ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 09:00:23
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Azija, Australija & Okeanija
| | |-+  Tajland & Kambodza
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Tajland & Kambodza

(Read 5604 times)
Wild Rose
putnik kratkoprugaš

« Reply #15 on: 23-04-2007, 10:32:17 »

Remulus, zaista bravo za tekst! Steta sto ga nisi obogatio slicicama i postavio kao putopis. Super je!  clap

But there’s no need for turning back
`cause all roads lead to where I stand.
And I believe I’ll walk them all
No matter what I may have planned.
remulus
putnik srednjeprugaš

« Reply #16 on: 23-04-2007, 14:06:17 »

Thanx, Wild Rose Smiley
 Slicice sam ubacio pomocu linkova, a inace me mrzelo da sve prekuckavam, ali eto ubedise me moderatori da bar nesto napisem Smiley
Magelan
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 23-04-2007, 16:45:21 »

lep prilog sa putesetvija po Indokini
jos samo kad bi nasao povratnu kartu do Tajlanda za manje od 400eura
remulus
putnik srednjeprugaš

« Reply #18 on: 23-04-2007, 18:47:21 »

Pa nisam bas siguran da moze za 400 eu u bilo kojoj varijanti....
 Jeftinija varijanta je kad 4-5 meseci unapred kupis kartu za let, tad prodjes sigurno za oko 600 eu.
  Druga varijanta koja je jeftinija jeste da ides aeroflotom - tj. do Moskve, a u Moskvi ides na takozvani avion  "iljusin", nisam se nikad vozio, ali ljudi mi kazu da je to iskustvo za sebe Smiley))))  a posto se verovatno leti iz moskve jos 9h do Bangkoka, definitivno neces zaspati u avionu Smiley
 Treca varijanta je da ides do Teherana (prvo do Istanbula voz, pa busom do Teherana), i odatle ima neka njihova mala avio kompanija (ne mogu da se setim imena, ali moze da se bookira online) koja leti do Bangkoka.  Iz Bangkoka imas "cheap air flights" -  vise kompanija pa ako hoces da preletis do Vijetnama, Malezije, Singapura,Kambodze,Laosa, imas lepe cene... a iz Singapura "cheap" za Indoneziju itd.

E sad nisam nikad racunao koliko bi u idealnom, najboljem slucaju bila najniza cena karte do Bangkoka,  ali mislim da je definitivno malo veca od 400 eura, cak i kad bookiras mesecima ranije, cak i da letis Iljusinom, i slicno Smiley
maitreya06
putnik srednjeprugaš

« Reply #19 on: 03-05-2012, 11:55:26 »

Imamo 10 dana u Kambodzi i 10 dana na Tajlandu, kako da ih najbolje iskoristimo, da ne zurimo puno a da opet vidimo dva, tri mesta u obe drzave? Krecemo iz Pnom Pena, planirali smo tu par dana, i da obidjemo Agnor wat nakon toga. Jer bi mogli jos nesto da ubacimo? Vozom ili basom prelazimo na Tajland, i verovatno krecemo iz Bangkoka. Dvoumimo se da li da posetimo Koh panghan, Ko phi phi ili Phuket. Ne mozemo sve obici, pa pravimo selekciju. Let za dalje je iz Bankoka, tako da nam to treba biti i zadnja destinacija na Tajlandu. Sta nikako ne treba da propustimo da vidimo, uzimajuci u obzir vreme na raspolaganju? Svaka sugestija je dobrodosla! Hvala i pozdrav
Pengembara
novajlija
*

« Reply #20 on: 10-06-2012, 08:19:45 »

Ja bih otisla na Koh Phangan ostrvo, posjetila sam i Phuket i Pipi, sve zavisi od toga sta zelis da vidis, meni je Phuket prelijep, ali malo pretrpan turistima, sex turistima itd. dok je Koh Phangan mnogo opustenije mjesto, meni mnogo vise odgovaraju ljudi koji idu tamo, nego na Phuket, opet Phuket je blizu Pipi, a Pipi je preplijepo mjesto... jednostavno 10 dana je premalo, ja sam kroz Tajland putovala preko 3 mjeseca, kroz Kambodzu jednom 2 mjeseca i par puta na par sedmica\ dana, jer sam zivjela u Saigon-u. Ako mogu nekako pomoci, javi se, ja sam u Aziji i sada Smiley Pozdrav

Smiley
Чика Милан
novajlija
*

« Reply #21 on: 26-09-2012, 11:45:57 »

Imamo 10 dana u Kambodzi i 10 dana na Tajlandu, kako da ih najbolje iskoristimo, da ne zurimo puno a da opet vidimo dva, tri mesta u obe drzave? Krecemo iz Pnom Pena, planirali smo tu par dana, i da obidjemo Agnor wat nakon toga. Jer bi mogli jos nesto da ubacimo? Vozom ili basom prelazimo na Tajland, i verovatno krecemo iz Bangkoka. Dvoumimo se da li da posetimo Koh panghan, Ko phi phi ili Phuket. Ne mozemo sve obici, pa pravimo selekciju. Let za dalje je iz Bankoka, tako da nam to treba biti i zadnja destinacija na Tajlandu. Sta nikako ne treba da propustimo da vidimo, uzimajuci u obzir vreme na raspolaganju? Svaka sugestija je dobrodosla! Hvala i pozdrav

Ја јуче купио карту БЕГ-БКК за 650 евра... Катар Ервејзом... Два и по месеца пред пут. Тако да, треба само мало среће и много чукања по компу.
nixylive
putnik srednjeprugaš

« Reply #22 on: 27-09-2012, 05:56:38 »

Ja sam iz Budimpeste nasao za 560 evra (plus sto ti Madjari uzmu jos 20 evra preko jer konvertuju u forinte pa platis po skupljem kursu). Let je bio 27.10-11.01.

Чика Милан
novajlija
*

« Reply #23 on: 12-10-2012, 18:17:55 »

Ja sam iz Budimpeste nasao za 560 evra (plus sto ti Madjari uzmu jos 20 evra preko jer konvertuju u forinte pa platis po skupljem kursu). Let je bio 27.10-11.01.

то је добра цена, али овако избегаваш цимање до будимпеште и плаћање комбија.
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube