ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-06-2013, 06:33:15
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Život i posao u inostranstvu
| | |-+  kako dobiti verenicku vizu za UK
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

kako dobiti verenicku vizu za UK

(Read 1252 times)
starlight_tp
putnik-pripravnik
**

« on: 11-08-2012, 11:28:16 »

Decko mi je Englez i uprono pokusavamo da nadjemo najlaksi nacin da se ja preselim tamo.Verenicka viza je oko 1100 eura i valjda samo potpisivanj braka je jos 1000 ,sto mi je u ovo trenutku puno para.Ima li neko neku ideju ili iskustvo sa tim?
BladesEyeZ
putnik kratkoprugaš

« Reply #1 on: 11-08-2012, 11:36:13 »

Pa ako je to cena/taxa onda mislim da ne postoji bas mnogo nacina da se to zaobidje ... ...a i akko se vec uzimate sto decko ne pomogne mislim sa njihovim platama pre ce on moci da skupi taj novac nego ti ovde
starlight_tp
putnik-pripravnik
**

« Reply #2 on: 11-08-2012, 12:05:28 »

Mene zapravo zanima ako se vencamo u Srbiji da li ce to biti vazece tamo?
mamahaker
putnik srednjeprugaš

« Reply #3 on: 11-08-2012, 16:12:19 »

Mozda nisam najbolje razumela,ali sto se ne vencate u Ambasadi Srbije u Londonu...i ne znam sto se vencanje u Srbiji ne bi racunalo kao vencanje??? I sad sam ustala, jos nisam probudjena,pa izvini ako sam nesto lupila!
modesty81
novajlija
*

« Reply #4 on: 18-01-2013, 00:29:02 »

Naravno da ce da priznaju brak ukoliko se vencate u Srbiji. Vencanje bi moglo i da se obavi u Engleskoj ali ne vidim poentu jer prvo moras da platis verenicku vizu a onda i bracnu. Takse u Srbiji su nize pa vam stoga toplo preporucujem da se vencate u Srbiji (em jeftinije em bolji provod). Jedino sto moras da uradis je da prevedes izvod iz maticne knjige vencanih na engleski jezik. Njemu je potreban dokaz da trenutno nije u braku, pasos i izvod iz knjige rodjenih a tebi licna karta. Milina Smiley
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube