dzonisrb

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About dzonisrb

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dzonisrb

  Ponovni odlazak u USA

  A u slucaju da se vrati u Srb, koliko bi bila preporuka da ostane pre nego sto pokusa ulazak opet, s'obzirom da je ovo bila treca godina za redom u USA?
 2. dzonisrb

  Ponovni odlazak u USA

  Mozda ja ne razumem nesto, ukoliko nekoga ne puste da udje da li to automatski znaci da mu je viza ponistena ili je samo vracen nazad a viza ostaje validna za neki drugi pokusaj?
 3. dzonisrb

  Ponovni odlazak u USA

  Hvala na odgovorima, Nisam rekao da radi u US, zaboravio sam da spomenem da je kod sestre u Cikagu , dakle imaju adresu gde se on nalazi sve vreme. Ne znam zasto bi mu ponisitili vizu ako udje opet iz Mexica @mveruovic ? @ThirstyTraveler ukoliko aplicira za h2b, da li se ponistava ova turisticka b1/b2?
 4. dzonisrb

  Ponovni odlazak u USA

  Pozdrav svima, Imam nekoliko pitanja pa ukoliko neko sa iskustvom moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan. Brat je otisao trecu godinu za redom u USA sa turistickom b1/b2 vizom. Prve dve godine je boravio po 6 meseci dok je pri trecem ulasku (pre 2 nedelje) dobio izricito samo 2 meseca, imao je detaljno ispitivanje i toliko su mu dali. Da bi ostao jos 3-4 meseci u USA, koja je najbolja opcija koju moze da pokusa a da ne ugrozi ponistenje vize ? 1. Da podnese zahtev za produzenje turisticke vize dok je tamo (opciono obrazac + advokat =trosak > $1000 ) 2. Da napusti USA na nedelju dana posle isteka 2 meseca i ode recimo u Mexico na nedelju dana (?) pa pokusa ponovo ulazak u USA (opciono trosak < $1000) 3. Da pokusa da nadje poslodavca i prebaci se na H2B vizu (opciono trosak > $1000) 4. Da se vrati kuci pa za krace (?) vreme pokusa opet. (opciono trosak < $1000)