ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 21:45:01
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  viza za Bugarsku
« previous next »
Pages: 1 ... 21 22 [23] Add to: Facebook Print
Author Topic:

viza za Bugarsku

(Read 60385 times)
stefantenis
putnik srednjeprugaš

« Reply #330 on: 02-12-2009, 10:53:46 »

Znaci vize za Bugarsku nam nece trebati? I mozemo da ostanemo duze od onih 5 ili koliko vec tranzitnih dana?
globe trekker
putnik dugoprugaš

« Reply #331 on: 02-12-2009, 11:34:08 »

Tranzit kroz Bugarsku je uvek bio samo 24 sata. Ali, ne vidim logiku da vize ostanu na snazi za BG, RO i CY posto ih schengenski prostor ukida. Ako jos uvek nije donesena zvanicna odluka u tim zemljama, mislim da ce je doneti do 19.12.

"Mozda ste dobili pogresan broj,
al` ste dobili onoga koga ste trazili!"
kika_vts
nije žensko...
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #332 on: 02-12-2009, 15:32:42 »

Doneta je zvanicna odluka i u Bugarskoj i Rumuniju, nece nam trebati vize.
emix3csl
novajlija
*

« Reply #333 on: 01-07-2010, 19:40:35 »

a shta mi sa plavim pasoshima da radimo? Smiley
jel zna neko koja je procedura za dobijanje bugarske vize sa plavim pasoshem?
RaxCherrych
putnik dugoprugaš

« Reply #334 on: 01-07-2010, 22:05:39 »

najlakše = izvadi crveni pasoš. Ako si iz Beograda, pravac SUP Vračar, tamo je najlakše i najbrže.
emix3csl
novajlija
*

« Reply #335 on: 01-07-2010, 22:16:11 »

ma iz nisa sam.. redovi za pasos su kilometarski pa sam mislio da se ogranicim na bugarsku i na vizu+plavi pasos. al videcu. mozda se resim da cekam i taj crveni....  Wink
darko nis
putnik srednjeprugaš

« Reply #336 on: 26-07-2010, 11:18:56 »

odgovor je malo zakasnio ali ajde ipak da napisem.viza se u generalnom konzulatu bugarske u nise izdaje svakog radnog dana.predaja dokumenata 0d 09 do 11:30h zahtev obradjuju za oko 7 dana.od dokumentacije ti je potreban popunjen formular sa slikom kao za pasos.polisa osiguranja za dane provedene u bugarskoj i fotokopija prve strane pasosa.za duzi boravak treba ti pozivno pismo ili rezervacija hotela hostela sta vec.to mozes da resis rezervacijom preko hostelworld-a pa otkazivanjem ako vec imas drugi plan za smestaj.isprintas mail koji ti je stigao od hotela hostela i prilozis i to.kasnije ga otkazes i spavas gde ti volja.za boravke od dan dva tri ne traze pozivno puismo.nadam se da sam ti pomogao.
p.s: izbegni ako mozes mladu mrsavu vestivu sa naocarama na salteru vrlo je neljubazna i drska.
Amon.Ra
putnik dugoprugaš

« Reply #337 on: 26-07-2010, 19:44:00 »

p.s: izbegni ako mozes mladu mrsavu vestivu sa naocarama na salteru vrlo je neljubazna i drska.

mislis vesticu?
a ako da je izbegnes, ako si bas ti taj koji ce da naleti na nju?

nema tu bas mnogo pomoci!!!   samo srece!!!

« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube