ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 16:06:59
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  U potrazi za kućom
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

U potrazi za kućom

(Read 1684 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 25-06-2012, 15:42:44 »

Stigli smo u Istanbul i počeli da tražimo stan. Nakon bar pedeset prepešačenih kilometara, stvari počinju da bivaju jasnije i, možda, malo tmurnije. Pročitajte na kakve smo sve začkoljice, peripetije i probleme naleteli u potrazi za kućom!

Pročitajte ceo tekst
Vasko
Guest
« Reply #1 on: 25-06-2012, 19:05:37 »

Svaka cast na zivcima i energiji. Srecno dalje!
elefteross
Guest
« Reply #2 on: 25-06-2012, 19:35:52 »

E jbg, a mislim da sam pričao Čiju o agencijama i tim fazonima oko potrage za stanovima još tamo u novembru kada sam pomagao tazbini   ( Smiley ) u potrazi, mada smo zujali samo po Modi. Cene su tamo išle od 800 pa na više, neopremljeni.

Postoji i fazon da za nekih 150 evra mesečno opremite kuću, poput frižidera, televizora, klime i sl. To takođe završavaju isti ljudi koji rade u agencijama za izdavanje stanova...
ludaa
Guest
« Reply #3 on: 25-06-2012, 20:02:03 »

Ma samo opušteno i bez sekiracije Smiley
Un I.Q. ue
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 25-06-2012, 21:53:34 »

Lazare, evo onog hostela, pa probajte... Wink

http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/68-Hostel/Istanbul/51158

...zivot je kao zemlja, kad zapustis malo daje !
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 25-06-2012, 22:48:51 »

Ti su nam davno rekli "ne" Wink

Едет трамвай, мы без билетов...
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 25-06-2012, 23:16:11 »

Uh, komplikacije! A da probate da iznajmite neki pristojniji magacin, pa ga lepo opremite? Samo ideja. eto.

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #7 on: 25-06-2012, 23:18:39 »

Naravno, ako postoji takav sa tusem Sad

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
guliver2
Guest
« Reply #8 on: 25-06-2012, 23:33:02 »

Momci, svaka vam cast za trud i sto se mucite za nas. Nije lako uspeti sa toliko nepredvidjenih poteskoca ali mozda se na kraju desi i neki povoljan sticaj okolnosti pa nesto bar minimalno odgovarajuce i nadjete.Cak i ako se to ne dogodi tj. celi napor bude uzaludan bitno je da ste vi dali sve od sebe, jer to je najvise sto mi ljudi i mozemo da uradimo. SAMO HRABRO...
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 26-06-2012, 01:56:56 »

Nadjite na mom fb profilu Tevfik Göçmen. Znam da ce vam pomoci makar za smestaj. Smiley

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #10 on: 26-06-2012, 12:01:04 »

хмм...  видим да сте већ детаљно истражили цариградско тржиште, али ипак мислим да можда буде добро ако баците поглед овде, 2 прва огласа су најсвежије

http://www.hurriyetemlak.com/homes-rent/istanbul-bahcelievler-bahcelievler-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=PRfaCL9tVvI=&sortType=125411&pageSize=20&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/homes-rent/istanbul-atasehir-icerenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=%2eiuY1uDRn%2D8=&sortType=125411&pageSize=20&list=1&new=1

ова два нису најсвежији али ипак делују довољно добро

http://www.hurriyetemlak.com/homes-rent/istanbul-beylikduzu-cumhuriyet-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=S0vLPw3V3pg=&sortType=125411&pageSize=20&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/homes-rent/istanbul-sisli-mecidiyekoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=rUCDUMgNvI0=&sortType=125411&pageSize=20&list=1&new=1

facebook.com/helpigor
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #11 on: 26-06-2012, 14:07:35 »

Bahčelievler, Atašehir... To je sve prilično daleko od centra. Tražimo nešto u centru, jer će tako svima biti mnogo zgodnije. Danas smo pronašli nešto interesantno. Pišemo sutra detaljnije, kad vidimo šta i kako Smiley

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
ŠommiBgd
putnik-pripravnik
**

« Reply #12 on: 26-06-2012, 14:46:36 »

Momci, znate da svi ovde verujemo da ćete uspeti, i znate da smo uz vas!
Samo napred!!!
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #13 on: 26-06-2012, 15:44:36 »

LAZARE, (i ostali koji ste u ovoj potrazi)

drzim palceve iz sve snage da sresenje pronadje sto pre, ali pada mi na pamet nesto drugo, ne znam koliko moze da bude od pomoci...ali imam u Istanbulu rodbinu i ako si raspolozen javi mi se da ti dam kontakt telefonski, da se spojite tamo pa da ti se nadju.....oni nisu emigranti, tamo su vec generacijama i ljudi sa odredjenim polozajem, mozda bi mogli da budu od pomoci....... moj mail: sandyby@eunet.rs
Emperor12
novajlija
*

« Reply #14 on: 26-06-2012, 22:29:32 »

Momci uz vas smo! Držimo palčeve da uspete!!! Pa da se vidimo što pre u Istanbulu!!!
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube