ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 26-05-2013, 05:57:45
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Putnička kuća: Istanbul
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Putnička kuća: Istanbul

(Read 18877 times)
мверуовић
putnik srednjeprugaš

« Reply #15 on: 09-03-2012, 13:09:54 »

Свака част за идеју, надам се да ће се остварити, па се видимо у Истанбулу Smiley)
maja nana
Guest
« Reply #16 on: 09-03-2012, 14:16:14 »

kako cemo svi da stanemo unutra? Smiley
slatkis
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 09-03-2012, 23:28:51 »

Pa tako lepo.Bice malo stiskavca i guzvenzi,al ko te pita.Sto je dz. i Bogu je drago .Tako da ce KPS koji broji 6000 clanova
morati da iznajmi min 5-sobni stan da bi delic svih putnika koji ce zeleti da budu tu u Istanbulu za vreme leta moci to i da ostvari
To je i dobra prilika da se drustvance okupljeno u KPS upozna,druzi i vidi stosta u Istanbulu.  clap
Za taku egzibiciju mislim da treba malo vise od 800e...ali uz par dobrih marketig poteza ,mislim da to moze sve da se izfinansira od
donacija nekih firmi,nevezano za privatne(pojedinacne )uplate.Ovako je em brze ,em veca sigurica.
Sve ove pohvale za ideju oko ovog projekta nemaju svoje pokrice,dok se sve to ne konkretizuje t.j realizuje i ostvari !
A sigurno hoce

Kakve su ti  misli ,takav ti je život .
pecanj
putnik srednjeprugaš

« Reply #18 on: 10-03-2012, 14:25:04 »

Aferin za ideiju. A onda lepo u putnickoj kuci da se postavi kasica prasica pa da ima i za sledecu godinu

Merak mi tako! A merak nema cenu Smiley
Dume
Guest
« Reply #19 on: 16-03-2012, 01:00:04 »

@Pecan mislim da je to super ideja. Odlicno bi bilo da se ubaci jedna kasica i da svako ko prodje kroz kucu ostavi neki prilog. Mislim da bi se skupilo dovoljno novca za pokretanje ovakve akcije ponovo. @Slatkis je spomenio nekih 6000 clanova, neka kroz kucu prodje 1000(sto je vrlo realno) i neka svako ostavi po 5e to mu vec dodje 5000. Eto nam dve-tri kuce do godine... Ovo bi kroz par godina moglo da se prosiri na jedno 10ak kucica sto bi bilo savrseno....
pčelica
putnik srednjeprugaš

« Reply #20 on: 16-03-2012, 10:31:49 »

... neka kroz kucu prodje 1000(sto je vrlo realno) i neka svako ostavi po 5e to mu vec dodje 5000. Eto nam dve-tri kuce do godine... Ovo bi kroz par godina moglo da se prosiri na jedno 10ak kucica sto bi bilo savrseno....

A onda bi mogli da kupimo barku i mirno plovimo svetskim morima...
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #21 on: 16-03-2012, 10:50:32 »

Čitao sam, kao klinac, jednu priču, mislim da je bila od Marka Tvena ili Džeka Londona, ne sećam se. Suština je otprilike ova. Siromašni bračni par zamišlja da je dobio ogromne pare na lutriji, i onda maštaju šta će sve da urade sa njima, i cela priča je njihov izmaštan život sa parama koje su dobili. Na kraju se osvrnu oko sebe i prisete da su siroti i da ih nikad nisu ni dobili i da i dalje nemaju ništa.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
slatkis
putnik srednjeprugaš

« Reply #22 on: 16-03-2012, 23:04:44 »

Imajuci u vidu medijsku atraktivnost KPS-a  i veliku popularnost sto medju domacim clanovima ,a bogami i gostima
aktuelne administratore foruma ocekuje dosta posla i angazovanja,ali i vise zanimljivosti za sve!
Zato na leto -KPS menja lokaciju i izlazi u opticaj...pravac ISTANBUL !

Kakve su ti  misli ,takav ti je život .
dudaduda
Guest
« Reply #23 on: 24-03-2012, 14:41:37 »

A da li ce se zakazivati boravak unapred, da bi se izbegla prenatrpanost?

Ne bi bilo lose da se istampa skracena verzija objasnjnja svega ovoga, sa objasnjenjem za uplatu i da se zamole cike i tete u postama da se to tamo negde zalepi, pa bi neko ko je vec u posti a kome se to cini kao dobra ideja usput uplatio nesto para Smiley
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 24-03-2012, 14:48:29 »

Biće obavezno najaviti dolazak u Kuću Smiley

Едет трамвай, мы без билетов...
wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #25 on: 27-03-2012, 18:35:34 »

Ajde please da neko iskuca nekoliko redova koji ce sadrzati vazne Info a koje ce se ticati Putnicke kuce.
Evo sta mene interesuje...
1. nacin prijavljivanja (kome, kako do kada)
2. kapacitet i raspolozivost (gde cemo moci da pratimo tj koga da cimamo)
3. Nadam se da ste za starije gospodje obezbedili neke krevete.... ili je sve po podu u rol virsle?
4. Verujem da postoji neko ogranicenje u boravku (glupo bi bilo da neko sedi 30 dana a neko ne uspe da se usunja u stan ni jedan dan (optimalno bi bilo 3-5 dana)
5. Da li ce stan biti u sirem centru tj da li cete obratiti paznju na postojanje parking mesta (besplatan parking)
6. Posto sam bila u IST nekoliko puta ovo bi mi bilo idealno kao pauza ka i u povratku iz putesestvija po Marmarisima, Bodrumima i Antalijama...
7. Da li ce neko biti stalno u stanu (predstavnik KPS-a) radi sigurnosti u smislu ja sam rezervisao....nisi ti ja sam... Da me ne shvatite pogresno, pre 10 godina bi mi bilo sve jedno...

Ako ne moze na ruke ocekujte uplatu posle 01.04.

"Svrha ovog foruma je pomoć drugima i saznanje za sebe i druge."
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #26 on: 27-03-2012, 19:09:19 »

Objavićemo kasnije na sajtu detalje oko samog najavljivanja, boravka u kući itd, nismo zaboravili, samo treba sve da usaglasimo. No da odgovorim na tvoja pitanja sad:

1) Preko formulara na našem sajtu ili Lazarevog i mog CS profila, koji će imati Istanbulsku adresu.
2) Zavisi koliko novca skupimo i kakav stan nađemo.
3) Ne treba očekivati neki poseban komfor, krevet će biti luksuz na koji ne treba računati. Stan koji iznajmimo biće prazan.
4) Biće organičenje u boravku, pošto treba što više ljudi da se smesti, a ne par njih da se trajno useli. Nismo još uvek definisali koliko.
5) Biće u širem centru (za Istanbulski pojam šireg centra), ali o parkingu teško da možemo voditi računa, i tako neće biti lako naći stan.
6) -
7) Bićemo stalno pristuni Lazar ili ja ili obojica. Ne znači da ćemo uvek biti fizički u stanu, ali bićemo tu da vodimo računa o dolasku/odlasku i svemu ostalom.

Neke stvari, kao što su kapacitet, tačna lokacija i slično značemo tek kada izajmimo stan, dakle krajem juna.

Može se donirati i uživo, nije problem.

Едет трамвай, мы без билетов...
wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #27 on: 28-03-2012, 14:32:38 »

Hvala, shvatila.
Mada, nije mi pravo za krevet 

"Svrha ovog foruma je pomoć drugima i saznanje za sebe i druge."
EnkEnk
putnik-pripravnik
**

« Reply #28 on: 28-03-2012, 15:14:13 »

Ma kakav krevet, i ovo je predobro! Vreća za spavanje i uživancija!! 

hekata
putnik dugoprugaš

« Reply #29 on: 28-03-2012, 17:06:36 »

Steta za krevet Sad ali ne treba se buniti, za vas mladje ovo ce biti ekstra (ja ne idem nigde ako nemam wifi, svoje kupatilo i terasu - dok sam bila mladja bilo mi svejedno, sad krstenica opominje)
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube