ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-05-2013, 13:23:23
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Prve dve nedelje
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Prve dve nedelje

(Read 2558 times)
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #15 on: 18-07-2012, 10:32:10 »

Ne, tako sam isla ranije , kada je isao u cugu...sada smeo s eodlucile da idemo vecernjim preko Dimitrovgrada  u 9.50 pm za Sofiju, rano ujutru u Sofiji, ceo dan i uvece oko 8.30 krecemo busom za Istanbul...bolja , zanimljivija i jeftinija kombinacija.....ujutru u 6.30 u Istanbulu.....
Emperor12
novajlija
*

« Reply #16 on: 19-07-2012, 10:07:42 »

Quote from: "tzae"
Ja krecem 22. uvece vozom za Istanbul, isto sa flexipassom. Ako jos neko ide tada neka se javi Smiley Inace se vidimo u Kuci
Emperor12
novajlija
*

« Reply #17 on: 19-07-2012, 10:09:55 »

Jel znaš možda da li moram da krenem u subotu uveče kako bi stigao u ponedeljak u Istanbul?
Tada sam najjavio dolazak u kuću..Pošto putuješ balkanflexipass-om..znaš li možda kada se stiže u Istanbul?
tzae
novajlija
*

« Reply #18 on: 19-07-2012, 11:40:04 »

Kako sam ja shvatila preko svih komentara na forumu, ako ides samo vozom, koji ocigledno pravi celodnevnu pauzu u Sofiji, onda ti treba dva dana puta. Dakle, krenes uvece iz Bg, ujutru si u Sofiji, kreces uvece odatle i sledece jutro stizes u Istanbul (nakon onog presedanja u bus). E sad, da li to znaci da se ponistavaju dva dana na karti, nemam pojma. Verovatno da da. Meni je ionako sve jedno jer mi ukupno 4 dana Flexija i treba. Znacu iz prve ruke od nedelje Wink
Ali da ne spamujemo dodatno temu, imas vise informacija na http://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1532.165
« Last Edit: 19-07-2012, 11:43:14 by tzae » Logged
gradimirstories
Guest
« Reply #19 on: 22-07-2012, 11:12:03 »

Stvarno,šta je sa čvarcima? Po ovom vremenu svakako bi prijali.
jellyfish2
Guest
« Reply #20 on: 24-07-2012, 12:41:50 »

A ljudi, sta se desava sa stvarima? Gde se ostavljaju? I je l' se stan uopste zakljucava? Smiley
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube