ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 12:42:38
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Pronađi saputnika
| | |-+  Bugarska kolima (Suncev Breg ) 21-31.7.2012
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Bugarska kolima (Suncev Breg ) 21-31.7.2012

(Read 660 times)
shisei
novajlija
*

« on: 22-06-2012, 22:20:44 »

Putujemo u Bugarsku, Suncev Breg, svojim kolima.
Krecemo u 21.07 nocna voznja, u Suncev Breg se stize oko 11h-12h, povratak 31.7 u popodnevnim casovima.

Rado bi podelili troskove goriva sa dve osobe, bilo bi sigurno udobnije i jeftinije nego autobusom. Javite se  
mikimiki78
novajlija
*

« Reply #1 on: 14-07-2012, 18:09:46 »

poz...e,odakle krecete? i ja sam samo jedna osoba,jel dolazim u obzir?
shisei
novajlija
*

« Reply #2 on: 16-07-2012, 09:14:00 »

Dogovoricemo se ako se uklapamo. Poslala sam ti privatnu poruku.
Zorica Dimitrijevic
novajlija
*

« Reply #3 on: 13-06-2013, 16:59:09 »

Pozdrav.
Treba mi preporuka za letovanje u Bugarskoj, neko malo, mirno mesto, jeftinije po mogućnosti. Ne mogu da nađem informacije jer želim sama da idem i da sama organizujem letovanje a nema naših sajtova sa informacijama o mestima. Samo agencije koje nude hotel ei aranžmane a ja neću preko agencije jer hoću da uštedim. Jedini sajt koji sam našla sa malo više informacija je http://bugarskainfo.com/, tamo sam i pročitala o Ahtopolu i dopalo mi se. Ako neko zna da li je to mesto stvarno ok kako oni kažu, neka mi kaže. Iz iskustva. Ako ne, neka mi neko preporuči neko mesto, može i selo na obali gde bih mogla da odsednem pa bih ja sama obilazila primorje. Nadma se da će mi neko pomoći.
Pozdrav i hvala unapred
daxy
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 15-06-2013, 00:31:11 »

Zorice,

u principu, za Bugarsku ti nikakvo posebno planiranje ne treba. Imas svako vece po nekoliko nocnih vozova iz Sofije do Burgasa. Vec na stanici, sacekace te brdo ponuda za smestaj, koji mozes vec tu ugovoriti (tad te obicno prevezu gratis), a mozes i na minibus za neke smesne pare do nekog mesta koje ti se svidja.. recimo Primorsko ili Kiten. Tamo, opet, kada dodjes, dovoljno je da se malo prosvrljas okolo, pitas u bilo kom restoranu za sobe, i vrlo brzo ces naci smestaj.
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube