ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 16:13:32
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Desetodnevna tura po Srbiji za inostranog gosta
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Desetodnevna tura po Srbiji za inostranog gosta

(Read 2075 times)
mamahaker
putnik srednjeprugaš

« Reply #15 on: 11-06-2012, 18:56:41 »

Posto su moji Vojvodjani vec predlozili mesta,ja bih obavezno isla na Mokru goru.... Zaista je prelepo i neces se obrukati ( ali bez Mecavnika....licni animozitet),pa evo ti linkovi:

http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/prezentacije/sarganska_osmica/red_voznje_sarganske_osmice.html

http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/prezentacije/sarganska_osmica/sargan_smestajni_kapaciteti.html
MD2012
novajlija
*

« Reply #16 on: 12-06-2012, 14:50:52 »

Posto su moji Vojvodjani vec predlozili mesta,ja bih obavezno isla na Mokru goru.... Zaista je prelepo i neces se obrukati ( ali bez Mecavnika....licni animozitet),pa evo ti linkovi:

http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/prezentacije/sarganska_osmica/red_voznje_sarganske_osmice.html

http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/prezentacije/sarganska_osmica/sargan_smestajni_kapaciteti.html

Хвала, врло корисни линкови! Иначе, шта има у том крају осим Шарганске осмице и Мећавника? Мислим, чим има ноћење, претпостављам да тамо има још нешто лепо Smiley Питам зато што не знам колико времена одвојити за Мокру гору.

Пријави  у својој кући једном за цело путовање, од датума доласка до датаум изласка, али пази, мораш да пријавиш у полицији у року до 24 сати од доласка, тј  у исти дан кад буде дошла у Србију. Битно је. Добићете "бели картон" који не сме да се изгубе. На изласку из Србије гранична полиција  може да затражи тај "бели картон"

Аха, значи, није проблем да буде пријављена код мене у БГ а да пар дана живи у хотелу у неком другом граду?
« Last Edit: 12-06-2012, 14:57:54 by MD2012 » Logged
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 12-06-2012, 15:52:17 »

Аха, значи, није проблем да буде пријављена код мене у БГ а да пар дана живи у хотелу у неком другом граду?
Не, не би требало да буде проблем.  Битно је да си је  пријавио одмах по доласку.
Иначе, сви хотели (ако се ради баш о хотелу него о неком приватном смештају) дају потврду о боравку, а значи и врше пријаву, кад одлазиш и идеш даље.

facebook.com/helpigor
MD2012
novajlija
*

« Reply #18 on: 06-07-2012, 10:15:18 »

Здраво свима, опет ја  

У међувремену су се неке ствари промениле, неке су остале исте, а појавила су се нова питања, која се пре свега тичу повезаности градова у унутрашњости.
На пример, да ли је реално да из Деспотовца кренемо ујутро, докопамо се неког места ближег главним путевима (нпр. Јагодина), па онда до Краљева и да тамо стигнемо да обиђемо Жичу и можда Маглич, па до Студенице и да тамо преноћимо?   А сутрадан бисмо продужили за Бајину Башту и Тару... да ли је то преамбициозно?

Ако имате неки други предлог како да се "повежу" ресавски крај и западна Србија преко  Студенице, молим вас да ми кажете.
Што се превозног средства тиче, комбиноваћемо локалне аутобусе и аутостоп, јер нисам баш упућен како и када тамо возе аутобуси.
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube