ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 08:32:10
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Pronađi saputnika
| | |-+  Tražim društvo za egzotične destinacije ili krstarenja
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Tražim društvo za egzotične destinacije ili krstarenja

(Read 2734 times)
sanjalica89
novajlija
*

« on: 04-03-2012, 15:42:25 »

Tražim cimerku za put na bilo koju egzotičnu destinaciju: Havaji, Kuba, Tajland, Dubai, itd... Ma bilo šta samo da je daleko i egzotično.  Grin Već godinama pokušavam da odem, ali ne uspevam zbog nedostatka društva jer su im previsoke cene aranžmana, a sama baš i ne bih išla.  crying  Ako ima neko zainteresovan neka piše i predloži svoju rutu na koju je odlučan da ide.  party  Meni bi najviše odgovarao kraj jula - početak avgusta ili kraj septembra. Pre puta upoznavanje, a tu je i face.   Smiley
Aristotel
novajlija
*

« Reply #1 on: 04-03-2012, 20:56:14 »

Javljam se za tajland! Pošto sam bio na Hawajima! Cheesy Ali moj predlog je da to za tajland bude oktobar! Cheesy
pedja9
novajlija
*

« Reply #2 on: 14-03-2012, 12:09:42 »

Hajde na Bali, ja sam planirao odem tamo.

U dubaiju sam bio desetak puta, i iskreno nije me preterano dojmio
Minhauzen
novajlija
*

« Reply #3 on: 14-03-2012, 19:34:38 »

Kuba mi je san ali nista od toga skoro.Te destinacije su malo bolje u septembru po meni al sta znam,srecno u svakom slucaju.
Pedja sto si isao 10 puta ako ti se nije svidelo ?

ja sam samo tu
da vreme brze proleti
ja nosim cizme skitaljke
mene je tesko voleti
pedja9
novajlija
*

« Reply #4 on: 15-03-2012, 03:29:10 »

Ma, bio sam poslom tamo pa vidjeh i ono sto obican turista ne vidi prilikom jednog obilaska.
zvoncica11
novajlija
*

« Reply #5 on: 18-03-2012, 18:03:02 »

Ja se prijavljujem za Tajland, a moze i neka druga egzoticna destinacija  Smiley
nemanja
novajlija
*

« Reply #6 on: 14-06-2012, 12:29:52 »

ako Vam treba drustvo ja sam za, tajland, malezija, singapur, hong kong, bio sam dole vec 2x ukupno ~5 meseci, jedini uslov sa moje strane je da se ostane 2+ meseca i da imamo pristup internetu, sto uglavnom nije problem Smiley
toncik
putnik kratkoprugaš

« Reply #7 on: 17-09-2012, 23:53:17 »

Ja sam za neko egzoticno putovanje mogu kraj Oktobra,a mogu i posle Nove Godine Januar-Februar.Moze Meksiko,Sri lanka,Maldivi,Dominikana ili neki drugi predlog (bio sam Tajland,Kambodja,Kuba).....ako ima neki zainteresovan za druzenje sa nekim predlogom,muskarac ili zenska osoba pisite.
bebas
novajlija
*

« Reply #8 on: 18-09-2012, 00:14:13 »

Idem na Tajland od sredine oktobra, na 25 dana...ljudi koje znam nemaju ili odmor, ili novac, ili hrabrosti da krenu u sopstvenom aranzmanu...pa, ko zeli, moze da mi se pridruzi. Bolje je u nepoznatoj zemlji imati nepoznatog zemljaka, nego biti sam!:)
Miljana
novajlija
*

« Reply #9 on: 23-01-2013, 04:07:52 »

Hoce neko na Sri Lanku u krajem jula/pocetkom avgusta? Planiram put sa momkom, ostali bismo tri nedelje. Do sada smo u sopstvenom aranzmanu isli samo na Siciliju i Majorku, pa je drustvo za ovu daleku destinaciju vise nego pozeljno. Smiley
Nata80
novajlija
*

« Reply #10 on: 27-01-2013, 20:17:27 »

ja sam ljubitelj dalekih putovanja i egzoticnih destinacija, ali kako je uvek problem pronaci drustvo,volela bih da mi se javi neko slican.Individualna putovanja ili low cost aranzmani
Miljana
novajlija
*

« Reply #11 on: 28-01-2013, 15:09:50 »

Jesi li raspolozena za Sri Lanku?
Nata80
novajlija
*

« Reply #12 on: 28-01-2013, 20:01:17 »

nisam trenutno, hvala
MajaBgd
novajlija
*

« Reply #13 on: 07-02-2013, 13:06:41 »

Na Kubi sam bila (može opet  Cheesy) Sada bih do Dominikane, u martu. Ko će samnom?  party
Elinas
novajlija
*

« Reply #14 on: 16-05-2013, 00:45:58 »

Pozdrav...  Smiley Hteo bih da putujem na neku destinaciju koja nije bas blizu,znaci na neku egzoticnu destinaciju...U obzir dolazi dosta toga, od Japana do Perua hehe...
Mesec bi bio avgust ili kraj jula.. Preko agencije ili individualno...
Ako neko STVARNO razmilja o takvom putovanju , neka mi posalje poruku na mail radi daljeg plana..
asnumnum@yahoo.com Nikola

Cheesy
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube