ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 08:27:09
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  O klubu / sajtu...
| | |-+  :(
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

:(

(Read 3106 times)
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

:(
« on: 30-04-2007, 18:10:12 »

POGINULI SPELEOLOZI      29.04.2007.

13:38 - U pećini kod manastira Ravanica, u blizini Ćuprije, poginula su četiri speleologa. Spasilačke ekipe izvukle su iz pećine sva četiri tela.

Saopšten je identitet dvojice poginulih. To su Boško Madžarević, rođen 1984. godine i Bojan Borokić rođen 1982, obojica iz Beograda, članovi kluba AS i Asocijacije speleoloških organizacija Srbije. Uzroci nesreće, koja se dogodila u pećini dubine oko 1.500 metara, još se ispituju. (Beta)

E ljudi, ja se nadam da ce me neko demantovati, i da ovaj Bojan Borokic nema veze sa momkom koji nosi nadimak Borokino (i zove se Bojan) i koji je clan ovog foruma i CS-a, i takodje speleolog...

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
markoristic
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 30-04-2007, 19:45:14 »

Ovo je užasno! Pogledajte njegov profil http://www.klubputnika.org/forum/index.php?action=profile;u=567 .
Iz email adrese se da zaključiti da mu je ime Bojan. Namerno pišem "je" u nadi da to nije stvarno on. Ipak, velika je koincidencija...

Ova njegova rečenica je stvarno jeziva:

Једно време нећу боравити на интернету из тех.разлога, па вам желим све најбоље у међувремену, а ако Бог да, видимо се 12-ог маја на жел.станици у Београду или Нишу, поздрав!

Deo članka iz Blica:

Za smrt sina saznali preko televizije
Za smrt svog sina roditelji Bojana Borokića saznali su preko televizije, a zvaničnu informaciju dobili su tek na mestu nesreće.
- Mladen i Bosa su čuli preko televizije da je Bojan stradao. Onda smo zvali i televiziju i policiju. Ništa nisu hteli da nam kažu preko telefona. Iz policije su tražili da roditelji dođu u Ćupriju. Dok su se pripremali za put, svi smo se nadali da je ipak samo povređen. Jedva smo na kraju dobili saopštenje da je nađen mrtav - kaže nam Bojanova rođaka Maja juče ispred zaključanog doma Borokića.
Bojan je bio na završnoj godini Rudarsko-geološkog fakulteta i ostao mu je još jedan ispit. Komšije i prijatelji kažu da je bio strastan sportista i redovno je išao na planinarenja.
« Last Edit: 30-04-2007, 20:06:51 by markoristic » Logged
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #2 on: 30-04-2007, 20:40:39 »

Није ваљда... undecided

Дај Боже да није. Sad

Marija
putnik srednjeprugaš

« Reply #3 on: 30-04-2007, 23:36:04 »

POGINULI SPELEOLOZI      29.04.2007.

E ljudi, ja se nadam da ce me neko demantovati, i da ovaj Bojan Borokic nema veze sa momkom koji nosi nadimak Borokino (i zove se Bojan) i koji je clan ovog foruma i CS-a, i takodje speleolog...

Ne, znam zasto, ali mi je on odmah pao na pamet kad sam cula ovu vest na televiziji. Kao da je negde napisao da ide u neku pecinu ili ...negde ide u svakom slucaju.
Preostaje samo da sacekamo da se najzad pojavi na forumu ili tog 12.maja.
Hajde...Borokino, javi se .
« Last Edit: 01-05-2007, 12:28:17 by jegulja » Logged
kika_vts
nije žensko...
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 30-04-2007, 23:48:11 »

Bio to on ili ne ... velika je tragedija sto su tako mladi ljudi poginuli! U svakom slucaju neko je izgubio prijatelja, brata, sina ... zivot je nekad surov!
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 01-05-2007, 02:21:55 »

Drugari, ne znam kako da vam saopstim...
nazalost Bojan Borokic jeste Borokino
na upitniku koji je popunio na sajtu je navedeno to ime i prezime
 cry

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
whiskas
putnik srednjeprugaš

« Reply #6 on: 01-05-2007, 02:52:38 »

jako je bezlichno chiniti to ovim putem ali
nek mu je laka zemlja..

r.i.p. borokino

djora
putnik srednjeprugaš

« Reply #7 on: 01-05-2007, 06:23:18 »

Stvarno neverovatno  Sad
Nek` im je laka crna zemlja.
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 01-05-2007, 15:03:31 »

Zaista tužan događaj Sad Četvoro mladih ljudi... Eto, napisali smo na naslovnoj stranici sajta. Šta god sad da kažemo, ništa ne vredi, ne možemo promeniti Sad

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Nikodijevic
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 01-05-2007, 16:30:12 »

Sad

!!PRAVDA ZA MPETROVICA!!
   ::fnlm&nrpzsormpinn::
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #10 on: 01-05-2007, 20:40:27 »

tuzno.  Sad

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
Dule
putnik dugoprugaš

« Reply #11 on: 01-05-2007, 21:02:10 »

velika tragedija  sad
danilokorac
putnik dugoprugaš

« Reply #12 on: 01-05-2007, 23:02:37 »

Stvarno je tragedija.. Sad

Girls are like domain names, the ones I like are already taken..
kika_vts
nije žensko...
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #13 on: 02-05-2007, 00:38:04 »

Coveka nisam upoznao licno, ali iz svih postova i samim tim sto je bio clan klubputnikaa i slicnih organizacija zakljucujem da je Bojan bio dobar covek. Iz tih razloga sam na njegovom profilu na CSu, kao CS ambasador za Srbiju, u vidu reference napisao obavestenje da je poginuo! Njegov profil je http://www2.couchsurfing.com/profile.html?id=1R34AS0 pa ako neko ima primedbi na ono sto sam napisao neka mi javi da sto pre promenim! Kao sto rekoh nisam upoznao coveka ali osecam da sam izgubio nekog svog! Zao mi je sto cemo na Midzoru biti za jednog slabiji! Mozda bi mogli da ponesemo neki natpis, mozda obicno parce hartije sa njegovim imenom i da, kad se popnemo na Midzor, odamo postu poginulom nam clanu!?
miroslavg
putnik dugoprugaš

« Reply #14 on: 02-05-2007, 00:49:04 »

Tužno  sad

Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube