ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 02:16:22
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Oprema
| | |-+  popust u intersportu
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

popust u intersportu

(Read 4918 times)
nikolicabgd
novajlija
*

« Reply #15 on: 19-05-2007, 11:29:03 »

Gledao sam te vrece za 3500 u intersportu bas juce. Cak sam imao prilike i da spavam u toj vreci sad na midzoru i moje je neko misljenje da je to opet previsoka cena za tu vrecu. Nije toliko toplo bilo u njoj. Bar moje misljenje a nisam zimogrizljiv. Ja imam vojnicku vrecu za spavanje koja mi vrsi posao ali cu najverovatnije da kupim jos jednu. Manje vise to nego sam u bas bas potrazi za satorom za 3 osobe sa dulim zidom i tako tragajuci naleteo sam na sajt capriola (onih koji probaji bicikle) i video sam da imaju outdoor opremu koja je bas bas povoljna..bar je povoljnija od intersporta. Vrece su do 2500 i ta za 2500 je bas debela. Satori se krecu do 5500 i deluju mi ok. Marka je C-outdoor, ne kao C market Smiley) sta vi mislite o tome?
poz
turu
novajlija
*

« Reply #16 on: 20-05-2007, 12:32:01 »

imaju i mckinley xtreme light 800 bez toga comfort, s tim što je razlika u: comfort 10, limit comfort 6 i extreme -6 stepeni. takođe na popustu(3590, rekao bih, a bila 5570, rekao bih). ja sam našao dve takve(najmanje); ostale su iz comfort serije. jednu sa police sam uzeo za sebe, a druga je visila raširena. tako da.. obratite pažnju, iskoristite tu opciju kada je već, možda, imate.
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #17 on: 03-09-2007, 13:14:08 »

Samo da podsetim da u novosadskom novootvorenom Merkatoru takođe ima Intersport prodavnica...ima zanimljivih stvari...

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #18 on: 03-09-2007, 15:13:02 »

Samo da podsetim da u novosadskom novootvorenom Merkatoru takođe ima Intersport prodavnica...ima zanimljivih stvari...

Bio, video, i posto je bio neki popust od 20% sestra i ja kupismo po ranac Smiley Sad cemo videti koliko je delotvoran airflow sistem...

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #19 on: 03-09-2007, 20:22:17 »

drugi put mani obaveshtavanje o dugachkim sajtovima i javljaj ovde za popust...

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #20 on: 04-09-2007, 13:17:08 »

drugi put mani obaveshtavanje o dugachkim sajtovima i javljaj ovde za popust...

Eeeeee... Za popust sam saznao taman pre nego sto se zavrsio, a ne bih ni saznao da nisam bio uzasno radoznao da vidim kakva je ponuda u NS Intersportu...
Sto se tice McKinley ponude, moram da priznam da sam ocekivao vise. Kad sam bio u BG Merkatoru bez para i samo sa velikom zeljom da nabavim ruksak, cinilo mi se da je izbor mnogo veci (a mozda i jeste tako)...

afro
« Last Edit: 04-09-2007, 13:20:20 by Acketa » Logged

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube