ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 10:09:38
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Gde ici na kupanje po Srbiji, posto se nema za more?
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Gde ici na kupanje po Srbiji, posto se nema za more?

(Read 6574 times)
EnkEnk
putnik-pripravnik
**

« Reply #45 on: 04-04-2012, 13:37:57 »

Sad je gangsta' bakica  cool

Kad smo kod potopljenih naselja, moram da spomenem meni najmilije Zavojsko jezero (kod Pirota, na Staroj planini). S tim što u njemu nema nikakvih pomahnitalih bakica, jedino što može da prevari kupače je mestimično jako duboka i hladna voda. I moj tata, prevara, koji izađe iz čamca i hoda po vodi Shocked U stvari, hoda po rubu napuštene kamene štale u jezeru. Carski.. A voda je toliko bistra da puno tih polusrušenih kućica i štala možeš da vidiš dok se voziš čamcem.

Kampovala sam kao dete tamo godinama. Kamp je bio leti prepun i nikad nismo spavali u njemu, već odemo dalje putem, prođemo branu i nastanimo se na zabačenoj livadi gde se retko dešavalo da dođe još neko. Bila je tu u blizini kuća u kojoj je živeo neki stari par, od njih smo kupovali sveže mleko i hleb, jer je autobus sa tim namirnicama prolazio jednom nedeljno.. I svi okolni putevi vode pravo u jezero, logično - tu je bilo selo, ali mi je to bilo zastrašujuće i prelepo kad sam bila mala.

Ako neko zna kako je sada tamo, neka napiše, dugo nisam bila.
Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube