ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-05-2013, 15:19:35
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Amerike
| | |-+  Najjeftinije do Meksika
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Najjeftinije do Meksika

(Read 5345 times)
GagiSAMPION
novajlija
*

« Reply #15 on: 27-02-2012, 15:27:59 »

Yandel hvala ti sto si nas obavestio za www.reiseguiden.se Ja to slicno pratim ali iz norveske. Iz norveske su malo skuplje karte ali moze da se nadje jeftino. Ja sam tako leteo za 90 evra povratna karta do Egypta. Za Cancun i za Thailand najeftinije sto sam video do sada bilo je 1495 NOK, sto je dosta jeftino. Jedva cekam slobodno vreme pa da ugrabim neku last minute ponudu. Pozdrav Yandel i hvala ti jos jednom
Ja sam mislio da za srpski pasos nije potrebna viza za Mexico?
yandel
novajlija
*

« Reply #16 on: 27-02-2012, 17:00:35 »

neznam druze kako je za sprski pasos mnogi traze vizu u meksickoj ambasadi u beogradu i zale se daje tesko dobiti jel meksikanci traze da im dostavis kopije primanje nekakvih i sta posedujes u srbiji neznam ne razumem se u to..colombia je zakon netreba viza a zemlja je raj..u venezuelu ne pomisljajte nikako naredne 2-3 godine situacija je strasna sto se mafije kriminala ubistava tice..drugar sto zivi tamo inace venezolano  mi je prepocucio da ne dolazim jel svaki dan ubistava dosta i kidnapovanja
kostan
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 27-02-2012, 17:54:42 »

Yandel, molim te ne širi dezinformacije  Nije teško proveriti da nam je potrebna viza za Kolumbiju, pisano je o tome i na ovom forumu 
yandel
novajlija
*

« Reply #18 on: 27-02-2012, 19:48:30 »

mislio sam za mene ja posedujem swedski pasos.... ali cak i hrvati mogu u colombiu bez vize zato me cudi za srbiju da ne mogu jel na zvanicnom sajtu turistickog programa za colombiju jasno stoji da viza nije potrebna
vladaj
novajlija
*

« Reply #19 on: 11-04-2012, 10:26:07 »

Pre svega pozdrav svim forumasima,jer mi je ovo prvi post Cheesy Zanima me da li nekog mozda zna,da li mi treba Kanadska viza ukoliko letim iz Frankfurta za Kankun,a imam presedanje u Montrealu? Unapred HVALA
nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #20 on: 14-04-2012, 18:04:44 »

Pre svega pozdrav svim forumasima,jer mi je ovo prvi post Cheesy Zanima me da li nekog mozda zna,da li mi treba Kanadska viza ukoliko letim iz Frankfurta za Kankun,a imam presedanje u Montrealu? Unapred HVALA

Dobrodosao!
Treba ti kanadska viza.

Vulnerant omnes, ultima necat.
yandel
novajlija
*

« Reply #21 on: 20-04-2012, 13:55:03 »

netreba ti kanadska viza jel ti ne izlazis u montrrealu nego ides dalje za cancun.to je isto kada iz srbije letis za cancun preko majamia.ti dobijes meksicku vizu u beogradu a presedas u americi u majamiu.na pass controli vide u vizi gde letis i sve je ok..nemozes napustit aerodrom to je jedino tacno nego cekas svoj let gde presedas vec
bokimaratonac
putnik kratkoprugaš

« Reply #22 on: 28-06-2012, 21:15:37 »

yandel što se ne snalazim na ovom sajtu pa to ti je,sista minuten pa letovi a on mi izbacuje cele tur aranžmane.a vidim svi letovi su skupi ništa specijalno low cost?stavim recimo pretragu od geteborga do tajlanda a on nista kao nije nasao znači li da u tom periodu nema nista džabaka ili ništa uopšteno
nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #23 on: 29-06-2012, 00:13:40 »

netreba ti kanadska viza jel ti ne izlazis u montrrealu nego ides dalje za cancun.to je isto kada iz srbije letis za cancun preko majamia.ti dobijes meksicku vizu u beogradu a presedas u americi u majamiu.na pass controli vide u vizi gde letis i sve je ok..nemozes napustit aerodrom to je jedino tacno nego cekas svoj let gde presedas vec

Netacno! Cak i kada avion tehnicki sleti na teritoriju Kanade ili USA, potrebna je tranzitna viza!

Vulnerant omnes, ultima necat.
hampi
putnik kratkoprugaš

« Reply #24 on: 04-07-2012, 20:19:27 »

Ljudi daju pogresne odgovore tek tako i prave se pametni...Za sletanje u SAD i Kanadu, a i u  Britaniju na primer, i u tranzitu,nosiocima srpskog pasosa treba viza, najmanje tranzitna.Tacka.
Aleksandra86
novajlija
*

« Reply #25 on: 31-08-2012, 10:48:18 »

Ljudi imam jedno pitanje. Treba da idem na konferenciju u Meksiko i imam americku vizu, sa kojom moze da se udje u Meksiko. Medjutim teta iz ambasade mi je rekla da oni ipak preporucuju da se uradi meksicka viza jer kao na granici mogu da me ne puste. Inace idem u Meksiko direktno iz Evrope, sta mislite sta da radim??
milansr
putnik kratkoprugaš

« Reply #26 on: 31-08-2012, 11:44:17 »

Ljudi imam jedno pitanje. Treba da idem na konferenciju u Meksiko i imam americku vizu, sa kojom moze da se udje u Meksiko. Medjutim teta iz ambasade mi je rekla da oni ipak preporucuju da se uradi meksicka viza jer kao na granici mogu da me ne puste. Inace idem u Meksiko direktno iz Evrope, sta mislite sta da radim??

Najsigurnija opcija ti je da predjes granicu kopnom (San Diego i sl.) ali su doneli odluku da pustaju u Meksiko sve one sa bilo kojim tipom americke vize... Tako da ako hoces siguricu - kopno, ali bih ja isao direktno avionom za Meksiko i ubedjivao se s njima ako te cimaju.. Ubedjen sam da ce te pustiti u svakom slucaju... Sad je na tebi da odlucis...
 Kad planiras da ides i jesi nasla vec karte i po kojoj ceni, ja bih trebao pocetkom oktobra da idem...?
« Last Edit: 31-08-2012, 11:50:53 by milansr » Logged
Aleksandra86
novajlija
*

« Reply #27 on: 31-08-2012, 13:36:10 »

Hvala! Idem prvog oktobra,  karta je oko 1300 ali to je sa letom iz Francuske, i svim mogucim presedanjima do konacnog odredista.. Dakle idem direktno iz Evrope za Meksiko i nadam se da me nece cimati samo sa americkom vizom Smiley
BladesEyeZ
putnik kratkoprugaš

« Reply #28 on: 01-09-2012, 02:17:20 »

Ti si nesto pomesala ....nema veze koju ti vizu imas nego koje drzavljanstvo ..ako imas drzavljanstvo Srbije ...i pasos ...onda podlezes tim zakonima i moraces da vadis vizu ako je ona potrebnma da se vadi za gradjane Srbije ....a ako imas americko drzavljastvo i papire ..to je vec druga prica
bam-bam
putnik dugoprugaš

« Reply #29 on: 01-09-2012, 13:28:43 »

ljudi prestanite da dajete netacne informacije narocito o tako ozbiljnim stvarima kao sto su vize, jer nekome mozete bas da zagorcate zivot sa pogresnom info..
dakle, ukoliko imas validnu americku vizu u pasosu, onda ti ne treba meksicka viza, ni na jednom prelazu, i tacka.
informacija je sa zvanicnih sajtova drzave meksiko, i proverena u praksi vise puta, od kad je to uvedeno..
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube