ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 22:57:29
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Korisni sajtovi
| | |-+  Veselo groblje - Rumunija
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Veselo groblje - Rumunija

(Read 1807 times)
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« on: 13-02-2012, 19:00:34 »

Zanimljiv tekstić, zanimljive fotke i, pre svega, zanimljivo mesto:

http://armchairtravelogue.blogspot.com/2009/06/merry-cemetery-of-sapanta-romania.html

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 13-02-2012, 20:50:34 »

Kul, koliko god to može da se kaže za groblje. Zanimljiv mi je onaj spomenik gde izgleda kao da auto udara ženu.

chaba
putnik dugoprugaš

« Reply #2 on: 14-02-2012, 14:45:20 »

Mozda cu ispasti seljak ali meni je ovakva narodna umetnost zanimljivija nego Van Gog itd. Ovde u Ljubljani se prodaju neke drvene ploce koje su valjda pcelari koristili kao vrata za kosnice, i na njima su naslikani narodni motivi. Ima jedna mnogo dobra slika koja prikazuje Djavola kako na kamenom tocku ostri zenin jezik Grin
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 14-02-2012, 14:51:32 »

Pa di je sličica? Smiley

Što ćeš ispasti seljak? Možda Van Gog ima neka ostvarenja koja su vredna gledanja, ali se meni 90% onoga što sam video ne dopada.

praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 15-02-2012, 14:57:46 »

Sad gledah gde je ovo selo, pa to je baš daleko, a ja se ponadah da je negde gde može da se ode na jednodnevni izlet, čisto eto tako kad ono skroz na severu na samoj granici sa Ukrajinom
purebubble
novajlija
*

« Reply #5 on: 04-06-2012, 13:50:00 »

xiixix je l ste razmisljali kakav bi vas spomenik ako biste bili sahranjeni ovde? ;PP
Behemot
putnik dugoprugaš

kkkkhhhhh

« Reply #6 on: 04-06-2012, 15:12:54 »

Mozda neki od poznatih slogana kompanije "Burmansko Brijanje", koja se bavila proizvodnjom pasti za brijanje, ne bi bio los za nadgrobni spomenik.

Recimo:
He undertook to overtake . The road was on a bend. From now on the Undertaker. Is his only friend. Burma-Shave

http://en.wikipedia.org/wiki/Burma-Shave
« Last Edit: 04-06-2012, 15:17:53 by Behemot » Logged

Kad umrem, stavite me samo negde gde je toplo.
A onda, kada lepe žene budu išle preko mog groba, ja ću da ih grabim za noge, k'o u onom filmu.
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube