ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-05-2013, 07:34:07
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Od Stambola do Jerkovića
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Od Stambola do Jerkovića

(Read 1268 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 30-08-2012, 13:03:27 »

„Kuku”, zakukah u sebi, ali „kuku”, zakukah i ka njemu. Doduše, na neki način uštedeo mi je dan u Sofiji i jedno 24č bačenog vremena vrednog življenja. Krenem da se kao svađam, skupo je i to. Ali pregovaračka pozicija mi je bila manjkava. Bio sam sam i ranac mi je bio pozadi, daleko od dohvata ruke da mu bacim 20 evra, paklu pljuga i pobegnem.

Autor: Uroš Nedeljković (bjuti)

Pročitajte ceo tekst
elefteross
Guest
« Reply #1 on: 30-08-2012, 16:02:21 »

Cheesy Ni blizu nisam ovako zamislio kada si rekao da si imao šou pri povratku. Izgleda da nas je poterao neki maler odande, možda zato što smo jeli preko dana za vreme njihovog praznika Smiley

Verovatno sam pisao već, al ajde da ponovim - u mom slučaju, plan je bio da pođem nazad u nedelju oko 17.30, međutim nedeljom taj autobus ne ide u tom vremenu, nego tek u 20.30. Prvo su mi prodali duplu kartu, u autobusu koji je bio dubke pun, ali se nekako našlo mesta za mene. Potom smo čekali na granici sa Bugarskom 5-6 sati, jer je neko bacio kesu punu falsifikovanih pasoša u đubre, samo ne znam dal đubre autobusa ili kod rengena.

U Sofiji je taksista pokušao da nam naplati skoro 30 evra, ista priča, skupo gorivo i td., međutim imao sam podršku dva Mađara kojima sam ponudio vožnju do Beograda, pa su oni uzeli nešto da prete policijom i ovaj nas je pustio za 10 evra.

I, pa to je to Smiley Tvoja priča je ipak luđa Cheesy
u_r_k_e
Guest
« Reply #2 on: 30-08-2012, 18:30:56 »

E ovo se zove putovanje za pamćenje. Smiley
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #3 on: 30-08-2012, 18:51:39 »

Зато сам и запис'о... да не заборавим  Smiley

Bane
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 30-08-2012, 18:53:21 »

Heh, a ja baš zbog ovakvih avantura volim da putujem (-;
Granica sa Bugarskom nikad nije dosada.
I da se pohvalim da sam pre nešto više od godinu dana od Niša do Skoplja promenio 6 prevoza, pa sa obzirom na udaljenost, mislim da ipak držim rekord d-:

U svakom slučaju, svaka čast! Zamisli da si putovao lepo, spokojno i dosadno. Šta bismo mi čitali?!

Sve proradi ako se dovoljno dugo zezas sa njim (-;
ludaa
Guest
« Reply #5 on: 30-08-2012, 21:19:20 »

haha baš sam se ismejala Smiley)
sloba jonathan
Guest
« Reply #6 on: 30-08-2012, 23:22:54 »

nebih putovao na ovako kratko autobusima da mi neko plati
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #7 on: 30-08-2012, 23:35:25 »

1000км није баш мало Smiley

vlada kuvar
putnik srednjeprugaš

« Reply #8 on: 31-08-2012, 00:28:35 »

Bjuti carU.
Izgleda da se svima desava da se carinici prilikom pretresanja skoro uvek uhvate za prljav ves .

the world ıs too small for travelers...
jelich
putnik-pripravnik
**

« Reply #9 on: 31-08-2012, 01:11:19 »

Zabavih se ovom pricom, znaci nije samo meni bilo komplikovano vratiti se Smiley Inace ne slazem se da je saobracaj u Istanbulu bolji, tamo kad se upali zeleno za kola oni krenu, ali kad se upali crveno ne staju dok poslednji ne prodje Smiley tek onda pesaci dolaze na red Smiley A o Istanbulskim taksistima da ne govorim, oni dodaju gas kada vide pesaka na putu, pusto Tursko, sto kazu nasi stari, sto smo mi u Srbiji na zalost preuzeli. Ne znam za Beograd, ali u Novom Sadu nema zakrcenja u saobracaju, a i propustaju se pesaci na pesackom, za razliku od Istanbula gde te vozaci skidaju brisacem sa soferke ako se usudis da izletis Cheesy
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #10 on: 31-08-2012, 07:30:34 »

Odlicno  napisano .....bas si mi ulepsao jutro.....slobodno moze jos neka - materijala za to uvek ima, ako te ne bude mrzelo...... Smiley
Behemott
Guest
« Reply #11 on: 01-09-2012, 15:09:00 »

hehe, svidja mi se!
Tales
putnik dugoprugaš

« Reply #12 on: 19-09-2012, 13:55:48 »

Posle ovog opisanog... mislim da si zreo za početak stoperske karijere. Wink
wayloh
putnik srednjeprugaš

« Reply #13 on: 12-10-2012, 15:52:45 »

K'o da gledam! Svaka čast!
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube