ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 19:29:11
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Kosovski autobusi
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Kosovski autobusi

(Read 2412 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 26-03-2012, 08:00:00 »

Šljap, šljap. Patike su i dalje potpuno mokre. Bar je sneg prestao. Prolazim mali kružni tok i vidim most u daljini. A i barikade na njemu. Da probam tuda ipak. Bliže mostu, ulica je potpuno opustela. Tu su samo Karabinjeri, koji se glasno smeju nečemu.

Autor: Marko Đedović (chivitli)

Pročitajte ceo tekst
vlada kuvar
putnik srednjeprugaš

« Reply #1 on: 26-03-2012, 11:17:42 »

k`o da sam ja bio tamo, i jurio za rancem.
Cuo sam slucne price o dolasku sa Kosova, ali ne bas sa ovoliko detalja.
Vaistinu Chivitli

the world ıs too small for travelers...
Vlada
putnik srednjeprugaš

« Reply #2 on: 26-03-2012, 11:54:49 »

Odličan tekst, ali sam Shocked
HiljaduputaSanja
Guest
« Reply #3 on: 26-03-2012, 12:06:10 »

Svaka čast, Čivitli!
ivanaste
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 26-03-2012, 12:32:34 »

Haha, malo sam se nasmejala zbog ovih koji su hteli da budu posto poto na TV-u, sto se ne zna kad koji bus ide, i zbog zaboravljenog ranca. Sve u svemu , zanimljiv tekst.

“The World is a book, and those who do not travel read only a page.” Saint Augustine
uros.krcadinac
novajlija
*

« Reply #5 on: 26-03-2012, 13:04:41 »

Odličan! Smiley Baš dobra akcija!

"Čekaj tu, jebiga, naići će nekad."
Kako mi je ovo poznato. Smiley

- Ljudi... – borim se da dođem do daha – pomozite. Molim vas, da stignemo autobus vašim džipom...
- Ajde, kad si lud
Pokidao sam se od smeha! xD Nedostajao mi je samo opis jurnjave: ti u putarskom džipu juriš za autobusom koji ti je ukrao ranac. Kakva scena!

Sve u svemu, bravo! Voleo bih da napišeš i jedan putopis iz Prištine, sa puno fotografija i razgovora. Smiley To bi bio hit. Smiley
jelich
putnik-pripravnik
**

« Reply #6 on: 26-03-2012, 13:32:18 »

Odlicna prica! Najaci utisak na mene je ostavila ova baba koja ne zeli da ispravi nikakvu nepravdu kako se u prvi mah ucinilo, vec svima zeli zlo i raduje se tudjoj nesreci, svacijoj u ovoj prici.. Neverovatno, sretao sam takve i pitam se i dalje sta ih ucini da postanu takvi, televizija, dnevnik? Ili je pak to ozloglaseni redneck mentalitet? :/
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #7 on: 26-03-2012, 13:53:25 »

"Čekaj tu, jebiga, naići će nekad."

Balkan: Afrika u Evropi. Nadam se da si se u tom trenutku setio da čovek, kada ne radi ništa, zapravo ne troši vreme nego ga pravi, o čemu je Uroš pisao u Ugandi  Smiley Odličan tekst, od prve rečenice vuče da se pročita do kraja. Posebno mi se dopada što je mentalitet savršeno verno naslikan sa svega nekoliko kratkih dijaloga.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 26-03-2012, 15:21:07 »

E, stvarno si biser Cheesy Em zaj****as ljude dok rade, slikas ih, umesto da lopatas i zagrejes se, em posle x sati cekanja i popravljanja autobusa uspes da zakasnis na isti  Inace, iz opisa situacije na terenu, reklo bi se, prava kaubojstina! Nazalost, vecini ljudi je to svakodnevnica...
praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 26-03-2012, 18:49:44 »

haha kad sam se ja vraćao iz Prištine, spojili su autobus iz Gračanice sa ovim iz Prn, pa se sećam kako su putnici bili puni entuzijazma kad su saznali da imaju "layover" u Prištini... A povrh svega onda se "Adio" pokvario u peronu, pa smo još 2h čekali Smiley... I naravno žena iza samo puva, brunda, nadrndana... smešno Cheesy
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #10 on: 26-03-2012, 19:43:10 »

I u trenucima najveće panike, Chi spasava situaciju!
« Last Edit: 26-03-2012, 20:03:40 by Lazar » Logged

Vasko
Guest
« Reply #11 on: 26-03-2012, 23:27:12 »

Sjajno! Morao sam da čitam sa pauzama, kao uvek kad čitam nešto uzbudljivo - jako dinamično, a opisi deluju toliko živo da naprosto osećam hladnoću, beznadežno sećanje i onaj trenutak kada sve postaje nadrelano.
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #12 on: 26-03-2012, 23:50:17 »

E da, lepo reče Vasko, to je taj dobro poznati trenutak na putovanju kada sve postane nestvarno... Gledaš šta ti se dešava i uopšte ne možeš da veruješ da ti se to stvarno dešava  Shocked

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #13 on: 27-03-2012, 01:32:54 »

sirijus
putnik kratkoprugaš

« Reply #14 on: 27-03-2012, 12:11:54 »

BRAVO!!!!!!!!
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube