flyaway31

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About flyaway31

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. flyaway31

  Promena imena na nalogu foruma

  Zdravo! U brzini sam pravila nalog na forumu vodeci se pretpostavkom da se ime moze promeniti pa me interesuje da li postoji sansa isto promeniti i ako postoji, kom moderatoru da se obratim za pomoc! Hvala unapred! 🤗
 2. flyaway31

  Obilazak Srbije

  Zdravo! Nova sam ovde! Zbog poteškoća u pronalaženju društva za vikendašenje po našoj lepoj Srbiji (drugi stil života, druga stanja, milion obaveza i drugi prioriteti) odlučila sam da proširim svoje horizonte i da skupim hrabrost da se ovde javim i da pronađem društvo za putovanja! Uskoro punim 26 godina, u slobodno vreme fotografišem, planinarim i putujem. Da li je neko zainteresovan (bilo bi poželjno da se skupi ekipa) za neko kraće putovanje po Srbiji? Dnevne ili dvodnevne ture... ideja i predloga je milion - Uvac, Djavolja varoš, Tara, Deliblatska peščara, Zlatarsko jezero, reka Drina, Žabljak, Durmitor, Zavojsko jezero itd itd... Hvala na odgovoru i pozdrav od Marije!
 3. flyaway31

  Kamp na Uvcu

  Cao! Možda je kasno, s obzirom da sam naletela na ovu objavu o Uvcu mesec dana kasnije od objavljivanja, ali samo da proverim DA LI STE IŠLI NA UVAC I ako niste, da li je neko raspoložen da se organizujemo i da idemo? Imam 25, uskoro 26 godina, obilazim Srbiju povremeno, planinarim i imam teškoće u pronalaženju društva za ove aktivnosti jer moje društvo uglavnom vodi neki drugi stil života. Hvala na odgovoru ! veliki pozdrav iz centralne Srbije!