ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 20:59:00
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Prve dve nedelje
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Prve dve nedelje

(Read 2563 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 14-07-2012, 15:05:33 »

Prošle su prve dve nedelje Putničke kuće u Istanbulu. Od 1. do 14. jula, u kući su boravile 34 osobe iz sledećih zemalja: Srbija, Nemačka, Litvanija, Danska, Italija, Poljska, Argentina, Rusija, Sirija, Francuska, SAD, Čile, Austrija, Kostarika. Ovde računamo samo one koji su noćili.

Pročitajte ceo tekst
panonsky
Guest
« Reply #1 on: 15-07-2012, 00:02:10 »

Bravo... vidi se da projekat lepo napreduje, da živi. Zapravo, najviše se vidi iz onog snimka, prava atmosfera okupljališta putnika, a sam tekst je poput izveštaja. Pišite malo više o toj atmosferi, o razgovorima koje imate, o vašim zaključcima u vezi sa projektom za sada, itd... Smiley
np
Administrator
novajlija

« Reply #2 on: 15-07-2012, 01:15:32 »

Sjajno! Bas mi se svidja atmosfera, cini mi se da se sva muka oko potrage i opremanja isplatila! Posebno mi se svidja snimak, bas docarava atmosferu.
elefteross
Guest
« Reply #3 on: 15-07-2012, 02:18:03 »

Baš sam se pitao šta Vam se dogodilo Smiley Dajte neke sličice sa tih plaža
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #4 on: 15-07-2012, 10:06:03 »

Svaka cast sto ste postavili fotke.To je ta slika koju sam zamisljala...mada sa nesto vecom guzvom......Pridruzujem se molbi da postavite fotke nekih plaza Smiley
Relja
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 15-07-2012, 10:47:19 »

Napravite neku reportažu i pošaljite novinama, možda privučete sponzore za sledeći projekat Smiley
tmilosevic14@gmail .com
Guest
« Reply #6 on: 15-07-2012, 12:27:38 »

Odlcno!!!Tako sam odprilike i zamisljala sve ovo...Srpska posla,originalno!!!Nego sta se planira posle Istanbula,tj.kad vam istekne renta za taj stan.Predpostavljam da 'picite' dalje Smiley Pozdrav i lep provod!!!
uros.krcadinac
novajlija
*

« Reply #7 on: 15-07-2012, 13:15:25 »

: -))))))))

Okačite i neke od crteža koje su ljudi ostavljali. I napravite istanbulski fotopis! Smiley
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #8 on: 15-07-2012, 22:36:16 »

Ne vidim da ste služili čvaraka!
Kakva je to kuća bez čvaraka, a posebno u Istanbulu?   Grin

Nego, super to sve izgleda, ponosan sam na vas.
Atmosfera je super, stan je super, ljudi deluju interesantno...
Nadam se da stoički podnosite toliku promenu ljudi. Mislim da bih posle takve akcije postao stolpnik u nekoj pustari na jedno dva meseca.

Još da je čvaraka (jes' da bi ih Marko sadžgao vrlo brzo) ... ovako neću baš najviše da vas hvalim, nego samo 'nako kako priliči, pristojno.

Alal vam!

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #9 on: 16-07-2012, 12:07:39 »

е, сад кућа живи:)

facebook.com/helpigor
Emperor12
novajlija
*

« Reply #10 on: 16-07-2012, 13:25:44 »

Ljudi ide li neko uskoro vozom u Istanbul? Ne bi bilo lose da imam neko drustvo..Ja krecem u subotu 21-og u 22 h iz Beograda..Pozz
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #11 on: 17-07-2012, 07:37:44 »

Idemo nas tri, ali 20-tog uvece i ostajemo dan u Sofiji , pa ujutru sutradan busom za Stambol...koliko ja znam vo zti ne radi celom duzinom, moras da presedas na bus...e, sad da li ces sa nekim stajanjem kao mi ili pravo iz jednog u drugi - kako izaberes..... Wink
Emperor12
novajlija
*

« Reply #12 on: 17-07-2012, 18:30:41 »

E odlično.Pa priča ide ovako.Voz za Sofiju ide u 22 h iz Beograda.Tamo stiže u nekih 8 h ujutru.Voz za Istanbul ide u 19 h,ali ni on ne ide direktno do Istanbula,već samo do Kapikule,a odatle Turske železnice organizuju besplatan prevoz do Istanbula.Te informacije dobio sam na ŽS Beograd.Jel i vi idete na istu priču uz kartu Balkan flexi pass?Veliki poZz Smiley
Ri Nomad
Guest
« Reply #13 on: 17-07-2012, 19:02:24 »

Quote from: "Emperor12"
E odlično.Pa priča ide ovako.Voz za Sofiju ide u 22 h iz Beograda.Tamo stiže u nekih 8 h ujutru.Voz za Istanbul ide u 19 h,ali ni on ne ide direktno do Istanbula,već samo do Kapikule,a odatle Turske železnice organizuju besplatan prevoz do Istanbula.Te informacije dobio sam na ŽS Beograd.Jel i vi idete na istu priču uz kartu Balkan flexi pass?Veliki poZz Smiley

ja idem na BF Pass ... znaci,ima da obidjem i Sofiju usput Smiley ...ako neko ide 31.jula iz BG,moze da me nadje u vozu...ja produzavam za Ankaru,tamo cu da boravim do 5.avgusta,pa onda za 'Carigead' u kucu (do 11.avgusta) ... a to turske zaleznice organizuju bus mesto voza ili??  to je i standard kod remonta pruge ... no,iz Sofije ide sigurno u 19.00?? ...ja cu da idem tako - ionako moram da ukucam 2 dana ako cu da nastavim prema Ankari ...
tzae
novajlija
*

« Reply #14 on: 17-07-2012, 22:14:13 »

Ja krecem 22. uvece vozom za Istanbul, isto sa flexipassom. Ako jos neko ide tada neka se javi Smiley Inace se vidimo u Kuci   clap
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube