ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 22:24:15
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Oprema
| | |-+  Autokarta Srbije
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Autokarta Srbije

(Read 23972 times)
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« on: 17-07-2007, 10:55:28 »

Ima li je neko i da li je voljan da je pozajmi?
Ili mozda znate gde mogu da je kupim?
 Grin

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #1 on: 17-07-2007, 12:02:01 »

Ја бих ти је позајмио, ал' мислим да је јефтиније да је купиш за ситне паре на било којој бензинској пумпи. happy

Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #2 on: 17-07-2007, 13:52:24 »

Imaš na pumpama OMV kartu Srbije, izgleda kao sveščica, veoma je zgodna za korišćenje a nije ni loša Smiley

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 17-07-2007, 15:51:22 »

kad pomenuste, upravo kupih autokartu koja u sebi ima mapu srbije, bugarske, crne gore, hrvatske, makedonije, albanije, bosne, slovenije, grcke, rumunije, madjarske, moldavije i zapadne turske za 280 dinara. kao svescica je, a izdavac je magic map. kupio sam u prosvetinoj knjizari u bg-u.

Едет трамвай, мы без билетов...
lithobrowser
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 17-07-2007, 20:42:04 »

A u kojoj razmeri je ta karta ? Tj, vredi li čemu što se tiče detaljnosti ?

@cruela
Saobraćajne karte Srbije u centru Beograda imaš na svakom ćošku za 200 dindži, a verovatno ni u Novom Sadu nije drukčija situacija. A hajkerka tvog kalibra ne bi smela sebi da dozvoli da ne poseduje jednu takvu     Wink.
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 17-07-2007, 21:15:59 »

hajkerka ide gde je noge nose...
treba mi samo da bacim pogled na kartu...
 Grin
tnx people...

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 18-07-2007, 00:52:39 »

A u kojoj razmeri je ta karta ? Tj, vredi li čemu što se tiče detaljnosti ?

Razmera je 1:1 250 000, 44 strane mapa, 20 strana index gradova, i na pocetku mapa mape, tj. na kojoj strani treba traziti koji deo, lepo graficki predstavljeno Smiley Detaljnost je sasvim zadovoljavajuca, bar meni Smiley

jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #7 on: 17-08-2007, 04:59:05 »

postoje i besplatni primerci mapa srbije, sasvim zadovoljavajucih razmera i detaljnosti, koje vam mogu dati na pumpama. meni su ovu koju trenutno imam dali na EKO pumpi.  Smiley

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 30-08-2007, 14:37:39 »

Detaljnost je sasvim zadovoljavajuca, bar meni Smiley

evo da se demantujem banghead
zahvaljujuci mojoj divnoj mapi izgubio sam se oko soluna trazeci E75 ka severu ebiga, na znacima je pisalo jedno, na mapi nesto sasvim drugo. nijedno mesto sa znaka nisam mogao da nadjem, a kad sam na kraju fizicki prosao pored mesta na kojima su na mapi bili obelezeni neki gradovi - nisu postojali banghead sreca moja pa me pokupila policija jer su mislili da nisam normalan, i onda me vozili 20km nazad do mesta za stop na kom sam trebao da budem Grin
isto tako ne priznajem mapu na kojoj nisu obelezene pojate na autoputu. pa bre, ako se za izlaz ka krusevcu kaze da je kod pojata, onda to mesto mora biti na mapi.
ni udaljenosti nisu bas najpreciznije, ali nisu bile ni u jednoj zemlji gde sam bio (u grckoj npr, u razmaku od 150m dva znaka, gde jedan akze da je 31 km do nekog mesta, a drugi da je 37 Smiley)
« Last Edit: 30-08-2007, 14:39:53 by chivitli » Logged

bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #9 on: 30-08-2007, 16:42:26 »

Изгледа да је то нормално за Грчку. На Крфу сам имао детаљну мапу острва и ниједно скоро место нисам нашао које је уцртано на мапи или се другачије зове. Грци имају тамо и на енглеском (тј. латиницом) и на грчком исписана имена места, ал' мрка капа.

jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #10 on: 31-08-2007, 09:41:11 »

hehe... a u siriji, manje vise, kilometrazu zaokruzuju na desetice. recimo, ako pise 60 km do nekog mesta, na svim sledecim tablama ce pisati 60 dok se udaljenost ne smanji na 50. bas nas je to bunilo.  huh

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube