ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 00:57:56
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  U Brazil ne možemo bez viza, još!
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print
Author Topic:

U Brazil ne možemo bez viza, još!

(Read 5900 times)
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #45 on: 17-05-2013, 20:05:36 »

Pa lepo, taman da se građani Srbije masovno pojave na Svetskom prvenstvu sledeće godine  Wink A ja umalo da zbog vizne procedure ostanem laneu Kolumbiji   Grin Neka, samo nek je jedna manje na spisku.

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
dadamo
novajlija
*

« Reply #46 on: 21-05-2013, 19:06:05 »

ee Majo izgleda da smo malo požurili sa veseljem,bar ja  102
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #47 on: 21-05-2013, 23:37:39 »

Ne bih volela da sam u pravu, ali samo sam napisala šta nam se dešavalo ne tako davno...

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
dadamo
novajlija
*

« Reply #48 on: 22-05-2013, 21:56:03 »

da znam,verujem ti ali u svakom slučaju kao što si rekla 20$ i par dana čekanja nije ništa ako nešto stvarno želiš,do duše bilo bi lakše naravno da nam ne treba i to ali u svakom slučaju fleksibilniji su od mnogih zemalja
PutPutujem
putnik srednjeprugaš

« Reply #49 on: 30-05-2013, 00:31:32 »

Mozda nekome bude znacilo, meni svakako:) Ambasador Brazila u BiH Hose Augusto Lindgren Alves danas je predsjedavajućem Savjeta ministara BiH Vjekoslavu Bevandi uručio notu o ukidanju viza za građane BiH koji putuju u ovu državu.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Brazil-ukinuo-vize-BiH-182702.html

Грађани БиХ у Бразил без виза
25.05.2013 13:06 | Агенције

Сарајево - Грађани БиХ убудуће ће у Бразил моћи путовати без виза, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ, преносе агенције.

Ово министарство је Нотом Амбасаде Бразила у Сарајеву обавијештено да је 17. маја ступио на снагу Споразум између Савјета министара БиХ и Владе Бразила о дјелимичном укидању виза.

Споразумом су грађани двије земље, који имају важећи пасош, ослобођени виза за улазак, пролазак и боравак до 90 дана.

Ослобађање од виза не односи се на случајеве рада или обављања других лукративних активности, за које је и даље потребна одговарајућа виза, наводи се у саопштењу.

Споразум ће грађанима олакшати пословна, туристичка и друга путовања у Бразил.

http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Gradjani-BiH-u-Brazil-bez-viza/120106.html
dadamo
novajlija
*

« Reply #50 on: 02-06-2013, 17:20:29 »

super čestitam,lepa vest za vas, na žalost mi smo još na leru :/ po tom pitanju! Cry
Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube