ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 14:24:05
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Putnička berza
| | |-+  Kupujem nosač bicikala za kola (peta vrata)
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Kupujem nosač bicikala za kola (peta vrata)

(Read 684 times)
cane-bg
putnik srednjeprugaš

« on: 31-07-2012, 10:15:03 »

Dakle, kupujem nosač bicikala koji se kači na peta vrata automobila. Imam samo nekoliko uslova:
- Za najmanje dva bicikla, sa pravim ležištima za iste, a ne samo blago oblikovana plastika koja će da uništi râm
- Aluminijumski, sa sunđerima na delovima koji dolaze u kontakt sa kolima
- Kačenje za karoseriju da ima gore, dole i sa strane (mnogi modeli nemaju kačenje sa strane, pa su nestabilni)
- Najvažnije: potpuno nezavisno podešavanje ugla između tri osnovna dela - onaj koji se oslanja dole na branik, onaj koji se oslanja gore na staklo i onaj na koji se kače sami bicikli; tako da se nosač prilagodi svakom obliku karoserije

Poslednji uslov naglašavam, jer svi nosači koje viđam imaju samo dva dela, pa su mi neupotrebljivi (mogu samo za hatchback oblik karoserije).
Ne zanima me nosač koji podiže bicikle iznad automobila. Dakle, NIKAKO ovako nešto: http://parts.capriolo.com/proizvodi/dodatna-oprema/nosbicza-autna-peta-vratmiura. Em nema ležišta, em podiže bicikle gore. Jedino što kod njega valja jeste nezavisno podešavanje sva tri ugla.

Cena: do 40 evra.
cane-bg
putnik srednjeprugaš

« Reply #1 on: 21-08-2012, 19:24:04 »

Više nije aktuelno, nabavio.
mamahaker
putnik srednjeprugaš

« Reply #2 on: 21-08-2012, 19:47:13 »

A jesi li nabavio Kras?  To ne znas da napises? A msm:desktop,nosac za biciklove..stolice za ljuljanje....Kupuj bre te cokolade i dolazi!
cane-bg
putnik srednjeprugaš

« Reply #3 on: 22-08-2012, 09:47:09 »

Cheesy Baš svratih da ti kažem kako su čokoladice u Krašu nešto jeftinije (bajadere "samo" 23 evra kilo). Ali ćeš morati da budeš veoma strpljiva, jerbo ja ne nameravam da se odreknem mora tek tako. Btw, stolica za ljuljanje, odlična ideja! Grin

I daj otvori temu "Šta kupiti u Krašu". Ne znam da li spada u Evropu, berzu ili obaveznu opremu, ali ne možemo da "trujemo" sve ostale teme čokoladama. Iako ih sigurno i moderatori vole.
mamahaker
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 22-08-2012, 09:56:31 »

Nemoj da me nerviras tako "rano"..sad sam ustala....ne skreci sa teme. Domaci zadatak imas: Kras i grapica ,kad vec ne zoves  malo na more...tu si me posebno iznevirao..."Dodji mamahaker...nije to tako daleko..."... a gde cu da spavam? Zato moram u Grcku, a placem za  Hrvatskom! crying crying crying
cane-bg
putnik srednjeprugaš

« Reply #5 on: 25-08-2012, 14:16:50 »

Nisam znao da je u Grčkoj spavanje besplatno. Shocked Ima i ovde kampova, hostela i privatnog smeštaja. Ako hoćeš, raspitaću se za cene. Npr, verujem da je kamp Preluk jeftin, jer je "ŽNJ" kategorije, a lokacija savršena. Evo, prvi link sa gugla: http://autocamp-preluk.com/cjenik/ (1 EUR = 7,45 KN). Dakle, nema razloga da plačeš. Elem, Kraša će biti, ali piće jok. Za sva ostala pitanja, idemo na PP ili otvaraj temu. Smiley
mamahaker
putnik srednjeprugaš

« Reply #6 on: 25-08-2012, 14:33:29 »

Ovaj bi se  mad
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube