ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 02:13:52
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Evropa
| | |-+  Pariz
« previous next »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Pariz

(Read 17428 times)
nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #60 on: 05-09-2010, 17:03:25 »

Daj mi sajt Smiley
P.S. Hvala unapred!

Vulnerant omnes, ultima necat.
tavel
putnik srednjeprugaš

« Reply #61 on: 06-09-2010, 07:34:00 »

evo ti njen kompletan odgovor za diznilned :

karte su jos uvek u prodaji po istoj ceni po kojoj si ti kupio ali samo do 24 septembra. Naravno da je cena 40 preko nedelje (2 parka) i 47 vikendom sa jos jednom besplatnom posetom u roku od 7 dana. Problem je sto sve mora da se rezervise najkasnije do 7 septembra.
evo i sajt http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fidf-offres.disneylandparis.fr%2Fbillets%2Findex.xhtml%23contentj&h=0c20deNw0ftJuSO3NNyeLh5ufDw
Posle ovog datuma cene se dobro povecavaju i poostaju normalne tarife : 2 parka 1 dan-->67€ odrasli i 57€ deca. I ove cene vaze do 8 novembra.
Eto toliko od nas,
Mela
Billet Disneyland - Disneyland® Resort Paris
idf-offres.disneylandparis.fr
Billet Disneyland - Différentes formules magiques s'offrent à vous pour accéder aux Parc Disneyland® et Walt Disney Studios®
Подели
nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #62 on: 16-09-2010, 17:18:17 »

Putujem u ponedeljak, karte jos ne kupih! Cheesy
Elem, toga se setih danas, ali ne lezi vraze! Kada u padajucem meni-u ukucavam nasu zemlju (sa sve CG Cheesy), nece da prihvati online kupovinu karata. Opcija "Others" ne postoji. Ne znam da li je bitno dalje za kupovinu odakle dolazis... Pretpostavljam da karta "glasi" na ime, dokle je validna, e sad ne znam da li se kuca i zemlja porekla sa sve brojem pasosa (kasnije, kada se daju ostali podaci), mada mi to malo cudno... Sta mislis/te, da lupim bilo koju zemlju iz okruzenja, da bih dosla do tih famoznih "Online" karti za Diznilend?

tavel
putnik srednjeprugaš

« Reply #63 on: 16-09-2010, 23:00:46 »

ime i prezime ti moraju biti tacni jer ce ti pri izdavanju pravih karti traziti pasos da uporede ime , a to odakle dolazis , broj pasosa i ostalo je nebitno ..
nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #64 on: 17-09-2010, 10:04:13 »

To, TO mi kazi! Smiley
P.S. Hvala puno!

pustolovka
novajlija
*

« Reply #65 on: 19-09-2010, 13:23:31 »

Sto se tice Paris Museum Pass?    Gde se kupuje? I za koje sve muzeje tacno vazi?

Amon.Ra
putnik dugoprugaš

« Reply #66 on: 19-09-2010, 14:06:54 »

имаш је у свим туристичким центрима, бољим сувенирницама, ја сам моју купио на Пигалу  
важе 2, 4 и 6 дана, ова последња је била 64 евра, а списак музеја је повелики - мислим укупно 52, у Паризу и ван њега --- Лувр, Орсеј, Делакроа, Роден, Бобур (Жорж Помпиду), Ле Инвалидес, плус пењање на Пантеон, Тријумфалну, Норт Дам, крипта Норт Дама, музеј музике, Оранжерија.....
и још нешто у Версају..... ма свашта нешто.....
то је оно што сам ја видео..... а има још....   happy
« Last Edit: 19-09-2010, 14:21:13 by Amon.Ra » Logged

putnik srednjeprugaš

« Reply #67 on: 19-09-2010, 17:24:52 »

ja sam Paris museum Pass kupio na železničkoj stanici Gare du Nord . Pored navedenog od Amona u okviru Pariza sa njim mozes da udjes i na jos 20-tak sto muzeja sto dvoraca van Pariza . Dvorci su : deo Trianon u Versaju , Fontenblo , Vensen u Vensenskoj šumi ,Rambuje , Kompijen , Pierfonds , Sen Zermen de Pre . Ja sam ova zadnja tri obisao i nisam pogresio , ne zna se koji je od kojeg bolji .
Kompijen i Pierfonds su ti na oko 80-tak km severno od Pariza , a do Sen Zermena mozes i RER-om on je na oko 25 km.
« Last Edit: 19-09-2010, 17:28:19 by tavel » Logged
Amon.Ra
putnik dugoprugaš

« Reply #68 on: 19-09-2010, 22:56:24 »

deo Trianon u Versaju

е да, то нешто у Версају... мени је већ била истекла кад сам отишао у палату Луја 14, и изгубљен у прелепим баштама исте, до тог Трианона нисам ни стигао....
други пут....

novajlija
*

« Reply #69 on: 15-06-2011, 00:57:23 »

Drugari, da li je neko ulazio u neke pariske muzeje uz pomoc press kartice? Je l' prolazi to u Parizu? Hvala, pozz

Carpe diem
AleksaSRB
putnik dugoprugaš

« Reply #70 on: 15-06-2011, 01:16:32 »

Pozdrav. Mislim da nema potrebe da stavljas jednu te istu poruku na dva razlicita mesta (teme), sasvim je dovoljno sto si otvorio nov topik pa ce ti vec neko mozda odgovoriti. Shvati dobronamreno moj komentar. Ja sam koristio euro 26 karticu i predstavljao se da sam iz Slovenije, nemaju pojma u Parizu ko si i odakle si tako da je opusteno prolazilo. Press karticu nisam koristio.  Wink
profesor1977
novajlija
*

« Reply #71 on: 15-06-2011, 17:37:32 »

@AleksaSRB Hvala, druze! Svaki savet je dobrodosao, nov sam ovde, tako da smernice znace u svakom slucaju! Pozz Smiley

Carpe diem
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #72 on: 15-06-2011, 21:11:25 »

Ja sam prosle godine sa ISIC karticom uspeo da udjem za dz samo u Orsay i Rodenov, i to nakon sto sam im dao pasos na uvid, slagao da je Srbija u EU. U Luvru nije proslo, imali su spisak koje su zemlje u EU ili sta vec. Za Trijumfalnu kapiju sam dobio popust, a da sam rekao da sam student umetnosti ili istorije, sto nisam, dobio bih popust i u Versaju. Studenti iz EU ne placaju ulaznice

Nightwatcher
putnik srednjeprugaš

« Reply #73 on: 19-06-2011, 00:52:09 »

Zna li neko za Pariz i ulaz sa "PRESS" legitimacijom?
I mene zanima ... 
Beatrix Kiddo
novajlija
*

« Reply #74 on: 21-06-2011, 16:10:49 »

Ovo za  "PRESS" i mene zanima Smiley
A zanima me jos, da li neko zna kako se u Parizu proslavlja 14jul, Dan pada Bastilje. Bicu tada u Parizu,a nikako da izguglam da li ima nesto zaimljivo..Vidim da je obavezna vojna parada. U Nemackoj se zadesih na proslavi/protestima za 1. maj i bilo je mnogo dobro. Ne znam sta da ocekujem od Francuza.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube