ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 25-05-2013, 09:29:06
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Bliski Istok
| | |-+  Beograd-Istanbul-Izmir
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Beograd-Istanbul-Izmir

(Read 4276 times)
Djuki Skywalker
novajlija
*

« Reply #15 on: 30-05-2012, 18:09:25 »

Pomijar, hvala na informacijama, nisi me prepala, nego još uvek ne znam baš najbolje da se snalazim u svemu ovome. Ovo mi je tek drugi put da idem na kamp, a prošle godine sam išla u Moskvu, tako da je tto bilo direktno, bez ikakvih presedanja i problema. Nadam se da ih ni sada neću imati.  Cheesy
Pomijar
putnik-pripravnik
**

« Reply #16 on: 31-05-2012, 19:42:48 »

Nema na cemu. Meni je ovo tek prvi kamp LOL ja sam tek neiskusna. Ja zamalo da kupim kartu za Izmir kad su mi rekli da se nalazimo u Istanbulu, pa reko da upozorim. Necu ni da pitam kako izgleda biti u kampu, cim ides opet mora da je bilo vrh  party
ŠommiBgd
novajlija
*

« Reply #17 on: 01-06-2012, 22:44:21 »

Interesantno...ima nas  banana , i ja idem na kamp u Tursku, tj. u Antaliju via    i   
ŠommiBgd
novajlija
*

« Reply #18 on: 01-06-2012, 22:47:49 »

p.s. bilo bi kul kad bi svako od nas napisao putopis pa da ovekovecimo ovo leto: Srbi na kampovima u Turskoj  Cheesy
Pomijar
putnik-pripravnik
**

« Reply #19 on: 16-06-2012, 14:32:13 »

To nam je u tradiciji  Wink
Svidja mi se ideja  clap
ŠommiBgd
novajlija
*

« Reply #20 on: 16-06-2012, 16:19:16 »

zoki0601990
novajlija
*

« Reply #21 on: 19-06-2012, 12:26:09 »

hi...e ovako... idem na neki kurs u IZMIR U SEPTEMBRU, tacnije 2. septembra, i treba da sam u Izmiru do 18 casova.
Planiram da uzmem Flexipass pa njime do Istanbula a od istanbula do Izmira ,vec sam video, ima let koji mi odgovara...
Zanima me kojim vozom treba da krenem u Istanbul, tj. u koliko krece i da li je to direktno do Istanbula ili preko Sofije?
inace let iz Istanbula imam u 8:35 sto znaci da bih trebao da stignem bar sat vremena ranije u Istanbul...
hvala u napred... cool
Skywalker
novajlija
*

« Reply #22 on: 19-06-2012, 23:36:26 »

Beograd-Istanbul-Beograd vozom  Smiley

You make your own reality wherever you travel, and in whichever dimension you find yourself smiley
Djuki Skywalker
novajlija
*

« Reply #23 on: 22-06-2012, 20:38:44 »

Ja bih samo da pitam da li neko zna koje su mogućnosti povratka iz Izmira u Istanbul, sem aviona? Videla sam da ima nešto train+ferry, od Izmira do Badrime ili kako se već zove to mesto, pa odatle trajektom do Istanbula, ali ne znam koliko je to sigurno i da li važi fleksipass za to. Ukoliko neko ima informacije, zamolila bih da mi što pre javi. Smiley
RaxCherrych
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 23-06-2012, 00:30:40 »

Ja bih samo da pitam da li neko zna koje su mogućnosti povratka iz Izmira u Istanbul, sem aviona? Videla sam da ima nešto train+ferry, od Izmira do Badrime ili kako se već zove to mesto, pa odatle trajektom do Istanbula, ali ne znam koliko je to sigurno i da li važi fleksipass za to. Ukoliko neko ima informacije, zamolila bih da mi što pre javi. Smiley

Flexipass važi za voz, trajekt mora da se plati. Ima dobra veza voz+trajekt, stigne se i malo brže nego busom, ali sam načuo da će turci i tu neke radove na pruzi da obavljaju (nisu normalni), pa proveri. Vidi sajt tcdd.gov.tr.
Djuki Skywalker
novajlija
*

« Reply #25 on: 23-06-2012, 11:16:10 »

Ok, hvala ti. Smiley
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube