ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-05-2013, 20:22:14
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Azija, Australija & Okeanija
| | |-+  posao na Tajlandu
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

posao na Tajlandu

(Read 3358 times)
lujomanga
novajlija
*

« on: 18-05-2007, 18:58:23 »

Moja firma ce u skorije vreme raspisati konkurs za radno mesto na Tajlandu.
U principu, posao je namenjen mladim i jos neafirmisanim ljudima, sa odlicnim znanjem engleskog jezika.
Zaposleni bi dobijali reference za organizacione sposobnosti, iskustvo...
Smestaj, hrana i putna karta je obezbedjena, radilo bi se volonterski.
Smene su na svakih 6 meseci.
Tako, svi koji su zainteresovani neka se spreme i jave.
« Last Edit: 19-05-2007, 10:17:53 by jegulja » Logged
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 18-05-2007, 21:41:13 »

Moja firma ce u skorije vreme raspisati konkurs za radno mesto na Tajlandu.
U principu, posao je namenjen mladim i jos ne afirmisanim ljudima, sa odlicnim znanjem engleskog jezika.
Zaposleni bi dobijali reference za organizacione sposobnosti, iskustvo...
Smestaj, hrana i putna karta je obezbedjena, radilo bi se volonterski.
Smene su na svakih 6 meseci.
Tako, svi koji su zainteresovani neka se spreme i jave.

Zvuci interesantno!
A sta bi se tacno radilo? Bar otprilike?

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
lujomanga
novajlija
*

« Reply #2 on: 18-05-2007, 22:05:02 »

Nasa organizacija se bavi organizacijom edukativnim programa.
Vise o nama (ali da ne bude reklama) i projektima koje radimo mozete naci na web stranici....
Ako moderator dozvoli, napisacu.
Pozdrav
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 19-05-2007, 18:36:14 »

Evo ja ti, kao jedan od moderatora, dozvoljavam da napises.

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
lujomanga
novajlija
*

« Reply #4 on: 19-05-2007, 19:42:02 »

www.tomorrowpeople.org
Pozdrav
Marko86
putnik srednjeprugaš

lil crazy

« Reply #5 on: 20-05-2007, 12:20:27 »

Lepo je sve to..
Mene samo jos zanima kakve ljude treba tvoja organizacija... mislim, ja jos uvek studiram, i ne studiram organizacione nauke,menadzment ili sl. mada ne krijem da mi se to svidja, svidja mi se...
bluie
putnik-pripravnik
**

« Reply #6 on: 20-05-2007, 22:23:44 »

Nisam primetio da na tvom site-u ima nesto vise o gorepomenutoj temi...mozes li malo opsirnije da nas informises?

Ako udaris glavom o krcag, pa zacujes kako zvoni suplje, ne donosi brzo zakljucak da je krcag prazan...Arapska mudrost;)
lujomanga
novajlija
*

« Reply #7 on: 21-05-2007, 11:22:42 »

U principu nasa organizacija se bavi organizacijom konferencija i edukativnih programa.Posto u nasoj zemlji nije bas najpovoljnija klima za organizaciju gore pomenutih, birali smo alternativne lokacije.
Posto posao na Tajlandu ide u lepom pravcu, a tajlandjani nisu bas sposobni za saradju, prinudjeni smo da saljemo nase ljude tamo.
To jos uvek nije zazivelo ali kad se posao razgrana, nadamo se skorijem roku, ponudicemo ljudima aranzman ...
Toliko za sad, drago mi je sto ima zainteresovanih i sto ljudi vide ovo kao izazov.
Pozdrav
bluie
putnik-pripravnik
**

« Reply #8 on: 22-05-2007, 17:57:33 »

Moze li,kada dodje do toga,da se postuje jedno obavestenje ovde,da znamo? Cheesy
Ja sam vrrrlo zainteresovan.

Ako udaris glavom o krcag, pa zacujes kako zvoni suplje, ne donosi brzo zakljucak da je krcag prazan...Arapska mudrost;)
panonski
Just naive enough
Global Moderator
putnik dugoprugaš

dare to ask

« Reply #9 on: 22-05-2007, 20:00:55 »

Dogovorili smo se da neće biti postavljanja poslovnih ponuda na forumu.   

Pretpostavljam da se možete informisati preko sajta koji je naveo lujomanga ili u direktnoj komunikaciji sa njim.

When Rome was built in 750 BC, Aleppo was already 2500 years old.
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #10 on: 23-05-2007, 04:34:06 »

Meni se čini da su poslovne ponude OK... govorili smo o tome da nema komercijalnih agencijskih ponuda, u smislu organizovanih tura i aranžmana. Na kraju krajeva, nije loše imati ponude za rad u inostranstvu... i to je prilika da se proputuje, a sigurno mnoge zanima.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
lujomanga
novajlija
*

« Reply #11 on: 23-05-2007, 14:08:09 »

Ok ljudi, svakako ce te biti obavesteni kad dodje do toga. Opet napominjem, nadam se uskoro.
Pozdrav
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube