ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 22:01:37
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  viza za Italiju
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

viza za Italiju

(Read 5569 times)
markoristic
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 05-06-2007, 11:56:52 »

www.hostelworld.com

Ne samo u Rimu vec po celom svetu.
Highl1
novajlija
*

« Reply #16 on: 05-06-2007, 19:59:03 »

ja se mucim vec mesec i kusur za italijansku vizu, treba da idem 13-og juna, imam sve potrebne papire i garantno pismo, al sastanka u ambasadi nema, zove od kraja aprila.. Tako da ko planira da ide sad uskoro, neka mu je bog u pomoci.
kika_vts
nije žensko...
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 06-06-2007, 01:19:35 »

Ovo je hostel sa najjeftinijom rezervacijom u rimu ... rezervacia je samo 2.5 evra ako se dobro secam:
http://www.hostelsalessandro.com/en/downtown/downtown_1floor.html
scorpio83
novajlija
*

« Reply #18 on: 06-06-2007, 01:29:53 »

ljudi ako ima nekog slucajno ko otkazuje za "red" u ambasadi neka mi javi molim vas...i ja od kad sam saznala da sam primljena na program u Salernu, sad ne mogu da zakazem za vizu!!! molim vas ako imate neku info ili znate nekog ko moze da pomogne da zakazem taj famozni "sastanak" u ambasadi, bicu vam zahvalana da mi javite na 064/1921361!!! pozdrav svima i neka nam je Bog u pomoci crying Sad
Highl1
novajlija
*

« Reply #19 on: 06-06-2007, 06:35:25 »

slicna situacija ovde, ko shto rekoh, al ja josh ne gubim nadu, nadam se da ni ti neces Wink
Ivana
putnik srednjeprugaš

« Reply #20 on: 22-06-2007, 13:22:54 »

Cao,ljudi!

evo zovem vec 2 nedelje i nikako da se nadje neki propusteni termin:)

pa mi je palo na pamet da pitam:

koju shengensku vizu je najlakse i najbrze dobiti
 (pa da skoknem do Italije na zurku za moj rodjendan 7.julaaa)

ja sam stalno zaposlena,ok primanja,pasos sa drugim vizama i sl. pa verujem da cu dobiti bez nekih problema..

hvala unapred na idejama und savetima! Smiley

mucho obrigado (kako li se vec pise)  Embarrassed

A good traveller is one who does not know where he is going to,and a perfect traveller does not know where he came from
Makili
novajlija
*

« Reply #21 on: 05-08-2007, 02:57:32 »

PITANJE: ako dobijem vizu u kojoj mi je odobreno 8 dana a u periodu od  20 dana (od...do), da li mogu da ostanem samo 8 dana ili mogu i svih 20dana. zimus su mi u italijanskoj ambasadi odgovrili na ovo pitanje da ih ne interesuje koliko dana ostajem bez obzira šta je napisano, bitno je da se VRATIM pre isteka poslednjeg dana vize.

kakva su vaša iskustva?
balkanboy
putnik kratkoprugaš

« Reply #22 on: 05-08-2007, 20:43:13 »

Italijanima je bitan samo datum isteka vize,ako ga i primete jer vrlo cesto na izlasku iz italije ne gledaju nista,ali dusebrizne nacije kao sto su Madjari,Slovenci i Grci su zato tu da uvek nesto zakeraju i proveravaju.
Ako ides avionom-ostani do datuma isteka vize,ako ides kolima niko ti ne garantuje da te slovenci nece zejebavati.
Makili
novajlija
*

« Reply #23 on: 05-08-2007, 22:43:07 »

išla bih autobusom. šta slovenci mogu da urade u takvoj situaciji, kažnjavaju?

ja sam jednom tako ostala više od odobrenog broja dana ali sam se vratila pre isteka vize, tada sam se vraćala autom iz italije preko slovenije i bilo je sve ok, niko nije brojao dane, samo su gledali datum isteka. da li neko ima ovakvog iskustva? ja sam mislila da se to podrazumeva da može.
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube