ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 25-05-2013, 05:47:17
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  O klubu / sajtu...
| | |-+  KPS u emisiji Talasanje na Radio Beogradu 1
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

KPS u emisiji Talasanje na Radio Beogradu 1

(Read 1349 times)
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« on: 23-05-2012, 09:20:25 »

Danas u 10:05 Klub putnika Srbije gostuje u emisiji Talasanje na Radio Beogradu 1. Pratite nas uživo preko http://www.rts.rs/page/live/sr.html

Za više informacija o današnjoj emisiji pogledajte http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/Radio+Beograd+1/1107306/Talasanje+-+Šetnja.html
« Last Edit: 23-05-2012, 09:24:42 by chivitli » Logged

Едет трамвай, мы без билетов...
cupava
putnik-pripravnik
**

« Reply #1 on: 23-05-2012, 10:41:01 »

Moj najbolji drug je upravo slusao emisiju i kaze da mu zvuci  vrlo zanimljivo Smiley . Ja sam na poslu pa nisam mogla da slusam Sad
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #2 on: 23-05-2012, 11:17:19 »

е, заборавих да је тренутна временска разлика није 5 сати него 4 и баш се припремих да слушам, кад ено,  већ је 11 сати у Београду Cheesy

Ja sam na poslu pa nisam mogla da slusam

ставиће на подкаст http://www.rts.rs/page/radio/sr/podcast/2826/Prepodnevni+program/audio.html
данас или, најкасније сутра.
Тако да сви који нисмо били у прилици да чуејмо директан пренос моћићемо да слушамо Smiley

facebook.com/helpigor
cupava
putnik-pripravnik
**

« Reply #3 on: 23-05-2012, 13:01:56 »

Super- moj drug se bas zagrejao za klub, sto preko mojih prica, sto preko ove emisije..
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 23-05-2012, 13:21:06 »

Већ су поставили на сајт

ево Таласање.мп3

facebook.com/helpigor
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 23-05-2012, 15:50:05 »

Odslusao, i po meni, ovo je dosad najuspesnije medijsko predstavljanje Kluba putnika Srbije! Voditeljka je zvucala vrlo prijatno i dovoljno obavesteno, pa je i Uros mogao fino i opusteno da predstavi KPS za relativno kratko vreme. Da pohvalim i Urosa i konstatujem da je sve bolji i bolji Smiley Istice se kao najbolji kandidat za funkciju portparola KPSa Wink
Steta je samo sto mislim da ne slusa bas puno ljudi radio, pa, zarad dalje propagande, nije lose barem podeliti link sa emisijom na drustvenim mrezama, da bi sto vise ljudi culo. Ja sam to sa zadovoljstvom vec ucinio banana
miloica
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 23-05-2012, 18:11:54 »

И ја слушао. Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу...
cupava
putnik-pripravnik
**

« Reply #7 on: 23-05-2012, 22:31:56 »

Sad sam cula i ja, i odlicno je, mada je mogla i da mu ne upada u rec ono par puta, al ok- biilo je uzivo pa je ispalo super Smiley 
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #8 on: 24-05-2012, 08:30:57 »

Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу...

нисам сигуран, али мени се чини да је већ одржао обећање, пошто скоро одмах након емисије дошло је до промене бројке сакупљеног новца

facebook.com/helpigor
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 24-05-2012, 10:02:17 »

Odslusao, i po meni, ovo je dosad najuspesnije medijsko predstavljanje Kluba putnika Srbije! Voditeljka je zvucala vrlo prijatno i dovoljno obavesteno, pa je i Uros mogao fino i opusteno da predstavi KPS za relativno kratko vreme. Da pohvalim i Urosa i konstatujem da je sve bolji i bolji Smiley Istice se kao najbolji kandidat za funkciju portparola KPSa Wink
Steta je samo sto mislim da ne slusa bas puno ljudi radio, pa, zarad dalje propagande, nije lose barem podeliti link sa emisijom na drustvenim mrezama, da bi sto vise ljudi culo. Ja sam to sa zadovoljstvom vec ucinio banana

Ne znam da li bih ikada ovo bolje napisao!  clap
Link podeljen i na FB, Tviteru i G+

chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #10 on: 24-05-2012, 10:04:27 »

Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу...

нисам сигуран, али мени се чини да је већ одржао обећање, пошто скоро одмах након емисије дошло је до промене бројке сакупљеног новца

Ta slušateljka će uplatiti donaciju kad joj legne penzija

Едет трамвай, мы без билетов...
ela
putnik dugoprugaš

« Reply #11 on: 24-05-2012, 19:04:08 »

Ta slušateljka će uplatiti donaciju kad joj legne penzija

Ovo je za svaku pohvalu  clap 

Poiskah štit dobri da štiti me
Bacih ga potom dobrog jer
Tišti me
rzoran
putnik srednjeprugaš

« Reply #12 on: 04-06-2012, 22:10:03 »

Bravo Urose!!!  clap
"Povezujemo svet i borimo se protiv granica" 

"Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti"
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube