ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 03:17:12
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Napustena mesta
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Napustena mesta

(Read 2139 times)
fox
putnik kratkoprugaš

« on: 18-08-2012, 00:22:53 »

zna li neko gde  u okolini bg ima napustenih fabrika skladista ili takvih lokaliteta;D
ludiprasinar
putnik kratkoprugaš

« Reply #1 on: 18-08-2012, 08:51:29 »

...dobra tema...ali bi postavio kontra pitanje...a gde nema napustene fabrike,tj.sve je napusteno!!! inace su dozivljaji u njima savrseni!
fox
putnik kratkoprugaš

« Reply #2 on: 18-08-2012, 09:51:09 »

da osecaj je fantastican kad se istrazuju takva mesta.Vecina ljudi ne voli takve stvari al bas me i briga za vecinu.Pojedine fabrike ili citava postrojenja imaju neku vrstu cuvara tj portira pa ne dozvoljajvaju pristup takvim mestima ,pa me zbog toga interesuju one bas bas napustene gde nema zive duse mada i u one sa portirom je zaniljivo upadati bas zbog tog straha da ne budes uhvacen:D
ludiprasinar
putnik kratkoprugaš

« Reply #3 on: 18-08-2012, 14:44:59 »

ili jednostavno castis cuvara,kupis mu pivo i eto ti ulaznice...  Wink 
Un I.Q. ue
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 20-08-2012, 11:16:44 »

ili jednostavno castis cuvara,kupis mu pivo i eto ti ulaznice...  Wink 

A umesto ulaznice, mozda moze i uz press karticu  Tongue

...zivot je kao zemlja, kad zapustis malo daje !
fox
putnik kratkoprugaš

« Reply #5 on: 20-08-2012, 18:05:14 »

ahahhah to je dobra ideja uz press karticu.Ja stvarno volim da obilazim takva mesta pa ako neko zna neko dobro neka pise!
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 20-08-2012, 20:46:23 »

U Kumodraškoj ulici, negde oko broja recimo, postoji toplana koja ne funkcioniše već nekoliko godina. Barem je mi zovemo tako, nemam pojma da li je zaista toplana. Stakla na prozorima su polomljena, deluje mi kao da su golubovi jedini posetioci.

Ima i na Karaburmi ceo jedan kompleks starih postrojenja, takođe deluje da su mnoga napuštena, iako tuda cirkulišu kamioni, automobili, postoji i kapija sa obezbeđenjem. Behemot bi to bolje mogao da objasni.

Ova dva mesta su u BG-a.

Meni je super ceo onaj deo u Novom Sadu, gde je bar Route66, pa iza njega.

fox
putnik kratkoprugaš

« Reply #7 on: 21-08-2012, 09:35:26 »

elefteros jesi ulazio na neka od tih mesta??Kako se zove tacno ta ulica kod routa 66?
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 21-08-2012, 13:19:44 »

Adresa za Route 66 je Despota Stefana 5, ako dolaziš iz Beograda, odmah po isključenju sa autoputa, skreneš desno pre nego što vidiš znak za centar, i samo pratiš put.

Nisam ulazio u toplanu, a na Karaburmi sam bio u tom kompleksu, ali nisam ulazio unutra.

Un I.Q. ue
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 21-08-2012, 15:54:36 »

Taj deo kod Route 66 nije vise takav... Wink

...zivot je kao zemlja, kad zapustis malo daje !
Pomijar
putnik-pripravnik
**

« Reply #10 on: 22-08-2012, 02:56:39 »

ima jedna napustena kuca u Krunskoj. Jedino ne znam da li moze da se udje jer je Krunska ipak prometna, bilo bi ljudima cudno  102
Kuca je prelepa i ogromna, ali dosta oronula...
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #11 on: 22-08-2012, 07:58:56 »

Taj deo kod Route 66 nije vise takav... Wink

Mislio sam na ceo ambijent iza kluba, na one fabrike koje izgledaju kao da su stare 100 godina. Ja sam tuda prolazio u Junu poslednji put. Ali stoji da ne znam kako izgleda iznutra Smiley

fox
putnik kratkoprugaš

« Reply #12 on: 22-08-2012, 18:32:38 »

E  pa super onda vec imam par mesta koja cu da obidjem al to tek kad dodjem u Bg.Znate li sta bi se desilo kad bi me neko uhvatio ili tako nesto.Ne verujem da bi mogli sad da mi napakuju ozbiljno posteone bi nista nasli kod mene u smislu da sam nesto ukrao ili tako slicno... Grin.
FilipBgd
novajlija
*

« Reply #13 on: 23-08-2012, 20:16:15 »

Ne znam za beograd ali po unutrasnjosti srbije imate toga kolko oces Smiley Ako ste za neku avanturicu preporucujem vam napustene rudnike kod Rtnja, a i na celom putu ima dosta napustenih kuca, i za kraj, uspon na planinu 
fox
putnik kratkoprugaš

« Reply #14 on: 23-08-2012, 20:54:18 »

kakav je taj rudnik gde se nalazi koliki je ima li pomocnih zgrada i tih stvari jesi mozda bio tamo:D
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube