ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-05-2013, 11:10:29
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Jezici - naši i strani
| | |-+  Engleski-najbrze, najlakse...
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Engleski-najbrze, najlakse...

(Read 6773 times)
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 16-11-2011, 00:40:31 »

Jesi li se raspitivao nešto konkretnije? Meni je delovao ok

Indijanac
putnik srednjeprugaš

« Reply #16 on: 16-11-2011, 10:53:27 »

Zvao sam telefonom na mobilni, i niko se ne javlja.
A ovo je, na primer,  sa njihovog sajta: http://www.stranijezici.com/kursevi-jezika-u-inostranstvu/
Umesto cene kursa daju link do cena letova low-cost kompanija.

Powered by Sioux!
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 16-11-2011, 12:16:15 »

Ha ha, da ti se nije nešto browser istripovao Cheesy

ela
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 16-11-2011, 13:24:34 »

Ni ja nisam vidjela da je neko spomenuo cijenu kursa, samo da se moze ustediti 159 eura. Doduse, nisam pregledala citav sajt, samo sam iscitala ovo i nasumicno klikala na razne zemlje da bih vidjela programe, ali nigdje ne nadjoh cijenu.
Na dnu stranice koja je linkovana stoji da je za sve destinacije moguce kupiti low cost karte (tu je dat link).

Poiskah štit dobri da štiti me
Bacih ga potom dobrog jer
Tišti me
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #19 on: 17-11-2011, 00:56:06 »

Aaa, sada sam video. Koji trip. Nigde nema ni nagoveštaja o čemu se radi dok se ne pročita taj tekst dole. Stvarno čudno.

jeca jeci
putnik kratkoprugaš

« Reply #20 on: 18-11-2011, 22:36:59 »

Ja sam bila u Equlibriu na kursu pre par godina i jako sam zadovoljna. Svi su jako ljubazni i zaista su korektni( moje iskustvo). Ne znam sta je kod vas problem, ja sam odmah nasla da je kurs 59e...
ela
putnik dugoprugaš

« Reply #21 on: 19-11-2011, 07:47:39 »

To je cijena za subvencionisani kurs engleskog za nezaposlena lica i za njega je data cijena (prvi link koji je Indijanac ostavio), ali za ostale kurseve u inostranstvu nije (drugi link).

A ovo je, na primer,  sa njihovog sajta: http://www.stranijezici.com/kursevi-jezika-u-inostranstvu/
Umesto cene kursa daju link do cena letova low-cost kompanija.

Poiskah štit dobri da štiti me
Bacih ga potom dobrog jer
Tišti me
Indijanac
putnik srednjeprugaš

« Reply #22 on: 19-11-2011, 08:55:42 »

Cena kursa u toj školi je 240 evra. Pri tome, grupe nikada nisu ispod 4. To mu onda dođe tačno 6 evra po času (i osobi), što je skupo. Bolja je varijanta naći još jednu osobu, istog nivoa znanja, i naći profesora za 5 evra po času. Što bi po osobi bilo 2,5 evra po času ali za rad u zaista maloj grupi.

Ono što u ovom slučaju nisu naveli je broj kandidata koje bi primili za određenu jezičku grupu, kao i kriterijume odlučivanja o primljenim kandidatima. Ako se tome doda činjenica da se ne javljaju na kontakt telefon, i ne odgovaraju lično na postavljena pitanja, zaključujem da je u pitanju marketinška šarena laža. Ne kažem, možda će neko i dobiti neki kurs za 59 evra, ali mislim da nije vredno pokušaja.