kiflica

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About kiflica

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kiflica

  Automobilom do Italije

  Hvala, ovo je zaista korisno, daje mi neku predstavu Skapirala sam da ovaj italijanski sajt nije prilagođen mobilnim telefonima kada odabereš engleski, tako da sam našla još detalja tu kad sam se nakačila na laptop 😁
 2. kiflica

  Automobilom do Italije

  Dragi svi, ne znam da li tema već postoji negde na forumu, molim vas uputite me ako je to slučaj kako bih obrisala post i kliknula na pravo mesto Planiram da sa porodicom u julu odem u Italiju automobilom. Od svih informacija na internetu nekako jedino nemam konkretnih saznanja o putarini, osim da je skupa 😂 Znam za neki sajt koji je na italijanskom, ali slabo se snalazim tu. Planiramo jedno dve nedelje da provedemo tamo, išli bismo preko Hrvatske i Slovenije. Kako funkcioniše to, znam da zavisi od rute, ali nije mi jasno šta se gleda kao polazna tačka a šta kao krajnja, budući da ćemo obići više gradova i noćiti u nekima? Ako imate ikakve informacije puno bi mi značilo 😁
 3. kiflica

  Viza za Tajland

  Hajde da probam da dobijem odgovor ovde - da li moram da rezervišem povratnu kartu za Tajland do BG-a ili mogu da rezervišem kartu do Laosa ili Vijetnama npr.? Kada sam zvala Gea turs da se raspitam oko vize oni su mi rekli da rezervišem u jednom smeru bez problema, jer oni žive od turizma (citiram) i da sama mogu da biram kako ću napustiti Tajland, dokle god ne prekoračujem vizu. Pitam da ne bude došlo do frke na aerodromu. Ne znam da li sam na dobrom mestu, ali radujem se odgovoru
 4. kiflica

  Zivot i rad u Kini

  Dragi svi, jedno kratko pitanje upućeno onima koji su skoro aplicirali za vizu bilo kod nas bilo u Hong Kongu - na koliko dana i sa koliko ulaza ste dobili vizu? Meni recimo treba na 2 ili 3 meseca. Pomagajte!
 5. kiflica

  viza za KINU

  Mislim da je suština mog pitanja koliko dugo mogu da ostanem - 30, 60 ili koliko već dana i koliko puta moram da napustim granicu - jedan, dvaput ili više. Totalno sam prolupala, izvini ako zvučim nejasno.
 6. kiflica

  viza za KINU

  Recimo, kupim povratnu za januar, krenem u oktobru i dobijem na 3 meseca vizu, hm? Izvinjavam se na detaljisanju, ali nemam vremena da se cimam previše po ambasadama, pa bolje da se naoružam svim infomacijama unapred.
 7. kiflica

  viza za KINU

  Kul za papire, to mi se sviđa. Koliko je to dovoljno? Znam koliko je meni dovoljno, ali ne znam šta njih zadovoljava, pogotovo zato što nameravam duže da ostanem.
 8. kiflica

  viza za KINU

  Drugari/ce, nameravam da apliciram za turističku vizu uskoro. Pošto sam prošle godine imala velike frke da je nabavim u BG-u jer su mi tražili milion papira, nabavila sam je u Hong Kongu. Međutim, hoću sada da probam ovde. Imam informacije sa sajta ambasade što se tiče papirologije, ali zanima me na koliko dugo mogu da dobijem turističku sada i sa koliko ulaza? Prošle godine sam dobila vizu na 2 meseca jer sam prvi put aplicirala, pa posle isteka ta 2 dobila sam još 3 meseca pri ponovnom apliciranju. Da li sada mogu da dobijem vizu na 3 meseca i sa koliko ulaza? Drugo pitanje se odnosi na status o zaposlenosti. Da li taj papir uzimam od firme i onda prevodim na engleski ili kineski? Takođe, koja je fora sa izvodom sa bankovnog računa? Ništa od pomenutog mi nije traženo u HKG, osim kinte za vizu Čekam vaše odgovore, puno će mi značiti!