ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-06-2013, 07:19:42
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Požega i okolina
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Požega i okolina

(Read 666 times)
ludiprasinar
putnik kratkoprugaš

« on: 28-04-2012, 12:02:29 »

Pozdrav svima...nigde nisam našao informacije o ovom gradu i okolini,naravno nešto specifično i alternativno...pa rekoh možda mi neko od vas može pomoći. Planiram sa devojkom da dodjem na Jelen top 10 4.maja pa bi malo da prolunjam naokolo i zanimame ako ima neko neki dobar predlog...hvala unapred!
ludiprasinar
putnik kratkoprugaš

« Reply #1 on: 01-05-2012, 15:38:57 »

...auuu zar nema nikog da me uputi...evo nesto citam o Podpeckoj pecini i jezeru ako je neko bio zanima me kad je otvorena pecina i kako da do nje stignem iz Pozege...hvala...
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #2 on: 04-05-2012, 11:05:20 »

Meni je Potpećka pećina bila interesantna. Ima ogroman ulaz (navodno najveći pećinski ulaz na Balkanu ili tako nešto), a unutra je osvetljena i postoji vodič koji, čini mi se, živi tamo u blizini pećine. Ja sam išao sa nekim društvom, čuvar je bio zauzet pa je delegirao svoju ćerku (koja je imala nešto tipa 10ak godina) da nas provede kroz pećinu i sve nam ispriča Smiley U svakom slučaju, preporučujem, vredi videti. Potpećka pećina nalazi se kod sela Potpeće, otprilike na pola puta Požega-Užice, možda 15 km od Požege.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube