ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 02:09:05
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  KPS Sticker Art: Putničke nalepnice
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

KPS Sticker Art: Putničke nalepnice

(Read 2511 times)
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 13-05-2012, 17:27:27 »

Kratak odgovor: da Smiley

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #16 on: 20-05-2012, 14:59:23 »

Hvala Smiley
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 23-05-2012, 13:38:42 »

Шармантна девојка је превела на  немачки Smiley
Ево превода , нека стоји овде, за сваки случај

travel is the biggest and most beautiful school - Reisen ist die bedeutendste und wunderbarste Schule.
this whole world is my home country - Die ganze Welt ist meine Heimat.
one's destination is never a place, but rather a new way of looking at things. - Das Ziel ist nicht der Ort, sondern eher ein neuer Weg, Dinge zu sehen.
arriving at each new city, the traveler finds again a past of his that he did not know he had. - Wenn ein Reisender in einer neuen Stadt ankommt, erfährt er eine neue Geschichte von sich selbst, von der er nicht wusste, dass er sie hatte.
tell me with whom you travel and I'll tell you who you are. - Sag mir, mit wem du reist, und ich sage dir, wer du bist.
some roads aren't meant to be traveled alone. - Manche Straßen sind nicht zum Alleinreisen gedacht.

facebook.com/helpigor
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #18 on: 27-06-2012, 22:27:54 »

Pitanjce-

jel postoji mogucnost posto mi je Klub blizu u D.Stefana, da dodjem i tamo dam neki prilog za Kucu u Istanbulu, dobijem tamo taj magnet za fridz, i tamo kupim knjigu*Neutabanim stazama*, kao i onaj prisivac za ranac....potpuno mi je sasavo da pravim celu organizaciju- uplatnica, banka, redovi, slanje, cekanje postara.....a tu ste mi blizu.......Ajde obradujte me i kazite mi da neka takva opcija postoji...taman u klubu popijem neku kafu ....jedan od mojih favorit ambijenata...
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #19 on: 27-06-2012, 22:34:04 »

Mislim da si pomešala "Klub putnika Srbije" (mi) i "Klub svetskih putnika" (nešto sasvim drugo i nevezano) Smiley

Едет трамвай, мы без билетов...
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #20 on: 27-06-2012, 22:44:08 »

Jesam ocigledno.....Pomesala sam.....Mislila sam da negde tu nesto iz necega proizilazi ili kako vec ...e, jesam sasava ....znaci sve moram preko saltera...ok, vazi- ako nema neki nacin koji vise lici na pesacenje nego na stajanje u redovima- onda tako, sta da radim.....Hvala u svakom slucaju sto mi je sada razbijena zbrka da ovo nije povezano.....
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube