ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 22:57:05
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Akcije i okupljanja
| | |-+  Sedmi tradicionalni uspon Kluba putnika Srbije
« previous next »
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Sedmi tradicionalni uspon Kluba putnika Srbije

(Read 15477 times)
pedjalon
putnik dugoprugaš

« Reply #120 on: 24-05-2012, 18:21:11 »

Ima li još koga ko ide autom iz Novog Sada?
Ne treba mi mesto, samo pitam.

Ahimša paramo dharma
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #121 on: 24-05-2012, 18:44:14 »

Ispostavilo se da kod mene ima jedno mesto u autu. Iz Bg krecemo u petak oko podneva pa nek se javi ako ima ko.

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #122 on: 24-05-2012, 19:04:10 »

Mesto iz NS-a je popunjeno Grin

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #123 on: 24-05-2012, 19:50:10 »

Ispostavilo se da kod mene ima jedno mesto u autu. Iz Bg krecemo u petak oko podneva pa nek se javi ako ima ko.

U koje vreme? Čisto da se pratimo Smiley I dalje stoji poziv - imam dva mesta u kolima, možda i treće...

Barbarela
novajlija
*

« Reply #124 on: 24-05-2012, 20:59:36 »

Juhuuu! Ima li jedno mesto za mene? Subota i to   party 
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #125 on: 24-05-2012, 21:09:54 »

Ајд'те лепо напишите ко има места за петак и колико, а ко за суботу и колико и контакте Smiley

Моја кола су пуна  Smiley

Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #126 on: 24-05-2012, 21:47:53 »

Kako god da dolazite, molim vas da se svi prijavite putem formulara priloženog u dnu stranice o planinarenju. Hvala!

http://www.klubputnika.org/zbivanja/3633-planinarenje-beljanica

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
bachaman
novajlija
*

« Reply #127 on: 25-05-2012, 00:19:13 »

Ne bih da mračim, ali prema svim prognozama će biti "oblačno sa jakom kišom".
S obzirom da na Lisinama postoji planinarski dom, zašto ne bi rezervisali dom za prvo veče, tj. petak?
http://www.ciklonaut.com/Razno/Spavka.htm#pdlisine,
http://www.pdpobeda.rs/pldomovi/beljanica.htm
Domar kaže da su ga već kontaktirali neki ljudi iz KPS?
Rekao je da se svi organizujemo i prijavimo broj ljudi koji bi tamo spavao u petak.

Šta kažu ostali, ima li istomišljenika?
Nas ima četvoro.
Ajde javite ovde, najkasnije do 16h, kako bi smo kontaktirali domara i rezervisali.
jovan
putnik srednjeprugaš

« Reply #128 on: 25-05-2012, 00:23:55 »

Pošto sam Ninu i čedo joj smestio kod Viktora, Ukazaše se 2 slobodna mesta u kolima iz NS. Krećemo u petak oko 11 pa zovite da vas pokupim tad ili sat kasnije u BG. Telefon 064 266 00 27
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #129 on: 25-05-2012, 00:30:55 »

Nas ima četvoro.

Ma mani dom u petak, koji će nam, nek pada kiša ako joj se pada, nabavili smo ciradu, dovoljno da se potrpaju pod nju svi koji su tu u petak.

Едет трамвай, мы без билетов...
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #130 on: 25-05-2012, 00:35:19 »

U koje vreme? Čisto da se pratimo Smiley I dalje stoji poziv - imam dva mesta u kolima, možda i treće...

oko podneva Smiley

Marina mi rece da se cekamo kod Bubanj potoka posto izgleda ima nas nekoliko auta koji prolazimo kroz Bg oko 12-12.30 (uracunati faktor srpskog kasnjenja). Ja predlazem AVIA pumpu, jer tamo kod naplatne rampe volu da stoje panduri i sta ja znam ako ima guzve i koliko cemo se cekati da ne stojimo bas tamo. A na pumpi ima i wc - jos jedna pogodnost.

moj kontakt: 064.296.87.88

Šta kažu ostali, ima li istomišljenika?
Nas ima četvoro.
Ajde javite ovde, najkasnije do 16h, kako bi smo kontaktirali domara i rezervisali.

Ja sam zainteresovan. Racunaj i moje dve saputnice, dakle nas troje.

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
bachaman
novajlija
*

« Reply #131 on: 25-05-2012, 00:42:49 »

Evo Slobo, Čivitli spominje neku ciradu, ispod koje ćemo se smestiti ....aj čekamo do sutra, da vidimo kako se stvari odvijaju.
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #132 on: 25-05-2012, 00:55:17 »

Ako kisa bude lila, dzaba nam cirada, ne mozemo pod njom celu noc sedeti. Al ajde, videcemo sutra kakav bude razvoj situacije. Mozda mozemo pokucati i na vrata nekog manastira :-D

A sta kazete za sastajaliste, vozaci? AVIA? cca 12.30?

bit
novajlija
*

« Reply #133 on: 25-05-2012, 01:02:02 »

@Jelena: Hvala na ponudi za podlogu. Imam ja neku kao ciradu pa sam mislio da nju iskoristim, mada je tanka i nije to neka izolacija, pa ako nemas previse tereta, slobodno ponesi.

Ova vreca sto je beauty spominje, bas nju sam juce kupio u metrou. Na deklaraciji pise ispod 7 stepeni - rizicna temperatura. Na sobnoj temperaturi deluje ok.
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #134 on: 25-05-2012, 01:24:25 »

AVIА пумпа је незгодна јер је пре Плавог моста, а ја излазим након њега. Остаје да се или чујемо или нађемо на првој пумпи после Бубањ потока.

А можмо и да се нађемо на паркингу у Медаку, чим се изиђе са аутопута да се прегрупишемо и кажемо Марини да ипак не иде са нама Cheesy

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube