš

« Reply #2 on: 02-12-2011, 02:17:17 »

Pozdrav.

Hvala unapred.
znas sta, imam u pasosu i thai vize koje izgledaju kao pecat( ove sto daju u zagrebu), a imam i prave vize nalepnice sto sam vadio u nekim drugim zemljama..
i na jednoj od nalepnica ( koja isto ima 2 ulaska), pise entry before 20feb, a izdata je 20novembar..znaci, kaze lepo da moram da udjem prvi put na thai 3 meseca po izdavanju vize..
na jednoj od pecat viza (isto 2 ulaska) pise samo utilized before 25mart, a izdata je 27 decembra. znaci isto 3 meseca posle izdavanja..po ovoj predhodnoj vizi ( nalepnici) izgleda da viza mora da se aktivira 3 meseca od datuma izdavanja, a ne da do tad vazi..tako mi je logicno...u sv. slucaju, i ako bude problema, oni ti na ulasku u tajland izdaju re-entry vizu, ako si samo izasao da bi obilazio okolne zemlje, tako da nemas frke, samo sto ce te to kostati 25 evra..
ali ipak mislim da ti viza vazi, jer je lepo napisano entry before tog i tog datuma, a svi ostali datumi se poklapaju kao na pecat-vizi...
nixylive
putnik srednjeprugaš

« Reply #3 on: 03-12-2011, 12:40:28 »

Ako udjem dok mi viza i dalje vazi, onda mi oni daju permit to stay 2 meseca, tako da je od tada to vazeci datum, nema veze to sto pise u vizi, to znaci da do tad mora da se udje u zemlju. Ma idem 5. pa sta bude nek bude Smiley ako me ne puste, drzim 20$ u dzepu za svaki slucaj Smiley

bam-bam
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 07-12-2011, 04:59:17 »

Ako udjem dok mi viza i dalje vazi, onda mi oni daju permit to stay 2 meseca, tako da je od tada to vazeci datum, nema veze to sto pise u vizi, to znaci da do tad mora da se udje u zemlju. Ma idem 5. pa sta bude nek bude Smiley ako me ne puste, drzim 20$ u dzepu za svaki slucaj Smiley
evra evra, ne $  Smiley
nixylive
putnik srednjeprugaš

« Reply #5 on: 19-12-2011, 16:16:22 »

Sad sam tek saznao da ako se udje kopnom u Tajland dobija se 14 ili 15 dana free viza, a ako se udje avionom, mesec dana. Koliko to vazi za gradjane Srbije, ne znam, valja proveriti.

noskich
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 03-01-2012, 03:03:26 »

Sad sam tek saznao da ako se udje kopnom u Tajland dobija se 14 ili 15 dana free viza, a ako se udje avionom, mesec dana. Koliko to vazi za gradjane Srbije, ne znam, valja proveriti.

Koliko znam trenutno je potrebna viza svim gradjanima Srbije za Tajland.
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube