ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 10:06:05
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Akcije i okupljanja
| | |-+  Sedmi tradicionalni uspon Kluba putnika Srbije
« previous next »
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Sedmi tradicionalni uspon Kluba putnika Srbije

(Read 15468 times)
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #135 on: 25-05-2012, 01:27:04 »

Evo, da se i ja javim. Prognoza nije obecavajuca i idealna, ali, sta je tu je! Koliko sam bacio oko, svi modeli daju kisu za istok Srbije za naredne dane. Ali, to ne znaci da ce ceo dan da lije, cak mislim i da nece. Nisam imao vremena za detaljniju i strucnu analizu, ali, svakako mogu da vam posavetujem da budete spremni za kisno vreme, sto se odece i obuce tice.
Obzirom da se Beljanica nalazi negde blizu oboda prognoziranih padavina, mozda je moguce se da cete ipak imati i srece da vas koliko-toliko zaobidju padavine. I temperatura ce biti nesto ispod normale za ovo doba godine, pa ako se uzme jos u obzir da ste na planini, dobro se opremite. Po licnoj i slobodnoj proceni, nocu bi moglo biti i oko 5-6 stepeni. Na vrhu, u ranu zoru uz vetar, subjektivni osecaj ce reci da je i niza temperatura. To oni iskusni svakako vec i znaju, pa budite spremni!
U svakom slucaju, verujem da ce vam uz dobro drustvo sigurno biti lepo!
Zelim vam sto manje padavina i uzivajte
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #136 on: 25-05-2012, 01:47:34 »

AVIА пумпа је незгодна јер је пре Плавог моста, а ја излазим након њега. Остаје да се или чујемо или нађемо на првој пумпи после Бубањ потока.

Ma mozemo i na pumpi pre Bubanj Potoka onda, onoj NIS-ovoj? Sve jedno. Nista, posto je sad ionako kasno, iskordiniracemo se sutra prepodne telefonski.

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #137 on: 25-05-2012, 06:55:04 »

Srećan put društvo... Ja krećem posle 16h

Još jedan poziv svima, kod mene ima mesta.

kika_vts
nije žensko...
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #138 on: 25-05-2012, 09:58:34 »

JA cu nekako da se snadjem do despotovca, ali za svaki slucaj svi koji imaju jedno mesto u kolima neka me pozovu kad budu nadomak cuprije, pa da me pokupe 0641188757
Barbarela
novajlija
*

« Reply #139 on: 25-05-2012, 11:28:12 »

šteta jbg, ja danas radim....mogu tek sutra...
ako se ipak ne vidimo, želim vam svima divan provod (i što više sunca)   

ps. nadam se da neće biti potop!

Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #140 on: 25-05-2012, 14:56:55 »

šteta jbg, ja danas radim....mogu tek sutra...

Planinarenje i jeste sutra, tj, noc subota na nedelju. Vecina ljudi i ide sutra. Danas(petak) ide samo "prethodnica".
EnkEnk
putnik-pripravnik
**

« Reply #141 on: 25-05-2012, 19:26:31 »

Dolazimo sutra jeeee Cheesy Iz Niša, petoro nas, pa nemamo mesta u kolima...
Moja saputnica se raspitala kod svoje sestre iz Despotovca o vremenu, ona kaže da je hladno kod njih, ljudi su u čizmama i jaknama itd.. Kaže ne bi se usudila da se po  takvom blatu penje po planini..
Ja ću ipak da je ne poslušam i da se pentram Smiley Kao i momak moj.. Troje ostalih drugara će doći sa nama, ali će najverovatnije ostati u kampu tokom noći..
Pozdravljam vas sve i vidimo se sutra!!
bokas
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #142 on: 27-05-2012, 16:57:09 »

Bilo je...  party  .... fenomenalno!
I evo prva stvar koju radim kad sam došla kući jeste da podelim svoju radost sa vama zbog sjajnog vikenda! Hvala svima koji su na bilo koji način doprineli tome  Smiley
Žao mi je grupe koja se namučila sa kanjonom, ali se nadam da to neće biti jedini utisak koji su poneli sa Beljanice. Ja sam uživala apsolutno svakog trenutka... da, uključujući i krvavi uspon pred vrh, jer je ekipa bila prosto sjajna! Hvala svima!  Smiley I što bi rekla M.... hoću reći Jelena: "Ja vas sve mnogo volim i ne mogu da vam opišem kako sam se dobro zabavljala!"  Tongue
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #143 on: 27-05-2012, 20:12:08 »

E, nama bilo super! Izvinjavamo se svima koji su sinoc ostali u kampu i nisu mogli da spavaju od vristanja najmladjeg clana.  MOlila bih sve koji imaju slike da ih postave negde odakle ih mozemo skinuti ili da mi ih posalju na mail, s obzirom da ja  nemam ni jednu jer mi je kartica ostala u laptopu Sad Sjajni ste bili svi, kao i uvek Smiley

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #144 on: 28-05-2012, 11:57:03 »

Bilo je...  party  .... fenomenalno!
I evo prva stvar koju radim kad sam došla kući jeste da podelim svoju radost sa vama zbog sjajnog vikenda! Hvala svima koji su na bilo koji način doprineli tome  Smiley
Žao mi je grupe koja se namučila sa kanjonom, ali se nadam da to neće biti jedini utisak koji su poneli sa Beljanice. Ja sam uživala apsolutno svakog trenutka... da, uključujući i krvavi uspon pred vrh, jer je ekipa bila prosto sjajna! Hvala svima!  Smiley I što bi rekla M.... hoću reći Jelena: "Ja vas sve mnogo volim i ne mogu da vam opišem kako sam se dobro zabavljala!"  Tongue

Ja mogu samo da ponovim sve ovo i da dodam da smo ponosni na našeg najmlađeg člana  Cheesy 
Bane
putnik srednjeprugaš

« Reply #145 on: 28-05-2012, 12:15:45 »

Ehej,

Stvarno super beše... Sad mi je još više žao svih prethodno propuštenih uspona sa vama... I od sada ću se stvarno više truditi da ni jedan ne preskočim 

Što se mojih slika tiče, okačiću ih negde u toku dana, pa dobijate link, ali verovatno tek večeras posle ponoći.

Zna li neko kako su na kraju otputovali gosn. Šoferšajbna i društvo mu? Znam da su krenuli stopom pre Kike i mene, ali ih nigde ne videsmo usput, za razliku od ostalih

Pozdrav za sve 

Sve proradi ako se dovoljno dugo zezas sa njim (-;
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #146 on: 28-05-2012, 12:54:53 »

Ево и мене,

Планинарење успело 100%, кише ни од корова - чак ни прво најављивано вече, само је промакла... Бељаница је прелепа, ал' мени се није нешто свидео спуст због магле и утабаног пута, ал' и ово није било лако савладати  Grin

Дружење феноменално и на нивоу, мали Леон први пут с КПС на јутрење и остало. Grin

Ко није дош'о плашећи се кише - шта да му радимо Smiley

gosn.shofershajbna
putnik dugoprugaš

« Reply #147 on: 28-05-2012, 13:53:23 »

Bilo je odlicno planinarenje, bila je super ekipa, priroda, odlican provod, cak ni vreme nije bilo toliko lose koliko smo mislili da ce biti. Ono u kanjonu je bilo malo jebeno, ali izgurali smo nekako, tj uspeli da nadjemo pravi put.
Sto se tice povratka, mi smo isli smo stopom do Despotovca, pa smo odande navatali neki bus za Beograd, gde smo bili oko 5.

Pozdrav svima do sledeceg okupljanja.
Ziveli Smiley
« Last Edit: 28-05-2012, 13:55:33 by gosn.shofershajbna » Logged

''Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.''
bachaman
novajlija
*

« Reply #148 on: 28-05-2012, 14:04:34 »

Pridružujem se prethodnim izjavama.
Mesto za kamp je bilo idealan izbor, između 2 prelepa spomenika prirode - vodopada Veliki buk i Vrela.
Sam uspon nije bio preterano težak,a ni dugačak. Taman po mom ukusu. 
Jedino nas je ispalilo Sunce, koje nije imalo snage da se probije kroz gustu maglu i oblake i počasti nas svojim maestralnim izlaskom Smiley

Zahvaljujem se Ivanu iz Kragujevca, što nas je iskusno vodio do vrha, kao i drugaru "Garminu Oregonu" koji je to grafički ispratio.
Posebno se zahvaljujem pijanom meštaninu, ime mu ne znam, što se uspavao i nije došao po nas u dogovoreno vreme. 

Platinastu zahvalnost dajem mojim saputnicama Aleksandri i Heleni, na odličnom društvu. Auto mi još uvek vibrira od super extra turbo pozivitne energije.
Pozdrav za sve!
tibor90
novajlija
*

« Reply #149 on: 28-05-2012, 15:23:47 »

Mislim da je sve rečeno, bilo je sjajno.
Čekam fotke japanskih motiva sa vrha.
Pozdrav za sve preživele! Cheesy
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube